Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 19 November, 16:32

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 05:00

Pengar som ännu inte finns räknas med i budgetenKristianstad räknar i nästa års budget med de extra miljoner som det nya utjämningssystemet väntas generera till kommunen. Detta trots att riksdagen ännu inte fattat beslut om förändringen..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengarsom , ännuinte finns , räknasmed i , budgeten
GöteborgsPosten - 11 okt 16 kl. 16:53

"Bara pengar som räknas – Zlatan har största tröjsamlingen"

Zlatan Ibrahimovic har bytt klubb sju gånger under karriären. Nu får han kritik från Diego Maradona. – I dag är det bara pengar som räknas och Ibrahimovic har den största tröjsamlingen i världen, säger Maradona enligt Corriere dello Sport..

UNT - 19 sep 12 kl. 16:54

Inga pengar till mygg i budgeten

På onsdagen samlades lokala föreningar, politiker, experter och media för att diskutera myggplågan. Några statliga pengar är inte att vänta i budgeten enligt vad UNT erfar. I dag är myggbekämpningens framtid högst osäker..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 18:53

"Vi fördelar inte pengar innan vi tar budgeten"

Behovet av mera pengar till utbildningsnämnden var politikerna i kommunfullmäktige överens om. Men den extra miljonen blev det som väntat debatt om..

Supermiljöbloggen - 21 sep 19 kl. 14:15

Ledare: Ännu en otillräcklig budget as usual

Som två olika spår i samhället färdas miljöfrågorna på en liten grusväg bredvid den åttafiliga motorvägen som är business as usual. Trots vackra löften om hållbarhet visar den ekonomiska politiken hur prioriteringarna egentligen ser ut, skriver SMB-redaktören Beatrice Rindevall. "Det övergripande målet för miljöpolitiken är att till nästa generation lämna över ett samhälle där de stora miljöproblemen är lösta utan att orsaka ökade miljö- och hälsoproblem utanför Sveriges gränser", skriver regeringen.

SR - 10 sep 19 kl. 17:14

Moderaterna vill se mer pengar till domstolarna

Moderaterna kritiserar nu att domstolarna inte får ännu mer pengar i den kommande budgeten från regeringen och samarbetspartierna Liberalerna och Centerpartiet..

Skånskan - 21 maj 19 kl. 19:14

S lovar ny simhall och mer pengar till skolan

Lund Under Anders Almgrens 13 år som S-kommunalråd har kontrasterna mellan socialdemokratisk och borgerlig politik aldrig varit större, menar han.
Medan den styrande Lundakvintetten planerar besparingar vill Socialdemokraterna storsatsa på skolan och folkhälsan, bygga ett inomhusbad i Dalby och temalekplatser i alla stadsdelar och byar i kommunen.– Det är en rätt typiskt S-budget.

Nerikes Allehanda - 31 dec 14 kl. 07:10

Budgeten räcker inte för omsorgen

Omsorgsnämnden begär mer pengar för 2015. Budgeten som lades i somras räcker inte till..

Expressen - 11 jan 12 kl. 06:26

MFF saknar pengar att köpa spelare för

Rikard Norling såg Emil Krafth som en drömspelare - men Malmö FF hade inte råd att värva honom. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen måste klubben nu hitta sätt att frigöra pengar. I den nuvarande budgeten finns inte utrymme för några större värvningar.

Corren - 20 okt 17 kl. 07:30

Pengar finns för renovering av simhallen

Pengar finns avsatta i budgeten för renovering av simhallen och arbetet kan påbörjas så fort det är lämpligt utifrån teknik och verksamhet..

Expressen - 11 okt 16 kl. 16:35

Maradonas känga till Zlatan: "Bara pengar"

Zlatan Ibrahimovic har representerat flertalet europeiska toppklubbar. Något som kritiseras av ikonen Diego Maradona. – Det är bara pengar som räknas i dag och Ibrahimovic har den största tröjsamlingen i världen, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 11 kl. 18:56

Regionen tar sparade pengar för att klara budgeten

Region Skåne justerar sin budget för 2011 efter kritik från revisorerna..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Han startar café i stadskärnan: ”Behöver satsa på det man tror på”

Butik efter butik slår igen eller flyttar. Men inte alla är rädda för centrumdöden. Fredrik Alpstedt går mot strömmen och öppnar café med inriktning på specialkaffe.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fem bilar i olycka på E22

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Inbrott i arenan – tjuvar krossade ruta med brandsläckare

Tjuvarna krossade rutan med en brandsläckare och tog sig in i restaurangen i Kristianstads Arena där de var på jakt efter saker att stjäla. ”Det är oerhört tråkigt”, säger Henrik Fröberg, vd för arenabolaget i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Bestulen hittade sin sadel till salu på nätet – riggade fälla för säljaren

Sadlar och ridtillbehör för flera hundra tusen kronor har stulits från Kristianstads ridklubb vid olika inbrott det senaste året. Nu har delar av stöldgodset hittats. En man och en kvinna har anhållits för häleri efter att de blivit påkomna med att försöka sälja tillbaka de stulna sadlarna till dess tidigare ägare.

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

74 år efter drunkningsdramat möts de igen: ”Jag har alltid undrat vem som räddade mig”

Han var tre år när han ramlade i kanalen och höll på att drunkna. Lars Sjövall har alltid undrat vem det var som räddade honom. På måndagen träffades de igen – för första gången sedan olyckan 1945.

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Sköterska i Åhus tar hand om dig på nätet

När Skånes vårdcentraler nu finns online sköts det av vårdpersonal runt om i länet. På vårdcentralen i Åhus sitter en sjuksköterska och svarar på de frågor som kommer in digitalt..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Slagsmål på stationen – en person gripen

Två personer kom i bråk vid tågstationen under måndagseftermiddagen. En av dem ska ha använt någon form av tillhygge för att slåss med och greps och greps misstänkt för grov misshandel. .

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Företag vill utöka stenbrytning i Vånga — risk för mer trafikbuller när transporter ökar

JM Granit vill bryta mer sten i Vånga. Kommunen ger sitt okej, men vill först att en ny vägdragning blir klar för att skydda boende från ökade transporter. .

Kristianstadsbladet - Igår: 11:27

Ovanligt kungligt besök i Tollarp

”En Kungsfasan kom promenerande i vår trädgård i Tollarp. Lite paff blev jag allt.”.

Kristianstadsbladet - Igår: 21:30

Vårdcentraler: Otydliga regler kan leda till fusk

När du går till en annan sjukgymnast får din vårdcentral en faktura. Något som flera vårdcentraler reagerar mot och anser är oskäligt. De reagerar även på otydliga villkor som bäddar för fusk och felaktiga diagnoser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.