Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 13 November, 00:33

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 03:00

John-Erik JanssonKöpman John-Erik Jansson, Karlskrona, har avlidit efter en kort tids sjukdom. Född och uppvuxen i Karlskrona var han en äkta karlskronit, och genom sitt arbete var han ett känt ansikte för generationer av såväl civila som militära män i örlogsstaden..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Erik Jansson, John-Erik Jansson, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: John-Erik, Jansson
Västerbottens Folkblad - 14 aug 15 kl. 12:57

Nytt försök att hitta John-Erik

Missing People återupptar sökandet efter John-Erik Olsson, 82, som försvann för ett år sedan. –  Det är svårt att släppa fallet, säger Lena Nordmark, operativ chef i Västerbotten. Det var för ganska precis ett år sedan som John-Erik Olsson anmäldes försvunnen i Umeå.

NT - 10 jul 12 kl. 12:10

Tenoren John-Erik Jacobsson död

Operasångaren John-Erik Jacobsson har avlidit, 80 år gammal. Mellan 1963 och 1988 var han anställd vid Kungliga Operan i Stockholm där han gjorde ett femtiotal tenorroller. Hans debutroll var som Turiddu i den italienska operan "På Sicilien" 1964.

BT - 10 jul 12 kl. 13:11

Tenoren John?Erik Jacobsson död

Operasångaren John?Erik Jacobsson har avlidit, 80 år gammal. Mellan 1963 och 1988 var han anställd vid Kungliga Operan i Stockholm där han gjorde ett femtiotal tenorroller.

Nya Wermlands Tidningen - 13 sep 12 kl. 08:30

John-Erik räddade kvinna från branden

John-Erik Ek var sannerligen rätt man på rätt plats. Tack vare honom klarade sig alla oskadda från den dramatiska husbranden i Lesjöfors i tisdags kväll. ?

Nya Wermlands Tidningen - 12 feb 13 kl. 07:30

John Erik Eriksson vann högsta vinsten

John Erik Eriksson vann högsta vinsten på Lions Clubs decemberkalender. Han fick ta emot en check på 5 000 kronor..

ÖstersundsPosten - 27 sep 13 kl. 15:05

John-Erik seglar fram med glädjen i behåll

John-Erik Johansson bor i Borglunda mellan Stugun och Krångede. När han gick i pension gjorde han det oväntade, något som visar att det aldrig är för sent att pröva något nytt. Han köpte en segelbåt!

Västerbottens Folkblad - 21 aug 14 kl. 18:14

Sökandet efter John-Erik fortsätter

I fyra dagar har polisen, hemvärnet och ett hundratal frivilliga från Missing People letat efter den försvunna John-Erik Olsson. Under torsdagseftermiddagen fick polisen i Umeå in ett tips från någon som trodde sig ha sett den förvunna 82-åringen i centrala Umeå. Polisen åkte ut platsen men tyvärr så visade det sig att personen inte var […].

Västerbottens Folkblad - 22 aug 14 kl. 16:45

Avlutar sökandet efter John-Erik

Polisen i Umeå har beslutat att avsluta sökandet efter John-Erik som anmäldes försvunnen i måndags. På sin hemsida uppger polisen att man nu gör bedömningen att det inte längre är sannolikt att 80-åringen är vid liv. Polisen har därför beslutat avsluta den pågående sökinsatsen, som bedrivits med stöd av Lagen om skydd mot olyckor, med […].

DN - 31 dec 14 kl. 07:30

John-Erik visste mest om sportåret

Vem har bäst koll på supersportåret 2014? Det frågade DN-sporten läsarna på julafton förra året. Svaret blev: John-Erik Nyman från Katrineholm.

DalaDemokraten - 27 jun 17 kl. 15:00

Afrikafrämmande fascinerar i Hagen – John-Erik öppnar sin gård

John-Erik Ringsén i Hagen, Dala-Floda, har öppnat sin gård för gäster från Afrika.
– Det är fascinerande att följa dem på nära håll och att tänka sig vad de genomgår för att komma hit varje sommar, säger han och tittar upp mot "radhusen" under uthuslängans takfot..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Ensam man rånades av ett tiotal personer

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man från Blekinge skars med rakblad i fängelse

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ny öppning i Sandy Hook-fallet efter HD-dom

Högsta domstolen i USA har levererat en dom som kan resultera i att vapenföretaget Remington ställs till svars för den brutala massakern på Sandy Hooks för- och lågstadieskola då 20 barn och sex lärare mördades av en ensam gärningsman..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sandén och Saade uppträder på Diabetesgalan

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Teslas Europafabrik hamnar i Tyskland

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Inga besked till Sverige om USA-biltullar

USA väntas skjuta upp beslutet om tullar på import av bilar och bildelar från EU, enligt EU-källor. Men det var inget som handelsminister Anna Hallberg (S) fick bekräftat under sina möten i Washington på tisdagen..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Självmål och mästarslarv för svenskarna i CHL

Färjestads första åttondelsfinal i CHL kunde knappast ha gått bättre. De slog det svenska mästarlaget och förra säsongens CHL-vinnare, Frölunda, med 6–3. Luleå vann solklart med 3–0 borta mot Bern, men Skellefteå fick nöja sig med oavgjort mot Djurgården, 3–3, efter ett märkligt självmål..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Uppgång kom av sig på Wall Street

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Karlskrona missade utmärkelsen som årets digitala kommun

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Livsmedelsverket: Mat kontrolleras för sällan

Den bristande livsmedelskontrollen i landet riskerar att leda till matförgiftningsutbrott, enligt Livsmedelsverket. En del av problemet förklaras med att länsstyrelserna inte får tillräckligt med pengar till att genomföra kontrollerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.