Expressen > Nyheter

Thursday, 21 November, 23:05

Expressen - 07 nov 19 kl. 23:31

Hundratals hårddiskar i krasch på sjukhusSjukhusens hårddiskar är så slitna att de kraschar. Haveriet inom Västra Götalandsregionen började redan i somras men har eskalerat under den senaste veckan på regionens sjukhus..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Västra Götalandsregionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, hårddiskari , krasch, sjukhus
GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 18:22

Hundratals hårddiskar i krasch på sjukhus

Sjukhusens hårddiskar är så slitna att de kraschar. Haveriet inom Västra Götalandsregionen började redan i somras men har eskalerat under den senaste veckan på regionens sjukhus..

UNT - 07 nov 19 kl. 18:20

Hundratals hårddiskar i krasch på sjukhus

Sjukhusens hårddiskar är så slitna att de kraschar..

P3 - 19 feb 14 kl. 16:14

Hundratals vårdas på sjukhus i efter oroligheterna i Kiev

Minst 26 människor har dött och drygt 600 får vård på sjukhus efter oroligheterna i Ukrainas huvudstad Kiev..

DN - 19 dec 14 kl. 14:36

700 kvarlevor oidentifierade efter MH17:s krasch


Hundratals kvarlevor är fortfarande oidentifierade efter MH17:s krasch i Ukraina. Jeremy Pocock som förlorade sin son hävdar att det rör sig om så många som 700 fragment. ”Den viktigaste frågan är vad som hände”, säger han..

YLE - 18 aug 17 kl. 05:07

Nickelallergi och vandrande implantat - omstridd steriliseringsmetod vållar problem för hundratals kvinnor

Anmälningarna om biverkningar av steriliseringsmetoden Essure har ökat i Finland. Hundratals kvinnor upplever svåra biverkningar och kräver att implantaten i äggledarna avlägsnas. Läkemedelsföretaget Bayers steriliseringsimplantat Essure säljs sedan i somras inte längre i Finland.

Expressen - 18 maj 11 kl. 18:43

Hundratals tog farväl av Wouter Weylandt

Wouter Weylandt avled efter en tragisk krasch i Giro d'Italia i början på förra veckan. När belgaren begravdes under onsdagen kom hundratals med fans, cyklister och andra representanter från cykelvärlden för att ta farväl av 26-åringen. .

YLE - 26 maj 16 kl. 14:03

Borgå sjukhus ska räddas med hundratals postkort

SFP delar ut postkort på vårmarknaden, som en del av kampen för att bevara Borgå sjukhus. Korten kan man underteckna och stoppa i en låda som riksdagsledamot Mikaela Nylander (SFP) personligen kommer att överlämna till familje- och omsorgsminister Juha Rehula. Det är ivrigt vid SFP:s tält gallup Bild: Yle/Robin Halttunen borgå,gallup,rädda borgå sjukhus,sfp I SFP:s tält mitt i marknadsvimlet står Gia Mellin-Krank (SFP) och delar ut röda postkort med texten "Bevara Borgå sjukhus".

DN - 30 apr 19 kl. 22:28

Sjukhus utreds – hundratals patienter dog av höga doser smärtstillande

Hundratals patienter dog av för höga doser smärtstillande på ett sjukhus i Storbritannien. Nu har polisen startat en ny utredning för att ta reda på om vårdpersonal kan ställas inför rätta, skriver Guardian..

BT - 14 aug 13 kl. 21:30

Hundratals döda i Egypten

Undantagstillstånd infördes sedan egyptiska säkerhetsstyrkor slog till mot protester runt om i landet till stöd för den avsatte presidenten Muhammad Mursi. De döda och skadade räknas i hundratals. Tårgasen hängde på onsdagen tung över gatorna kring Rabaa al-Adawiya-moskén i norra Kairo där anhängare till Muslimska brödraskapets Mursi slagit läger i veckor.

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 15 kl. 20:31

"Det är väl belagt att ett sjukhus ur effektivitetssynpunkt inte bör ha fler än 500 sängar."

Skapa ett högspecialiserat sjukhus i Lund. Hundratals studier har visat att behandlingsresultaten blir bättre på sjukhus med en stor mängd patienter med en viss diagnos än på sjukhus med färre sådana
Det skriver fem professorer vid medicinska fakulteten på Lunds universitet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Insats i parkeringshus vid Malmö C

Flera polispatruller åkte på torsdagskvällen till ett parkeringshus bakom Malmö C efter larm från en väktare.Där blev en person medtagen misstänkt för narkotikabrott..

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka på E22 – minibuss i diket

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en trafikolycka på E22 i höjd med Mörrum på torsdagskvällen.Enligt Sydöstran handlar det om en smitningsolycka..

Expressen - 2 timmar sedan

Man på demensboende försvunnen – i månader

Samma dag som mannen flyttade in på demensboendet i Angered i somras försvann han.Nu – tre månader senare – är han fortfarande försvunnen.– Det är otroligt beklagligt att det här inträffat, säger Anna Hildesson, sektorschef inom äldreomsorgen i Angered.

Expressen - 2 timmar sedan

Hittelön utlovad för blinda hunden Pepsi

Den blinda Jack Russel-tiken Pepsi grävde bakom huset med sin kompis Siri.När det var dags för mat kom bara Siri tillbaka – nu har Pepsi varit försvunnen i över en vecka.– Pappa har utlyst en hittelöning nu, vi har inget att förlora säger matte Natalie Akrell..

Expressen - 2 timmar sedan

Person sparkades ner på tågspår av beväpnad man

En person har blivit nedsparkad på ett tågspår av en beväpnad man, skriver Aftonbladet. Polisen är på väg till Sundbybergs station. .

Expressen - 2 timmar sedan

De infekterade bråken bakom SD:s opinionsframgång

Sverigedemokraterna går som tåget i opinionen och använder Sölvesborg som politiskt skyltfönster. Men samtidigt präglas stora delar av partiet av infekterade bråk, petningar, avhopp och uteslutningar. ”I det stora hela tror jag inte att det har någon större betydelse.

Expressen - 3 timmar sedan

Vanessa fick 48 timmar att leva – för två år sedan

Vanessa Lundahl ignorerade alla tecken in i det sista. Tillslut blev det svart på vitt: En stor tumör i hjärnan som fick läkarna att ge henne 48 timmar kvar att leva. Nu har det gått två år.

Expressen - 3 timmar sedan

Brand på Kungsholmen – boende evakueras

Det brinner i ett sju våningar högt flerfamiljshus på Kungsholmen i Stockholm.Räddningstjänsten evakuerar de boende.– Vad som brinner vet jag inte, säger Therese Blades, ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Lind: Sölvesborg är ett skräckexempel

Sverigedemokraterna använder kulturpolitik och konst för att forma sin önskade kollektiva identitet. Det skriver kulturministern Amanda Lind (MP) i ett debattinlägg i SvD. ”Kommunen är ett skräckexempel på hur politiska diktat för konsten och kulturen formuleras redan i kommunstyrets politiska programförklaring”, skriver hon.

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinna med barnvagn påkörd – bilist smet

En kvinna med barnvagn har blivit påkörd i Falköping.Bilisten, som färdades i en silverfärgad bil, uppges ha smitit från platsen.Den påkörda kvinnan har förts till sjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.