YA > Nyheter

Thursday, 14 November, 02:07

YA - 08 nov 19 kl. 01:00

Ystad blir Kristianstad när ”Jakten på en mördare” spelas inSankt Knuts Torg vid stationen i Ystad var avspärrat på torsdagen när scener i tv-serien ”Jakten på en mördare” spelades in. I serien skildras den femton år långa jakten på Hörbyflickan Helén Nilssons mördare, ledd av den legendariske poliskommissarien Per-Åke Åkesson från Kristianstad..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kristianstad, Jakten, Knuts Torg, Ystad, Hörbyflickan Helén Nilssons, Per-Åke Åkesson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ystadblir , Kristianstadnär , Jaktenpå en , mördare, spelasin
Expressen - 27 apr 15 kl. 06:30

FBI-expert pekar ut misstänkt mördare

Ensamstående mamman Eva-Maria Strandmark var 29 år gammal när hon för snart elva år sedan hittades död i sin säng i Öllsjö utanför Kristianstad. Hennes mördare är fortfarande på fri fot. Mordet granskas i en ny serie i TV4 "Svenska fall för FBI" av två rutinerade mordutredare, kriminalkommissarie Bo Åström och FBI-veteranen Mark Safarik.

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 01:00

Ystad blir Kristianstad när ”Jakten på en mördare” spelas in

Sankt Knuts Torg vid stationen i Ystad var avspärrat på torsdagen när scener i tv-serien ”Jakten på en mördare” spelades in. I serien skildras den femton år långa jakten på Hörbyflickan Helén Nilssons mördare, ledd av den legendariske poliskommissarien Per-Åke Åkesson från Kristianstad..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 17:00

Krimserie med scenen i Kristianstad

I slutet av förra veckan förvandlades Sankt Knuts Torg i Ystad till en plats i centrala Kristianstad. På måndagen var SVT-produktionen fysiskt på plats i Kristianstad, för ytterligare några scener till ”Jakten på en mördare”..

YA - 02 maj 19 kl. 11:02

Mördarjakt spelas in i Ystad – statister sökes

Under sensommaren och hösten ska SVT:s nya stora seriesatsning Jakten på en mördare spelas in bland annat Ystad..

Kristianstadsbladet - 02 maj 19 kl. 11:02

Mördarjakt spelas in i Ystad – statister sökes

Under sensommaren och hösten ska SVT:s nya stora seriesatsning Jakten på en mördare spelas in bland annat Ystad..

Kristianstadsbladet - 07 nov 19 kl. 09:42

Tv-inspelning om jakten på Helenmördaren drog vidare till Ystad

På torsdagsmorgonen intog filmfolket St Knuts torg, inspelningen av SVT:s nya stora seriesatsning Jakten på en mördare är i gång. .

YA - 09 sep 13 kl. 08:35

Krogprofilen: "Ystad är en pizzastad"

Foto: Mark Hanlon
Efter att Restaurant Sandskogen gått i konkurs och Brasserie Östergatan stänger denna månad har restaurangstaden Ystad förlorat två av sina tyngsta namn.? När Ystads två bästa restauranger försvinner så har staden förlorat sin bredd i krogutbudet. Det är fruktansvärt tråkigt, säger Philip Liedberg, mångårig krogprofil i Ystad.

Kristianstadsbladet - 20 mar 19 kl. 05:00

Jakten på hennes mördare pågick i 15 år

För 30 år sedan försvann 10-åriga Helén Nilsson i Hörby. Hon skulle ut och träffa kompisar en timme och kom aldrig tillbaka. Sex dagar senare hittades hennes döda kropp i två plastsäckar vid Bröd utanför Tollarp.

Kristianstadsbladet - 29 aug 19 kl. 07:47

Marcimains serie spelas in i runt Kristianstad och Malmö

Regissören bakom "Lasermannen" och "Gentlemen" spelar in en ny serie för SVT. I "Jakten på en mördare" skildrar Mikael Marcimain den skånska spaningsgruppen som skrev svensk kriminalhistoria..

YA - 27 jul 17 kl. 12:00

Intagen på fängelset i Ystad angrep och spottade vårdare i ansiktet

En intagen på fängelset i Ystad som attackerade tre vårdare har åtalats vid Ystads tingsrätt. Hon är misstänkt för hot och förgripelse mot tjänsteman..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Hon gör plastpåsar av fiskavfall

YA - 1 timme sedan

Göran Göransson (KD): Jag vädjar om fingertoppskänsla i nyhetsrapporteringen

Att stå inför stora besparingar exempelvis inom barn- och utbildningsförvaltningen tar mycket energi för berörda i verksamheten men skapar samtidigt med all rätta också mycket engagemang hos medborgarna. .

YA - 1 timme sedan

Göte Lundqvist: Faktafel om ”Saltan” i Joakim Strandbergs insändare

Joakim Strandberg har en insändare om Ystad Saltsjöbad i tisdagens tidning. Jag vill som tidigare ordförande i styrelsen för bolaget rätta några faktafel som insmugit sig i insändaren..

YA - 1 timme sedan

Västanå teater på Scala

Mustiga sagor om skapelse och undergång, där humorn och visheten går hand i hand, bjuds publiken på Scala i Ystad på fredag kväll då Västanå teaters version av ”Den poetiska Eddan” sänds..

YA - 2 timmar sedan

Claes B Persson ritade sitt Ystad med djupt engagemang

2002 fick arkitekten Claes B Persson Ystads kulturpris för sitt engagemang i Ystads historia liksom i stadens framtid. Av alla byggnader han står bakom var Claes själv mest nöjd med Ystads stadsbibliotek, församlingshemmet och Katolska kyrkan. Claes B Persson avled i slutet av oktober.

YA - 2 timmar sedan

Så ska nya butiken på handelsområdet se ut

Fortfarande är det oklart hur det blir med detaljplanen för handelsområdet på Sjöbo väst. Men arbetet med den nya Ica-butiken och p-platserna går vidare..

YA - 2 timmar sedan

Marknader kan försvinna – ersätts med nytt arrangemang

En Lövestadsdag i stället för två årliga marknader. Med den inriktningen fortsätter arbetet för att skapa ett arrangemang som svetsar samman byn. .

YA - 2 timmar sedan

Nya aktiviteter men också tysta skogar – så ska fler lockas till Sjöbo Ora

Fler aktiviteter, bättre information och nya portar ska locka Sjöbobor och turister till Oran. Men hela den södra delen ska vara ett tyst och lugnt område – som inbjuder till skogsbad. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.