YLE > Finland

Wednesday, 13 November, 01:02

YLE - 08 nov 19 kl. 04:30

Näsdagen ger barn en barndom – det här gick bidragen till i fjolVälgörenhetskampanjen näsdagen kulminerar och åter igen hoppas nio välgörenhetsorganisationer på att finländarna donerar flera miljoner euro som tidigare år..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näsdagenger , barnen , barndomdet här , gick, bidragen, till i fjol
Expressen - 14 apr 14 kl. 18:12

Amelie fick fel vård – förlorade sin barndom

Det tog 15 år innan Amelie Collin fick rätt vård. Hela hennes barndom gick förlorad. Hon har behandlats med psykofarmaka och astmamedicin.

HBL - 01 jan 14 kl. 16:47

Sextio barn behöver omplaceras

Under nyårsaftonen totalförstörde en eldsvåda daghemmet Lintula i Alberga i Esbo. Nu måste sextio barn placeras på annat håll.Daghemmet Lintula i Alberga i Esbo har totalförstörts i en brand på nyårsaftonsnatten.

Posh24 - 29 nov 11 kl. 18:03

Kim Kardashians ger upp önskan att få barn!

Den officiella familjen Kardashian kan inte gömma något för resten av världen. Kim, Khloe och Kourtneys liv är som öppna böcker som alla kan läsa, inklusive deras kärleksliv. I ett kommande nummer av tidningen Glamour pratar de om kärlek.

Posh24 - 06 jan 12 kl. 18:09

Babyboom! Sienna Miller är med barn!

Det verkar som att det kommer bli en kändis-babyboom i sommar! Sienna Miller och hennes pojkvän Tom Sturridge har varit ett par i ett år och nu väntar de barn! De gick ut med nyheten efter julen i Paris tillsammans.

GT - 05 feb 14 kl. 17:34

Gick in i döende barns journal – kvinna dömd

En undersköterska i Jönköpings län deltog inte i vården av en grannes döende barn men gick ändå in i barnets patientjournal. Nu fälls den 27-åriga kvinnan för olaga dataintrång, uppger lokala medier..

Vimmerby Tidning - 15 maj 15 kl. 08:16

500 barn firade Fritidshemmens dag

Fritidshemmens dag firades i Vimmerby med kring 500 barn som gick i parad genom stan till torget och sen till Källängsparken.
Alla fritidshem i kommunen firade tillsammans..

GT - 28 jul 16 kl. 19:45

Mopedgäng gav sig på pappa med barn

Tre personer på mopeder ska ha kört i hög fart förbi en pappa och dennes barn som gick på en promenad i Jonsered. När mannen visade att han inte uppskattade tilltaget ska mopedförarna ha misshandlat honom, uppger polisen. – Han hytte med näven och visade att han var missnöjd.

Nerikes Allehanda - 18 jul 17 kl. 15:58

Polisen larmades om barn på motorvägen: "Hade varit och badat"

Under tisdagseftermiddagen fick polisen in ett samtal om två barn som gick på E18 vid Lanna-Vintrosa..

Expressen - 19 dec 18 kl. 21:02

Så gick det sen för årets bönder

Heta sommarromanser, krossade hjärtan och planer på giftermål och barn.Så gick det efter att kamerorna slocknade i årets säsong av "Bonde söker fru"..

Länstidningen i Jämtland - 23 sep 19 kl. 15:32

Ladugårdsbranden i Klövsjö utredd – barn orsakade branden: ”Det kan bli en civilrättslig fråga”

Ladugårdsbranden i Klövsjö är färdigutredd. Eftersom de som orsakade branden är barn så gick det....

Barometern - 31 aug 18 kl. 20:16

SSU gav energidryck till barn som gick med

Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU erbjöd ungdomar i Skellefteå energidryck i utbyte mot att de blev medlemmar, rapporterar Norran. Det skedde i samband med att högstadieelever reste med sina skolor till stadens centrum för att besöka partiernas valstugor.(TT).

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Raseborg satsar på barn och äldre i budgeten 2020 - det ska spara pengar i framtiden

Nu har Raseborgs stad ett acceptabelt budgetförslag för nästa år. Det anser stadsstyrelsens ordförande efter att beslutsfattarna lyckades få minus till plus..

YLE - 6 timmar sedan

Pargas höjer inkomstskattesatsen till 20,00

Efter en lång diskussion beslutade stadsfullmäktige om en förhöjning av skattesatsen med 0,25 procent för år 2020..

YLE - 6 timmar sedan

"Jag fortsätter gå på fullmäktigemöten" – Hussein uteslöts ur SDP:s fullmäktigegrupp efter taxilögnen, men kan inte avgå från fullmäktige

"Jag kommer som normalt att delta på Helsingforsfullmäktiges möten." Det här säger Abdirahim Hussein dagen efter att han uteslutits ur SDP:s fullmäktigegrupp. I princip kan ett parti inte hindra en invald ledamot att delta i politiken.

YLE - 7 timmar sedan

Sjundeå och Ingå får kärl för sortering på egen gård

Nu har också invånare i Sjundeå och Ingå möjlighet att beställa flerfackskärl för sortering. I november införs flerfackstjänsten i tätorter i Ingå och Sjundeå. Tjänsten finns därmed på samtliga orter i Västnyland förutom i Hangö..

YLE - 8 timmar sedan

Polisen ber om tips gällande en omfattande serie bostadsinbrott

Under de senaste veckorna har det runtom i landet gjorts flera anmälningar om inbrott i egnahemshus. Polisen befarar att förövarna kan slå till igen, och ber därför allmänheten om tips gällande fallen..

YLE - 13 timmar sedan

"Personalpolitiken suger hårt för tillfället" - anställda demonstrerade mot Postens planer på nya arbetsvillkor

Postanställda ordnade en demonstration under poststrejkens andra dag. Demonstranterna protesterade mot bolaget Postis planer på nya arbetsvillkor..

YLE - 11 timmar sedan

Kalender på halvnakna kvinnor chockerar - skogsindustrin ryter till mot Ponsse: "Hemskt att sådant här fortfarande pågår 2019"

Det finländska skogsindustriföretaget Ponsse är i blåsten efter en rad kalendrar med halvnakna kvinnor som Ponsses tyska leverantör har låtit göra. I kalendrarna poserar kvinnorna på Ponsses skogsmaskiner..

YLE - 11 timmar sedan

MTV byter ägare – EU-kommissionen ger grönt ljus för Telias köp av Bonnier Broadcasting

Europeiska kommissionen har godkänt att Telia köper Bonnier Broadcasting. Bolaget äger bland annat finska MTV, svenska TV4 och betalkanalen C More..

YLE - 11 timmar sedan

Efter branden: Hangö bildar egen evakueringsavdelning på Raseborgs sjukhus

De patienter som evakuerades i samband med branden på hälsovårdscentralen i Hangö får stanna i Raseborg åtminstone en tid framöver..

YLE - 13 timmar sedan

Postanställda demonstrera de mot planer på nya arbetsvillkor

Postanställda ordnade en demonstration under poststrejkens andra dag. Demonstranterna protesterade mot bolaget Postis planer på nya arbetsvillkor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.