Skånskan > Nyheter

Tuesday, 19 November, 19:38

Skånskan - 07 nov 19 kl. 22:25

Bil började brinna i Lund – spårhund har begärtsLund En bil fattade under torsdagskvällen eld på Uardavägen i Lund.Ett larm om att det brann i en personbil på Uardavägen inkom vid 21-tiden på torsdagen till SOS Alarm. Räddningstjänst och polis var snabbt på plats och branden kunde släckas. Polis misstänker att branden kan var anlagd och platsen är avspärrad. En specialsökhund har enligt polisen begärts in för att söka av området.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lund, En, Uardavägen, SOS Alarm,  Rickard Lundqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilbörjade , brinnai , Lund, spårhundhar , begärts
Magazin24 - 08 nov 12 kl. 11:33

Voltade med bil på fyllan ? slapp fängelse på grund av sin ålder

En 18-årig man från Köping har dömts till villkorlig dom och dagsböter för grovt rattfylleri. Om han varit 21 år hade han i stället fått fängelse. Under midsommarnatten körde en ung köpingsbo bil ute på landet utanför Köping, trots att han var berusad.

Sydöstran - 17 feb 17 kl. 07:44

Krockade med stulen bil – spårades upp i vedbod

25-åringen krockade med en stulen bil vid midnatt på E22:an vid Listerby. Sedan tog han förgäves till flykten för att vid Hasslörondellen bli uppnosad av polisens spårhund..

Expressen - 23 sep 15 kl. 18:57

Spårhund hittade bortsprungna Lily

Vistelsen i Lund blev en mardröm för Anna-Clara Halleröd när hennes hund Lily sprang bort. Men tack vare spårhunden Alien kunde man, tre dagar senare, hitta Lily i närområdet. Något som Anna-Clara är evigt tacksam för.

Sydsvenskan - 04 aug 19 kl. 20:43

Polisen kontrollerar bil vid Lindeborgsrondellen

Flera polispatruller och spårhund stannade till på Inre Ringvägen i Malmö på söndagskvällen..

Skånskan - 19 aug 19 kl. 07:03

Bil med minderåriga körde ut på åker efter biljakt

Malmö En personbil vägrade stanna när polis gjorde en rutinkontroll. Detta ledde till en biljakt som slutade på en åker.En personbil vägrade stanna när polis gjorde en rutinkontroll vid 04-tiden på Amiralsgatan.

SmålandsPosten - 14 jul 14 kl. 09:43

Eftersöksjägare och hundar spårade i skogarna kring Kosta

Hundar och eftersöksjägare har huserat i skogarna på Kosta skjutfält i veckan. Viltspårning har stått på programmet och i lördags var det spårning på elitnivå med landskampsuttagning. Eftersök av vilt i samband med trafikolyckor och jakt är ett viktigt uppdrag som kräver en hel del av både jägare och hund.

BT - 24 okt 13 kl. 18:39

Smyckestjuv greps efter bilolycka

När Hallandspolisen ryckte ut på en bilolycka under torsdagen upptäcktes en last med stulna smycken. En man som voltat i höjd med Holm norr om Halmstad lämnade sin bil och smet från platsen efter olyckan. I den kvarlämnade bilen upptäckte polisen en mängd stöldgods och satte in en spårhund för att hitta rymlingen.

Kristianstadsbladet - 24 okt 13 kl. 18:37

Smyckestjuv greps efter bilolycka


När Hallandspolisen ryckte ut på en bilolycka under torsdagen upptäcktes en last med stulna smycken. En man som voltat i höjd med Holm norr om Halmstad lämnade sin bil och smet från platsen efter olyckan.I den kvarlämnade bilen upptäckte polisen en mängd stöldgods och satte in en spårhund för att hitta rymlingen.

UNT - 15 nov 13 kl. 08:13

Barfota knarksmugglare spårades lätt

Polisen i Malmö grep i natt en man som misstänks för att ha smugglat stora mängder av narkotikan kat. Mannen flydde från sin bil vid Öresundsbron, men tappade skorna innan polisens spårhund hittade honom barfota.(TT).

Skånskan - 16 nov 16 kl. 20:00

Tjuvar slog till nattetid

Löddeköpinge Under tiden familjen låg och sov natten till tisdagen passade tjuvar på att göra inbrott i bostaden. ERWP.fif(1)Tjuvarna kom bland annat över 30 000 kronor i kontanter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tonåring utsatt för rån

Höör Tre gärningsmän tvingade till sig en tonårings mobil.En tonåring utsattes för rån vid 19.42-tiden på Bangårdsgatan i Höör.

Skånskan - 10 minuter sedan

Handväska stals ur låst skåp

STAFFANSTORP En person som besökte ett gym i Staffanstorp i måndags blev bestulen på sin handväska som även innehöll en dator.
Väskan förvarades i ett låst skåp där gärningsmannen hade tagit sig in. Det inträffade i måndags mellan klockan 14.

Skånskan - 1 timme sedan

Klart med nya tränare i Lunds BK

FOTBOLL Lunds BK har gjort klart med nya tränare för den kommande division 1-säsongen.Tar över efter Jack Majgaard Jensen gör inte bara en tränare, utan två. Anders Grimberg och Ted Waltersson-Larsson kommer att bilda ett tränarteam 2020.

Skånskan - 1 timme sedan

Ungdomsgäng och trafik ger otrygghet

SÖDERSLÄTT
Stökiga ungdomsgäng gör många invånare i både Svedala och Vellinge otrygga.
Även om färre än tidigare oroa sig för att drabbas av bostadsinbrott så är det den brottslighet som över hälften oroar sig för på Söderslätt enligt polisens årliga trygghetsmätning.– Generellt är det ingenting som är alarmerande i våra kommuner.

Skånskan - 1 timme sedan

Privat förskola kan byggas i Klågerup

SVEDALA Utbildningsnämnden ställer sig inledande positiva till att låta den privata förskolekoncernen Norlandia driva verksamhet i Svedala kommun.
– Klågerup skulle kunna vara aktuellt för att inledande ett samarbete, säger utbildningsnämndens ordförande Hans Järvestam (M).Svedala kommun har haft ett första möte med ledningen för företaget Norlandia förskolor som är intresserade av att driva en förskola i Svedala kommun.

Skånskan - 2 timmar sedan

Clas Ohlson kräver att Staffanstorp klipper om film

I Staffanstorps omtalade informationsfilm syns Clas Ohlsons varumärke. Det har gjort att företaget nu kräver att filmen klipps om.Staffanstorps informationsfilm där en familj med flyttlådor från Clas Ohlson flyr ett mörkt Malmö till förmån för Staffanstorp har fått mycket kritik.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vänstern missar partistödet

STAFFANSTORP Vänsterpartiet har inte lämnat in redovisning av erhållet partistöd för 2018 och riskerar därmed att inte få något partistöd 2020.
Senast den 30 juni varje år ska partierna till kommunfullmäktige ha lämnat in en skriftlig redovisning som visar mottaget partistöd och att det använts så som kommunallagen föreskriver.
Tidigare har Centerpartiet missat detta men fick möjlighet att lämna in sin redovisning lite senare.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Vi kör tomtegrejen in i kaklet”

Julen ligger pyrt till i årets julkalender Panik i tomteverkstan.
– Det är en gullig saga men faktiskt också väldigt spännande, säger Pernilla Wahlgren som spelar tomtemor.Jultomten, spelad av Per Andersson, är sur och grinig.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kommuner ska erbjuda seriös behandling

Ett scientologkopplat behandlingshem där metoder utan bas i vetenskap används får miljoner i skattepengar. Lina Sjöö på Kommunförbundet Skåne säger att eftersom lagen om offentlig upphandling följts är allt i sin ordning. De har inte frågat om hemmet har någon särskild agenda.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kronprinsessparet mötte polis som var först på plats när 15-åring mördades

Malmö Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte på måndagen Malmöpolisen.
De fick bland annat träffa patrullen som var först på plats när en 15-åring pojke mördades på en pizzeria på Ystadsgatan för drygt två veckor sedan.– Det mötet gick från en allmän fråga rakt på djupet, när de förstod att de faktiskt var där och möttes av denna syn, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson för Malmöpolisen, om besöket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.