UT > Nyheter

Sunday, 17 November, 10:58

UT - 08 nov 19 kl. 04:00

Insändare: MP straffar svenskarnaI åratal har Miljöpartiet bestämt i Sverige, trots sina fem procent av väljarkåren. Man har speciellt inriktat sig på att straffa den egna befolkningen. Senaste påhittet är en ökad skatt på plastkassar. De som folk använder till sopor. Man kan undra varför..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Miljöpartiet, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareMP , straffar, svenskarna
FriaTider - 02 jul 13 kl. 17:36

Insändare: Svennen måste lära av mångkultur­experterna

Svenskarna måste ta till sig av Mellanösternfolkens orientala visdom och mångkulturella expertis, menar Sara Leander i en insändare..

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 08 okt 19 kl. 13:33

Insändare: Har vi fri press i Ulricehamn?

I torsdagens UT på debatt/insändarsidan kunde vi läsa en insändare från personalen på Parkgården i Dalum hur de upplever de negativa effekterna av våra nya hälsosamma scheman. Under lång tid har UT publicerat ett mycket stort antal insändare från undersköterskor inom kommunens äldreomsorg. Vissa skrivna av personalgrupper, andra av enskilda.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

DalaDemokraten - 16 dec 14 kl. 08:55

Insändare: Tack för en bra insändare

Matts A! Stort Tack för din insändare om krisen i sandlådan..

DalaDemokraten - 01 nov 17 kl. 08:25

Insändare: Nej, vi kallar inte Mats Nilsson för diktator

Vi tror Mats Nilsson får läsa igenom vår insändare en gång till. Vi kallar inte honom för diktator. LÄS MATS NILSSON INSÄNDARE: Respektlöst att kalla mig diktator bara för att vi inte gör som ni vi....

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Insändare: Jag har glömt mina egna traditioner

Min första upplevelse av Sverige var att det är ett sagolikt land med gröna orörda skogar och gammal natur. Eter cirka tjugo år här tycker jag fortfarande att Sverige är ett vackert och grönt land..

UT - 4 timmar sedan

Boutique Tuzzi flyttar till ny lokal

– Jag är bara 75 år. Jag ska inte lägga av än, säger Tova Hansen. Snart flyttar hon butiken till ett nytt läge på Storgatan.

UT - 5 timmar sedan

Sabina Eskil: Idrotten som trumfar både Lill-Babs och choklad

I sporten jag älskar ser du aldrig någon som rullar runt som en sockerkickad iller och tar sig åt vaden, fast någon nuddade armbågen lite lätt..

UT - 15 timmar sedan

Effektfull målning på församlingshemmet

Kreativiteten flödade i Dalums församlingshem när deltagarna i höstens mandala-kurs först mediterade och sedan skapade under flera timmar. .

UT - 17 timmar sedan

Ulricehamn/Borås föll i måstematchen: ”Vi gick rakt i fällan”

Ulricehamn/Borås var tvugna att vinna hemmamötet med Celtic för att haka på toppen. Då stod man istället för en riktig plattmatch. – Vi åkte rakt in i en fälla och var så fruktansvärt dåliga helt enkelt, säger tränaren Petri Espinasse..

UT - 17 timmar sedan

Heldag i syfabriken: ”Viktigt att ta till vara på kunskaperna”

Nybörjare som syvana samlades på tygfabriken Andersson & Hjalmarson i Ulricehamn för en heldag vigd åt att sömnad men också för att bli inspirerade och umgås med likasinnade. .

UT - 19 timmar sedan

Leenden lockades fram på Leklust

Under lördagen fanns det möjlighet till barnfotografering i Leklusts butik. Små som lite större barn tog chansen att få ett fint foto inför jul. .

UT - 22 timmar sedan

Historisk sträcka och ny medarrangör för Västgötaloppet MTB

Precis som UT berättade tidigare i veckan har Ulricehamns IF hoppat av som arrangörer Västgötaloppet. Den platsen tar nu Borås GIF istället, samtidigt som man i mountainbike-loppet får en nygammal tappning..

UT - 23 timmar sedan

Lugnt på Timmele skola efter knivincident: ”Har rett ut missförstånd”

Sedan en elev hotat andra med kniv på Timmele skola för snart fyra veckor sedan, har den oroliga stämningen byts ut mot ett lugn. – Direkt efter incidenten fanns en oro att föräldrar inte skulle släppa iväg sina barn till skolan. Men så har det inte blivit, säger Ingela Alkanius, rektor..

UT - Igår: 09:00

Redo att ta emot landets bästa konståkare om en knapp månad

Knappt en månad återstår innan gräddan av svensk konståkning kommer till Ulricehamn. – Vi hoppas sälja 1 200 biljetter över fyra dagar, säger SM-projektledaren Åsa Lindberg Svensson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.