Expressen > Nyheter

Thursday, 21 November, 15:11

Expressen - 08 nov 19 kl. 03:37

Flera döda i jordbävning i IranMinst fyra person har dött och 70 personer skadats i en jordbävning i Iran, rapporterar Reuters..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Iran, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera dödai , jordbävningi , Iran
Expressen - 12 timmar sedan

Kraftig jordbävning på gränsen mellan Thailand och Laos

En kraftig jordbävning har inträffat i gränstrakterna mellan Thailand och Laos, enligt US Geological Service. Epicentrum ligger nära provinsen Nan i norra Thailand. Skalvet fick byggnader i Bangkok att skaka..

Expressen - 7 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: SD ökar – avståndet till M växer • Kraftig jordbävning i Thailand • Harris svar – efter Bidens miss i demokraternas debatt

Sverigedemokraterna fortsätter att lyfta i opinionen. Ulf Kristersson och Moderaterna tappar mark gentemot SD i ny mätning från SVT/Novus.■■■En kraftig jordbävning har inträffat i gränstrakterna mellan Thailand och Laos, enligt US Geological Service.

Fria Tidningen - 17 jun 13 kl. 15:45

Politisk jordbävning i Iran

Avdelning: Utrikes | ANALYS: Valet i Iran Hassan Rouhanis seger i det iranska valet är en politisk jordbävning som få förväntade sig, skriver Shora Esmailian i en analys. Utrikes | Hassan Rouhanis seger i det iranska valet är en politisk jordbävning som få förväntade sig, skriver Shora Esmailian i en analys. läs mer.

SVT - 26 aug 18 kl. 01:58

Jordbävning i Iran

En jordbävning med magnituden 6,1 drabbade västra Iran under natten mot söndagen. Jordbävningen ska även ha känts av i Irak, enligt Reuters..

Expressen - 16 apr 13 kl. 13:05

Jordbävning i Iran - flera befaras döda

En större jordbävning som mäter 7,8 på richterskalan skakar Iran. Hundratals människor befaras ha omkommit, uppger iranska myndigheter enligt Reuters. ?

UNT - 05 dec 12 kl. 20:55

Flera döda i iransk jordbävning

Minst fem personer har omkommit i en jordbävning i Iran, uppger lokala tjänstemän. Skalvet, som enligt USGS hade en magnitud på 5,6, skakade östra Iran nära gränsen mot Afghanistan.(TT).

Expressen - 16 apr 13 kl. 13:05

Kraftig jordbävning i Iran

En större jordbävning med en magnitud på 8 skakar Iran enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 13 nov 17 kl. 07:23

Över 200 omkomna efter jordbävning i Irak och Iran

Hundratals döda och tusentals skadade efter gårdagens jordbävning på gränsen mellan Iran och Irak, enligt nyhetsbyrån AFP..

DN - 25 nov 18 kl. 20:31

Omkring 200 skadade vid kraftig jordbävning i Iran

Minst 200 personer har hittills rapporterat skadade efter en kraftig jordbävning i västra Iran på söndagskvällen svensk tid..

DN - 25 nov 18 kl. 20:31

Fler än 450 skadade vid kraftig jordbävning i Iran

Fler än 450 personer har hittills rapporterat skadade efter en kraftig jordbävning i västra Iran på söndagskvällen svensk tid. Det uppger iransk tv..

DN - 25 nov 18 kl. 20:31

Fler än 600 skadade vid kraftig jordbävning i Iran

Fler än 600 personer har hittills rapporterat skadade efter en kraftig jordbävning i västra Iran på söndagskvällen svensk tid. Det uppger iransk tv..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Enkel hälsokontroll kan rädda ditt liv

Hälsokontroller räddar liv – och sparar pengar.Det visar resultatet från tre kommuner som började med hälsosamtal för över tjugo år sen.– Det lönar sig med hälsosamtal.

Expressen - 15 minuter sedan

Influencern Emma, 18, är redo för könskorrigering

Norska influencern Emma Ellingsen har fyllt 18 år.Vilket har varit en viktig milstolpe för henne. Nu får hon nämligen genomföra den könskorrigerande operation hon sett fram emot i många år.

Expressen - 10 minuter sedan

Pojkes penis brändes av misstag på sjukhus

Utan att fråga vare sig pojken eller hans föräldrar utförde läkaren ett ingrepp på den sövda pojken.Av misstag råkade läkaren även orsaka en brännskada på pojkens penis..

Expressen - 30 minuter sedan

Tusentals unga luras att tvätta pengar åt gäng via Swish

Tusentals unga människor rekryteras för att hjälpa kriminella närverk att tvätta pengar via Swish, rapporterar SVT.En majoritet av de som döms för pengatvättning via Swish är under 25, och många vittnar om att de på olika sätt pressats till att ställa upp.
– Någon tar ett nackgrepp och jag hör en mörk röst fråga om jag har Swish, säger ”Simon”, 17, som i Veckans Brott berättar att han tvingats agera penningmålvakt..

Expressen - 1 timme sedan

16 personer hittade i lastbils- släp på Stena Line-färja

16 personer har hittats i ett förslutet lastbilssläp på en Stena Line-färja, som gick från Cherbourg i Frankrike till Rosslare i Irland, skriver Sky News. Personernas hälsotillstånd ska vara gott, enligt ett uttalande från rederiet.Migrationsmyndigheter kommer att ta emot personerna när de anländer till hamnen i Rosslare.

Expressen - 1 timme sedan

Väg blockerad efter krock

Stopp i Malmötrafiken efter krock mellan två personbilar.Skadeläget är fortfarande oklart..

Expressen - 45 minuter sedan

Drottningens pirr i magen inför nya projektet: ”Mycket nervös”

Som 79-åring arbetar drottning Margrethe för fullt – och inte bara med sina rojalistiska uppdrag.Den 1 december har baletten ”Snödrottningen” premiär. För scenografi och kostym står den danska regenten.

Expressen - 1 timme sedan

Han högg ihjäl sin egen bror – nu faller domen

Han står åtalad för att ha huggit ihjäl sin egen storebror i en lägenhet i Trollhättan.Åklagaren har yrkat på livstids fängelse för mannen i 30-årsåldern.Under torsdagen faller domen..

Expressen - 1 timme sedan

Kronvittnen utreds: ”Ska löna sig att samarbeta med polisen”

Regeringen vill bryta tystnadskulturen kring kriminella gäng. För att förmå fler människor att vittna tillsätts nu en utredning som bland annat ska analysera ett system med kronvittnen, och om anonyma vittnen ska tillåtas..

Expressen - 2 timmar sedan

H&M:s Stefan Perssons fastighetsklipp på Manhattan

Stefan Persson miljardköper på Manhattan.Det är via sitt bolag Ramsbury Invest som H&M:s storägare slagit till och köpt en fastighet i hjärtat av New York..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.