SVT > Inrikes

Friday, 22 November, 11:14

SVT - 07 nov 19 kl. 22:13

Inrikesministern om M:s kritik om de frisläppta imamerna: ”De spelar teater”Ett haveri från regeringen – eller ett teaterspel från Moderaterna. Det var hårda ord när inrikesminister Mikael Damberg (S) mötte Johan Forssell (M) i Aktuellt för en debatt om de sex radikala islamisterna som släppts fria..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Moderaterna, Mikael Damberg, Johan Forssell, Aktuellt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inrikesministernom , M:s, kritikom de , frisläppta, imamernaDe , spelar teater
Skånskan - 26 jun 19 kl. 08:00

Farligt hot – avsnitt 4

Sommarföljetong Han vände sig mot Francine och log uppmuntrande.
– I nära samarbete med polisen, sköt Ylva Kronholm snipigt in, markerade sitt revir.
– Tack.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

SD uppvaktar M, KD och V om skärpt arbetskraftsinvandring

Sverigedemokraterna kommer att bjuda in Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet för att försöka skapa en majoritet i riksdagen för att skärpa reglerna för arbetskraftsinvandring. Det sade partiets tillträdande gruppledare i riksdagen Henrik Vinge, på partiets landsdagar i Örebro på fredagsförmiddagen..

SVT - 1 timme sedan

Arne Hegerfors: ”Jag har vant mig vid att inte minnas”

När Arne Hegerfors var i 70-årsåldern drabbades han av hjärtinfarkt, stroke och hjärntumör inom loppet av 4 år. I Fråga doktorn pratar han om det sviktande minnet och hälsan, men också om kärleken och sina bästa sportminnen..

SVT - 3 timmar sedan

Skattesmäll kan vänta för jultidningsföretag

Skatteverket hävdar att jultidningsföretagen inte betalat skatt som de ska. Verket anser att många barn säljer för sådana summor att mer skatt ska betalas. Totalt handlar det om arbetsgivaravgifter för många miljoner varje år som företagen borde betala, menar Skatteverket..

SVT - 3 timmar sedan

Prinsessan Märtha Louise: ”Det är som att vara en app”

Den norska prinsessan Märtha Louise berättar om hur det är att växa upp som högkänslig i det norska kungahuset och den nya boken ”Sensitiva barn: det högkansliga barnet från nyfödda till tonåring”. –Det var jättejobbigt för mig att gå ner och säga godnatt till mina föräldrar när de hade gäster, säger hon..

SVT - 4 timmar sedan

Svetlana Gross: Positivt att man öppnar sig

Genom SVT:s projekt Sverige möts träffas människor för att diskutera frågor där man har olika åsikter. Majoriteten av dem som valt att delta är män. Det förvånar Svetlana Gross som anmält sig till projektet.

SVT - 4 timmar sedan

Sju av tio deltagare i Sverige möts är män

Sju av tio deltagare i Sverige möts är män. Malin Holm, forskare vid statsvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet, är inte förvånad över resultatet och menar att det kan förstås genom att män varit den grupp som historiskt sett dominerat i offentligheten och att många män därför upplever att det är självklart att de har något att bidra med. – Historiskt sett har män utgjort den grupp som har varit normen i det offentliga samtalet, säger hon..

SVT - 4 timmar sedan

Jan Helin: ”Det har varit en helt fantastisk respons”

På lördag hålls den stora mötesdagen i SVT:s satsning Sverige möts. Totalt har drygt 4 200 personer anmält sitt deltagande och har matchats med en samtalspartner. SVT:s mediedirektör Jan Helin säger att antalet anmälningar och publikreaktioner överträffar förväntningarna.

SVT - 12 timmar sedan

Hanne Kjöller om metoo: ”Det har varit för stora personliga offer”

Den första rättegångsdagen i förtalsmålet mot Cissi Wallin handlade främst om de sex instagraminlägg som åklagaren bedömer utgör grovt förtal mot journalisten Fredrik Virtanen. Enligt författaren och journalisten Maria Sveland hade inläggen på Instagram en stor betydelse för metoo. – Cissis publicering var startskottet, säger hon..

SVT - 14 timmar sedan

Så använder sig kriminella av swishmålvakter

Det vanligaste sättet för kriminella att utnyttja ungdomar är genom betalningstjänsten Swish. SVT förklarar hur det går till när kriminella tvättar pengar genom så kallade swishmålvakter..

SVT - 15 timmar sedan

SVT:s Uppdrag Granskning prisas för årets avslöjande

Per Agerman, Joachim Dyfvermark, Axel Gordh Humlesjö och Linda Larsson Kakuli på Uppdrag granskning har tilldelats Stora Journalistpriset för Årets avslöjande med sin granskning av Swedbank och Penningtvätten. Juryns motivering löd ”De gör rent hus med banken som var tvättomat för aktörer högst upp i den kriminella näringskedjan”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.