SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 17 November, 14:05

SmålandsPosten - 07 nov 19 kl. 22:38

Robin om synen: ”Struligt när röken kom”Östers supporterskara i East Front tände bengaler under matchinledningen. Framför dem stod Robin Malmkvist, som under säsongen drabbats av nygamla problem med sina ögon. – Det blev lite struligt när röken kom, skrattade han efter matchen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
East Front, Robin Malmkvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Robinom , synen, Struligtnär , röken, kom
YLE - 05 sep 16 kl. 18:00

Thang bjuder hemlösa spöken på mat

De känner sig mest hemma hos varann, även om de kommer från helt olika kulturer. Det är bara synen på spöken som skiljer. Thang Nguyen tror att de finns och brukar bjuda dem på mat ibland, medan Isabel Kullström helst inte vill veta av dem.

Vimmerby Tidning - 28 jul 14 kl. 09:22

Studion på Kåken är i full gång

Det var för cirka ett och ett halvt år sedan som två personer på ungdomshuset Kåken bestämde sig för att de ville hålla på med inspelning så de valde att starta projektet att göra en studio. De själva, med hjälp av Kåken började bygga studion. Med sponsring av studieförbundet ABF har nu studion varit färdig att användas en tid och nu vill Kåken satsa större.

NT - 18 maj 13 kl. 11:01

Robin tillhör inte favoriterna

- Han har en chans att komma topp tio, säger experten Ken Olausson. Men Robin får stöd av Island..

GöteborgsPosten - 16 okt 14 kl. 06:00

Mållöse Figren har inga hjärnspöken

30 skott, inget i mål. Men Robin Figren har inga hjärnspöken.– Helt ärligt har jag inte ens tänkt på det, säger Frölundas nollade forward..

GT - 05 dec 14 kl. 22:36

Robin räddade äldre man undan branden

Brandröken spred sig snabbt i flerfamiljshuset i Jönköping på fredagskvällen. En man i 80-årsåldern fastnade i sin rökfyllda lägenhet. Robin Jensen, 21, räddade honom från den misstänkta mordbranden.

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 04:00

När röken skingras

Hampus dog när han kastade sig framför ett tåg i Köpenhamn. Han hade just blivit utskriven från ett danskt behandlingshem, där han försökt att bli fri från sitt heroinberoende, på grund av att han hade rökt hasch. Behandlingshemmet hade inte sett så allvarligt på det, eftersom Hampus i allt övrigt visade på stora framsteg och avhöll sig från sin huvuddrog.

Eurosport - 11 jul 12 kl. 20:14

Tennis - ATP i Bastad - Svensk tennisöken - Johansson: "Man blir frustrerad och ledsen"

Svensk tennis mår inte bra. Förre världsfyran Robin Söderling har inte spelat på ett år. Bäste svensk efter honom är rankad 340..

YLE - 14 aug 14 kl. 12:55

Åstrand ut i försöken

Närpeslöparen Jonathan Åstrand räckte inte till i försökten på 200 meter. Åstrand blev sexa i sitt heat på tiden 21,03 och var därmed 27 hundradelar för långsam för att ta sig till semifinal. Än en gång var Åstrand tvungen att kasta upp efter loppet.

SR - 13 jun 16 kl. 12:22

Tio inför rätta efter bråken

Marseilles åklagare Brice Robin säger att det var ett 150-tal vältränade ryska fotbollshuliganer som låg bakom det mesta av våldet i samband med lördagens sammandrabbningar med engelsmän i Marseille..

YLE - 07 feb 16 kl. 08:54

Handbollsakademi för unga ska lyfta handbollen i Finland

Ungdomar som vill satsa stenhårt på handboll behöver inte längre flytta utomlands. Handbollsförbundet presenterar nu ett nytt program för unga där de kan bo, träna och studera i Lojo. Det handlar om ett skräddarsytt program för ungdomar som vill träna seriöst och utvecklas som handbollsspelare samtidigt som de går i gymnasiet.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

AIK byter tränare efter dystra förlustsviten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Rätt till boende: Sjuk 91-åring vann strid mot Växjö kommun

Omsorgsnämnden i Växjö nekade en 91-åring, som mår allt sämre psykiskt och fysiskt, plats på ett särskilt boende. Men nu slår domstolen fast att 91-åringen ska få en boendeplats – eftersom han inte uppnår en skälig levnadsnivå i sitt hem..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stjärnfotografen Terry O'Neill död

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ingen träning för landslagsduon

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Väg 25: Handelsområde kan få Burger King – eller Jysk

Handelsföretag är på väg in på Orrakullen. Företaget CT developments som bygger fastigheter åt bland annat Burger King och Jysk har köpoption på det nya verksamhetsområdet. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Schweiz för svårt för lag Hasselborg

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Ryckte ut för att rädda liv – fick inte låna affärens hjärtstartare

Den 1 november gick startskottet för sms-livräddare i Blekinge. I onsdags fick Peter Christensen i Karlskrona för första gången ett larm i sin telefon och rusade iväg för att försöka rädda livet på en medmänniska. Men i en närliggande affär nekades han att låna deras hjärtstartare..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

L vill utreda aktiv dödshjälp

Liberalerna vill tillsätta en utredning om aktiv dödshjälp..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Växjö: Stort tumult på krog – utsatt vakt får skadestånd

En krogbesökare orsakade stort tumult i Växjö. Fyra vakter samt polis krävdes för att få kontroll på mannen, som hånade, hotade och spottade på en av vakterna..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Saudi Aramcos pris: 1 700 miljarder dollarOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.