SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 12 November, 20:24

SmålandsPosten - 07 nov 19 kl. 22:56

Berg: ”Vi har lite att jobba med”Många Österspelare tröttnade efter paus i den första kvalmatchen mot Landskrona. Månz Berg stod distansen ut och styrde en hårt ansatt backlinje. – Vi får ta med oss resultatet. Just nu stannar vi kvar i Superettan och på så sätt är det bra, säger han..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Österspelare, Landskrona, Berg, Superettan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BergVi har , liteatt , jobbamed
YLE - 14 apr 19 kl. 22:59

Nyinvalda Kim Berg lovar jobba för omfattande jour till Vasa centralsjukhus

SDP fick två mandat i Vasa valkrets. Med 6726 röster kommer Kim Berg från Vasa att göra Jutta Urpilainen sällskap i riksdagen som partiets representanter..

YLE - 14 apr 19 kl. 22:59

Nyinvalda Kim Berg lovar jobba för omfattande jour till VCS - Urpilainen tror på gott samarbete

SDP fick två mandat i Vasa valkrets. Med 6 726 röster kommer Kim Berg från Vasa att göra Jutta Urpilainen sällskap i riksdagen som partiets representanter..

Expressen - 19 maj 13 kl. 17:38

Sjöberg: Lite Pavey - och AIK kan lyfta

AIK har försökt bli något nytt och bättre.  I den utvecklingsfasen tycks de har förlorat delar av sin identitet. I Växjö blev de kanske påminda om vad som krävs av en kompis som förkroppsligar den.

YLE - 01 nov 15 kl. 08:55

En euro per meter – kampanj samlar pengar åt hjälpbehövande genom att klättra i berg

Pargasbon Suvi Aarnio ville klättra i berg och jobba med frivilligarbete i Afrika. Så föddes kampanjen Kapua. Ordet kapua är på finska och betyder "att klättra" men innehåller också ordet apua, och idén med kampanjen är att klättra i berg men samtidigt samla pengar för projekt i utvecklingsländer.

Dagen - 11 dec 17 kl. 13:50

Bengt Sjöberg: Ovanligt tyst den här gången

I dag väntas en grupp ensamkommande afghaner utvisas. Samtidigt är flyktingpastorn Bengt Sjöberg lite förvånad över att inte fler har svenskar har tagit kontakt med honom..

Dagen - 11 dec 17 kl. 13:50

Bengt Sjöberg: Ovanligt tyst den här gången

I dag väntas en grupp ensamkommande afghaner utvisas. Samtidigt är flyktingpastorn Bengt Sjöberg lite förvånad över att inte fler har svenskar har tagit kontakt med honom..

ÖstersundsPosten - 15 dec 15 kl. 20:27

Nya tjänster i Berg ska jobba med flyktingar

För Bergs kommun uppgår det här bidraget till 18,5 miljoner kronor..

Skånskan - 17 okt 19 kl. 15:45

– Många tror att de inte kan jobba

Malmö
För ett år sedan fick Eddie Bergstrand en inflammation på synnerven och fick kraftigt försämrad syn och kunde inte jobba kvar på sin gamla arbetsplats.
I torsdags var han på Arbetsförmedlingens rekryteringsevent Gör plats! som speciellt riktade sig till funktionsnedsatta.

Barometern - 23 jun 14 kl. 06:30

Fler ska få jobba heltid

Var fjärde omsorgsassistent vill egentligen jobba heltid, men får inte det i dag. Ett försök med önskad sysselsättningsgrad startar på Strandvägen i höst. Av drygt 407 till­frågade omsorgsassistenter svarade 111 att de skulle vilja jobba heltid, men inte fick det i dag.

YLE - 05 sep 14 kl. 11:32

Att arbeta med trä är livet, tycker Bergökonstnär

En älg i naturligstorlek står beskedligt vid uppfarten till Lars-Göran Söderholms hem på Bergö. Den är hans enda verk gjord av cement. I övrigt är det trä som gäller för konstnären.

YLE - 02 sep 16 kl. 17:13

Berg: KSF får plattare organisation – samarbete med Sverige om utrikesmaterial

KSF Medias ledning har varit tyst sedan det blev klart att omkring femtio anställda får gå. Nu berättar Jens Berg att KSF vill ha en mer operativ redaktionsstruktur och planerar samarbeta med mediehus i Sverige för nordiskt och globalt material. KSF Medias vd Jens Berg berättar för Svenska Yles nyhetsmagasin Aktuellt 17 att målet med bolagets kritiserade uppsägningar är att förenkla redaktionsstrukturen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Förslag: Byt elevens val mot fler ämnestimmar

Skolan behöver fler timmar för att hinna ge eleverna alla nödvändiga kunskaper, anser flera organisationer. Hur det ska gå till? Trimma lärarnas arbetstid och slopa ämnet elevens val, lyder ett par förslag..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

I vimlet med Sven: Ett annorlunda och spännande jubileum

När Söderberg & Partners i Växjö firade sin första tio år fick vimlaren uppleva ett annorlunda och kul firande i dagarna två..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Vände hem till branden – räddade hundarna

Ralf Hoffmann åkte till jobbet och såg fram emot en fredag som alla andra. Då kom samtalet alla i New South Wales just nu fruktar: Det brinner på din gata och ditt hus är i fara..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Bloomberg tar ännu ett steg mot valet 2020

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Efter cykelolyckan: ”Jag hade tur som är vid liv”

Den härliga känslan när han cyklade hemåt den där augustikvällen kunde förbytts i katastrof. I dag, elva veckor och sex operationer senare, är Isak Borgemo tacksam att han lever. – När jag sätter mig på cykeln igen kommer jag definitivt att ha hjälm.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Facebook inför egen betaltjänst

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Han är Sveriges jämnaste hockeyspelare

Han är uppe i elva poäng på 14 matcher. Han kommer att göra 13, 14 eller 15 poäng till innan säsongen är slut. Annars bryts en fantastisk statistisk svit för Jonatan Nielsen, Sveriges jämnaste hockeyspelare..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svensk man drunknade på Maldiverna

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Asllani hoppas på Kerr: "En världsspelare"

CD Tacón är inte nära att utmana de bästa lagen just nu, erkänner Kosovare Asllani. Därför vore australiska anfallsstjärnan Sam Kerr, som i dagarna ska berätta vilken europeisk klubb hon flyttar till, en drömvärvning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uppgift: Slussen alternativ för Nobelcenter

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.