YLE > Finland

Friday, 22 November, 11:11

YLE - 08 nov 19 kl. 04:01

Butiken kan bara ersätta banken delvis – betalar inte räkningar



Matbutikerna kommer inte att kunna ersätta bankerna på de orter där bankkontor dras in..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Butikenkan , bara, ersätta, banken, delvis, betalarinte , räkningar
Norrtelje Tidning - 25 apr 17 kl. 20:13

TV: Jonsson om mästarnas nya lagbygge: "En världsförare – tuff att ersätta"

Guldhjälten Martin Vaculik är borta.
Ett hårt slag för Rospiggarna, tror Andreas Jonsson.
– En sån förare är svår att bara ersätta.

Kristianstadsbladet - 18 jul 12 kl. 09:37

Hellgren: Omöjligt att ersätta Jeppe

Handbollsälskaren, expertkommentatorn och målvaktstränaren Claes Hellgren är också på träningsläger inför OS ? med Danmark. Hellgren är en av tränarna bakom Niklas Landins landslagssuccé.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 19:50

Gustavsson redo att ersätta storstjärnan

handboll När det stod klart att Ystads IF tappade Lukas Nilsson till Kiel tog det inte lång tid innan man hittade landslagsstjärnans ersättare.
Jesper Gustavsson är mannen som ska fylla ”Legolas” skor, och visst känner han sig redo för utmaningen.– Lukas är ju ett underbarn men vi är två olika spelare och individer.

Nyan - 20 jun 17 kl. 06:00

Frukt kan ersätta skolors mellanmål

Mariehamn vill ersätta det nuvarande mellanmålet i skolorna med frukt. Varken föräldrar eller elever är förtjusta i förslaget.
Stadens skolelever får varje dag ett mellanmål som kan bestå av till exempel mackor, yoghurt eller cornflakes.

YLE - 17 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Rekorddåligt betyg för Trump, ambulansbussar kan ersätta glesbygders hälsostationer i framtiden

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes Utsläppsskandalen sväller i Tyskland – det handlar inte längre bara om Volkswagen säger tyska experter. Nu misstänks också Mercedestillverkaren Daimler ha manipulerat utsläppsmätarna i sina bilar betydligt mer än vad som tidigare varit känt.

YLE - 17 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Våldsam folkomröstning i Venezuela, ambulansbussar kan ersätta glesbygders hälsostationer i framtiden

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes En 61-årig kvinna fick sätta livet till i gårdagens folkomröstning i Venezuela, då män på motorcyklar öppnade eld mot kön till en vallokal i huvudstaden Caracas. Folkomröstningen ordnades av oppositionen för att mäta motståndet mot president Nicolás Maduro.

Cornucopia - 06 feb 19 kl. 08:15

Utbyggd snabbjärnväg kan inte ersätta svenskt flyg till kontinenten - max 25% av flygandet

En utbyggt järnvägsförbindelse till Hamburg skulle maximalt klara av 5 000 svenska passagerare per dygn. Detta kan jämföras med att svenskt flyg idag hanterar 20 000 personer till kontinenten varje dag, oräknat de som flyger från Kastrup i Köpenhamn. Planerad utbyggnad av Fehrmarn Bält-förbindelsen, som 2035 ska sänka tågtiden Stockholm - Hamburg till fem timmar inklusive JÖK-regeringens 300 miljarder kronor snabbtåg planeras bara ta 1 200 svenskar om dagen och Trafikverket tror att 3 000 är möjligt.

YLE - 27 dec 13 kl. 14:18

Försäkringsbolagen börjar ersätta översvämningsskador

Statens ansvar för att ersätta skador vid exceptionella översvämningar upphör vid årsskiftet. Därefter tar försäkringsbolagen hand om ersättningarna. Samma praxis är allmän på annat håll i Europa.

YLE - 28 apr 13 kl. 12:26

Centern: Staten måste ersätta översvämningsskador

Centern godkänner inte statens planer på att sluta ersätta översvämningsskador. De som drabbas av översvämningar i framtiden få betala skadorna ur egen ficka, och många har inte råd att ta tillräckliga försäkringar för det här, säger Centerns partifullmäktige i sitt ställningstagande. Försäkringsbolagen betalar bara ut ersättningar vid exceptionella översvämningar som i medeltal uppkommer en gång på 50 år.

Dagensanalys.se - Igår: 19:49

Apples hemliga plan är att ersätta din iPhone med ett par brillor

Om bara några år har du dumpat din iPhone och går istället omkring med ett par häftiga glasögon. Trist då jag själv fixat mina ögon med Lasek bara för att slippa brillor och linser. Men om brillorna är coola nog kanske jag kan svänga med trenden och ansluta mig.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Skräpmat drar in kråkor i en ond cirkel - fjäderdräkten och flygförmågan försämras, och ingen vill ha dem som par

Människans skräpmat förorsakar bristsjukdomar hos den urbana kråkan, med påföljden att dess fjäderdräkt och flygförmåga blir sämre..

YLE - 45 minuter sedan

Allt fler lever utan barn - speciellt de med lägre utbildning barnlösa

Trenden där utbildningsnivån har en koppling till familjebildandet ser ut att förstärkas. Speciellt män med låg utbildning lever allt oftare utan barn, visar Statistikcentralens uppgifter..

YLE - 1 timme sedan

Skippa bluff-elektrikerna och skaffa fler brandvarnare - så borde brandsäkerheten förbättras i semesterstugorna

Efter att ha utrett den tragiska stugbranden i Levi ger utredarna rekommendationer för hur uthyrningsstugor ska bli tryggare. De har att göra med elinstallationer och brandvarnare..

YLE - 1 timme sedan

Snart kan du föra pulkor och ämbar till avfallsstationen – Rosk’n Roll först i Finland med att ta emot plastföremål

Rosk’n Roll börjar med separat insamling av hushållens plastprodukter vid sina avfallsstationer i Öst- och Västnyland. Hittills har plastprodukterna sorterats som blandavfall..

YLE - 2 timmar sedan

Idrottsinstruktör: Barn kan inte simma ryggsim – för mycket skärmtid och sittande ett problem

Barn och unga sitter för mycket stilla. De är ofta framåtlutade och tittar på någon skärm och det här har bidragit till att barn inte kan simma ryggsim, säger Mia Karvonen, idrottsinstruktör och ansvarig simlärare för de svenskspråkiga eleverna vid Helsingfors stad..

YLE - 3 timmar sedan

Se direktsändning: Så borde semesterstugorna göras brandsäkrare - olycksutredarna ger nya rekommendationer efter Levi-brand där tre barn dog

Olycksutredningscentralen har utrett stugbranden i Levi i Kittilä som krävde tre barns liv i våras. Utredningen ger upphov till nya rekommendationer för att förbättra säkerheten i hyrstugor..

YLE - 3 timmar sedan

Opp och hoppa! Fyra av fem ungdomar rör sig alltför lite, visar ny studie

De flesta unga människor i världen rör sig alltför lite. Världshälsoorganisationen WHO rekommenderar minst en timme fysisk aktivitet varje dag. Men runt 80 procent av alla barn och tonåringar uppfyller inte den rekommendationen..

YLE - 5 timmar sedan

Morgonkollen: Postutdelare vittnar om sitt tunga jobb, gnissel inom Tysklands maktparti CDU, nya protester i Ukraina

En fyrapersonersgrupp försöker få slut på poststrejken. En maktkamp seglar upp inom det stora tyska partiet CDU som håller kongress i dag..

YLE - 6 timmar sedan

Vilken streamingtjänst ska jag välja? Vi jämför HBO, Arenan, Ruutu, Apple Tv och de övriga som syns i Finland

Streamingtjänsterna kämpar hårt om tittarnas ögon. Vi listar priser och egenskaper för tjänsterna som är tillgängliga i Finland!.

YLE - 6 timmar sedan

Hyr Casinoparken för en dag för 25 euro – Hangö stad börjar ta betalt för evenemangstillstånd

I framtiden kan det kosta en slant om du vill arrangera ett evenemang på kommunal mark i Hangö. Staden planerar avgifter men också tydligare direktiv och regler för arrangörer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.