BT > Nyheter

Thursday, 14 November, 10:49

BT - 08 nov 19 kl. 00:00

Så tycker boråsarna om julkonserterÄlska eller hata? Vi gick ut på stan och frågade boråsarna hur deras känslor är kring julkonserter och julmusik..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: tycker , boråsarnaom , julkonserter
BT - 05 aug 14 kl. 00:30

Bra rulle, men en filmfestival om boråsarna vore bättre

På torsdag har Swedbank Sjuhärad och Sparbankstiftelsens film om Borås premiär. I fredags berättade BT om dess tillkomst. Den togs fram för att visas när Sparbankernas riksförbund hade sin årstämma i Borås i juni, och enligt bankens vd Bosse Johansson blev filmen så bra att ”vi beslutade att skänka den till staden och boråsarna”.

BT - 24 aug 14 kl. 10:34

Boråsarna Västlänkens verkliga vinnare

Boråsarna gynnas mest om Västlänken blir av eftersom den underlättar pendling till Göteborg rätt rejält. Dessutom är det omöjligt att bygga den nya järnvägen Borås–Landvetter–Göteborg utan Västlänken, menar debattören. Debatten om tågtunneln Västlänken har exploderat i Göteborg under de senaste dagarna.

BT - 14 jan 15 kl. 17:33

Glädjebeskedet för boråsarna: Ryanair blir kvar på Landvetter

Efter beskedet om att Göteborg City Airport lägger ner meddelar Ryanair nu att de kommer att fortsätta att flyga från Landvetter. Och boråsarna jublar över att lågprisflygen kommer närmare. – Det är perfekt för boråsarna, säger Elfsborgsprofilen Mathias Svensson, numera vd för Effektiv bemanning, om beskedet.

BT - 22 mar 13 kl. 12:12

Sikta mot stjärnorna på Earth Hour: "Vill ge boråsarna rymdperspektiv"

Förra året släckte hundratals miljoner människor över hela världen ljuset under Earth Hour - I morgon är det dags igen. I Borås kommer bland annat idrottsanläggningar, kyrkor och Borås Djurpark släckas så mycket det går, det berättar Johan Linderstad, miljökommunikatör på Borås Stad. På Stora torget finns Borås Astronomisällskap på plats.

BT - 20 dec 14 kl. 06:30

Ny järnväg ? då trycker boråsarna på gillaknappen

Ny järnväg – då jublar boråsarna. Invånarna är mest nöjda i en stor undersökning. – Det finns en stor medvetenhet i Borås, säger Sara Ramberg på Trafikverket.

BT - 23 dec 14 kl. 17:26

Uppmanar boråsarna: "Ta det lugnt i containern"

Mellandagar är lika med slängardagar, i alla fall om man ska tro Jonas Holmberg som är kommunikationschef för Borås Energi och Miljö. – Har man möjlighet så ska man inte komma precis när centralerna öppnar. Julklappspapper, kartonger och julgran - precis som i resten av landet har boråsarna mycket skräp att göra sig av med efter jul.

BT - 12 okt 14 kl. 08:26

När boråsarna tas på orden

Om jag ber dig beskriva Borås – vad säger du då? Troligen använder du orden som syns i bilden ovan. Det gjorde i alla fall de 600 boråsare som deltog i den medborgardialog som Borås stad genomförde på olika platser i kommunen under maj och juni.

BT - 12 okt 14 kl. 08:26

Stefan Eklund: När boråsarna tas på orden

Om jag ber dig beskriva Borås – vad säger du då? Troligen använder du orden som syns i bilden ovan. Det gjorde i alla fall de 600 boråsare som deltog i den medborgardialog som Borås stad genomförde på olika platser i kommunen under maj och juni.

BT - 23 jan 14 kl. 08:56

Alla står i skuld till boråsarna

Av förvaltningsrättens dom verkar det hela klart. Borås stad har i strid med lagen låtit sitt elnätsbolag smygbeskatta stadens elnätskunder på cirka en kvarts miljard kronor. Pengar som bland annat gått till att hålla djurparken och turistbolaget under armarna.

BT - 04 mar 18 kl. 06:26

Skolan är viktigaste valfrågan för boråsarna

Boråsarna har sagt sitt. Skolan är det överlägset viktigaste området när BT frågar boråsarna om deras viktigaste valfråga..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

"Säker på att han fortsätter i Europa"

Zlatan Ibrahimovic lämnar LA Galaxy och nu intensifieras spekulationerna om framtiden. Höstens rykten har framför allt placerat den svenske fotbollsstjärnan i Italien. "Jag är säker på att han fortsätter i Europa", säger Galaxys tränare Dennis te Kloese..

BT - 30 minuter sedan

Boråsare bakom SR-novell: ”Jag gör en cameo-roll i berättelsen”

Onsdag den 20 november sänder Sveriges Radio P1 en radionovell som har skrivits av författaren och journalisten Rebecka Åhlund. Novellen heter ”Dockan”. .

BT - 45 minuter sedan

Carlsson (S) tillbaka i stadshuset – utan styrelsens förtroende: ”Jobbar för väljarna”

Kommunalrådet Malin Carlsson (S) börjar i dag att arbeta efter två månaders sjukskrivning. Samtidigt pågår fortfarande turbulensen i partiet..

BT - 1 timme sedan

Rutigt på modet igen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.