Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 20 November, 13:17

Sydsvenskan - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktionNoter till två menuetter komponerade av Wolfgang Amadeus Mozart kommer att säljas på auktion i Paris den 18 november. Auktionsfirman Sotheby's tror att de handskrivna noterna kan inbringa mellan 1,6 och 2,1 miljoner kronor. Mozart skrev melodierna när h.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Mozart, Wolfgang Amadeus Mozart, Paris, Sotheby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Noterav , tonårig, Mozart, säljs, auktion
Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

Noter till två menuetter komponerade av Wolfgang Amadeus Mozart kommer att säljas på auktion i Paris den 18 november. Auktionsfirman Sotheby's tror att de handskrivna noterna kan inbringa mellan 1,6 och 2,1 miljoner kronor. Mozart skrev melodierna när h.

GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

Noter till två menuetter komponerade av Wolfgang Amadeus Mozart kommer att säljas på auktion i Paris den 18 november. Auktionsfirman Sotheby's tror att de handskrivna noterna kan inbringa mellan 1,6 och 2,1 miljoner kronor..

Blekinge Läns tidning - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

Barometern - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

Kristianstadsbladet - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

SmålandsPosten - 07 nov 19 kl. 22:37

Noter av tonårig Mozart säljs på auktion

Skånskan - 22 mar 19 kl. 05:00

Rånvåg vid Trollsjön bryter danstradition

ESLÖV Nio somrar i rad har dansglädjen fått blomma ut under danskvällarna vid Trollsjön.
I år går den epoken i graven efter att utmaningarna blivit övermäktiga för arrangören Rasmus Gerdin.
Myndighetskrav, sviktande besöksintäkter och den sista tidens rånvåg har gjort att han tappat sugen att fortsätta.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Modekoncern ska rekonstrueras

Modekoncernen Venue Retail Group har ansökt om företagsrekonstruktion och Stockholms tingsrätt har godkänt ansökan, enligt ett pressmeddelande. Venue Retail Group är en aktör inom väskor, skor och accessoarer och äger kedjorna Accent, Morris och Rizzo s.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Åtalas för två mordförsök på asylboende

En 24-årig man åtalas för två mordförsök inne på ett asylboende i Spenshult i Halland. Enligt åklagaren utdelade han upprepade knivhugg mot en man som fick skador i huvudet, i halsen och på överarmen. En annan man fick skador på kinden och halsen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Höglunds låtar blir ”bombastisk rockopera”

Kjell Höglunds låtskatt blir grunden i en ny rockopera. Kompositören och artisten Wille Crafoord har satt samman låtar och texter till en föreställning som han själv ska framföra tillsammans med livemusiker, skriver Vestmanlands Läns Tidning. – Jag vill.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kaepernick häcklade NFL: ”Ska inte kunna springa ifrån sanningen”

Colin Kaepernick fortsätter att häckla NFL, ligan för amerikansk fotboll. Den 32-åriga quarterbacken kom aldrig till den specialträning som NFL anordnat. I stället ordnade han en egen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Studie: Betrakta buller som ”förorening”

Människoproducerat buller bör behandlas som "ett stort globalt förorenande ämne", föreslår forskare vid Queen's University Belfast. Enligt en artikel i Royal Society's Biology Letters har forskarlaget kartlagt bullereffekterna bland blötdjur, däggdjur,.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Flygbolagschef berömmer Greta Thunberg

Tim Clark, chef för flygbolaget Emirates, berömmer Greta Thunberg och andra klimataktivister för deras arbete. – Jag gillar faktiskt Extinction Rebel och Greta Thunberg för att de har satt saken ordentligt i fokus. Fokus på att vi inte gör tillräckligt.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kiss tar avsked av den svenska publiken

Kiss gör två Sverigespelningar under sin stora avskedsturné. Den 23 juni nästa år spelar bandet på Scandinavium i Göteborg och 25 juni på Tele2 Arena i Stockholm. För ett par veckor sedan offentliggjorde bandmedlemmarna själva spelplatserna under en påg.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Gigekonomin hånler åt ”modellen”.

För gigekonomins trägna arbetare är den nordiska arbetsmarknadsmodellens lönebildning utom räckhåll..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Yohio släpper ny singel

Yohio kommer med en ny singel från sitt kommande album "Neon light orchestra". Singeln har titeln "Defeating a devil a day" och släpps den 22 november. Drygt sju år har gått sedan Yohio fick sitt stora svenska genombrott med "Heartbreak hotel" i Melodif.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Få kvar i protesthärjat Hongkonguniversitet

Endast ett 50-tal demonstranter håller sig fortsatt barrikaderade i lokaler i Hongkongs polytekniska universitet, där delar av stadens proteströrelse drabbat samman med polis de senaste dagarna. Under tisdagen uppmanade Hongkongs högste ledare Carrie La.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.