BT > Nyheter

Monday, 11 November, 23:28

BT - 08 nov 19 kl. 04:00

Så blir Borås en tryggare stadMed väktare på stan kan vi bättre förebygga och upptäcka otrygga situationer och avlasta polisen. På så vis kan vi skapa ett Borås där fler känner sig bekväma med att röra sig ute, anser M och KD..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, KD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir , Boråsen , tryggarestad
BT - 31 aug 17 kl. 04:00

Stadsdelar i Borås värda en rejäl satsning

30 så kallade stadsdelsvärdar ska anställas för att göra socialt utsatta stadsdelar i Borås tryggare och säkrare. Det framgår av Arbetslivsnämndens budget för 2018. Det är ingen dum satsning!.

BT - 23 mar 14 kl. 08:26

Stefan Eklund: Borås mår bra av förändring

Borås stadsbild är under förändring. Många har åsikter om det, det märker inte minst vi på Borås Tidning. Senast gällde det orangeriet i stadsparken.

Trelleborgs Allehanda - 31 mar 11 kl. 21:08

De går för tryggare Smygehamn

På torsdagskvällen vandrade politiker, polis och andra genom Smygehamn. Syftet: att göra orten tryggare.
?

Barometern - 21 jan 14 kl. 13:33

Kalmar län har blivit tryggare

De som bor i Kalmar län känner sig tryggare och förtroendet för rättsväsendet har ökat. Det visare den nationella trygghetsundersökningen för 2013.
- Det är glädjande att människor i Kalmar län upplever att vardagen blir tryggare.

GöteborgsPosten - 17 mar 17 kl. 16:32

"Jag känner mig tryggare nu"

Göteborgspolisen har gjort en kraftsamling för att göra gator och torg i Biskopsgården tryggare. De har den senaste månaden gripit ett 40-tal brottsmisstänkta och säger att den öppna droghandeln har försvunnit. Men vad säger de som bor i området – har det blivit tryggare?

Skånskan - 07 nov 19 kl. 16:56

SD satsar på välfärd och ett tryggare Malmö

MALMÖ En stor trygghetssatsning och mera pengar till skola, vård och omsorg jämfört med S- och L-förslaget ingår bland annat i den budget som Sverigedemokraterna presenterade på torsdagen.
Partiet vill också utreda möjligheten att Malmö stad köper in och river fastigheter som inte sköts och som genomsyras av kriminella verksamheter.Precis som tidigare gör Sverigedemokraterna en egen budget.

BT - 03 sep 14 kl. 07:44

Lokala SD-frågor dröjer för många Boråsväljare

Med en och en halv vecka kvar till valet har Sverigedemokraterna fortfarande inte presenterat vilka frågor man vill driva lokalt. Trots det säger var tionde boråsare att de ska rösta på partiet i kommunvalet. Sverigedemokraterna har en stormig mandatperiod bakom sig i Borås, där fem av sex ledamöter hoppat av eller uteslutits ur partiet.

BT - 07 okt 14 kl. 16:43

Här sker flest inbrott i Borås - se din stadsdel: "Är en väldig spridning"

Inbrottstjuvarna gömmer sig i höstmörkret. Hittills i år har 155 inbrott polisanmälts i Borås. Se diagram längst ner i artikeln med alla stadsdelar!

BT - 30 okt 12 kl. 12:28

Begärs häktad för mordförsök med hammare på kvinna i Borås

Den 46-årige man som misstänks för mordförsök på en kvinna i Borås begärs nu häktad. Hon blev slagen med hammare och mannen hade kontaktförbud som innebär att han inte på något sätt fick kontakta henne. Våldet beskrivs som besinningslöst och enligt läkare var det ett under att kvinnan överlevde.

BT - 13 okt 12 kl. 07:37

De öppnar erotikbutik i Borås: "Vi vill bort från porrfilmerna"

Sexhjälpmedel på internet. Visst. Men funkar det att sälja sådant i en butik också?

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

Ljus skapar tryggare väg hem

Malmö stad jobbar aktivt för att få bort otrygga miljöer. Men helt säker blir stan aldrig.
CENTRUM.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Anrik förläggargård i Tranemo till salu

Efter tretton år säljer paret den anrika förläggargården i Tranemo. Som tredje ägare till 1800-tals villan ser de tillbaka på en ljus, fin och rolig tid i en välbevarad bit av Tranemos historia..

BT - 45 minuter sedan

Karlskoga upp i topp – hade målfest mot AIK

Toppen mot botten. Det kunde bara sluta på ett sätt. Karlskoga körde över AIK med 6–1 och gick upp i serieledning i hockeyallsvenskan..

BT - 1 timme sedan

Här är alla vinnare på Fotbollsgalan

Caroline Seger fick sin andra Diamantboll liksom Guldbollenvinnaren Victor Nilsson Lindelöf. Här är alla pristagare på Fotbollsgalan..

BT - 1 timme sedan

BILDER: Här stjäl anställd ”extremt mycket” fentanyl från Säs – åtalas

För att lindra värk stal Boråskvinnan stora mängder högpotenta smärtstillande från arbetsplatsen åt sig själv och maken. Nu åtalas hon misstänkt för stölderna och innehavet av de narkotikaklassade läkemedlen som ges till cancersjuka..

BT - 1 timme sedan

"Ett bevis på att man har gjort något bra"

Andreas Granqvist vill slopa individuella priser. Hedvig Lindahl och Caroline Seger håller delvis med – men delar inte hans åsikter fullt ut..

BT - 1 timme sedan

Lennart Johansson hyllades stort under galan

En stol stod tom under Fotbollsgalan på Hovet. Lennart Johansson, tidigare Uefa-ordförande och en av Sveriges största fotbollsprofiler, hyllades med sång av Tommy Körberg..

BT - 1 timme sedan

Heta debatten: ”Om man jobbar med politik bara för att roffa åt sig så…”

Hur omfattande ska omställningsstödet och den pensionsgrundande inkomsten för politiker vara? Den frågan väckte känslor i kommunstyrelsen under måndagen..

BT - 1 timme sedan

TT-FLASH: Diamantbollen till Seger

Mittfältaren Caroline Seger tilldelas Diamantbollen, priset till Sveriges bästa kvinnliga fotbollsspelare, på Fotbollsgalan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.