YA > Lokalt

Friday, 22 November, 21:27

YA - 07 nov 19 kl. 22:05

Rebecka Spånberg är Årets företagareRebecka Spånberg, vd på Purus kan titulera sig Årets företagare. Hon får Företagarnas pris för sitt sätt att leda företag med fokus på att låta medarbetarna växa. – Wow, detta är fantastiskt! Skitkul, sa en glad pristagare när hon fått sitt pris. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Spånberg, Årets, Purus, Företagarnas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rebecka, Spånbergär Årets , företagare
YA - 12 okt 19 kl. 00:01

De kan bli Årets företagare

Christian Nilsson CN Färgcenter, Rebecka Spånberg, BLS Industries/Purus och Sandra Mårtensson, Kåseberga Café & Bistro kan alla bli Årets företagare. De tre har nominerats av Företagarna. Vinnaren utses på Näringslivsgalan, som i år hålls på Ystad studios torsdagen den 7 november..

Skånskan - 08 jun 16 kl. 14:00

Tillgängligheten gör företagarna nöjdare

ystad Kommunen fortsätter att förbättra företagsklimatet. Det visar den sammanställning av enkätsvar som Svenskt näringsliv presenterade på tisdagens näringslivsfrukost.Varje år genomför Svenskt näringsliv en undersökning i form av en enkät som företagare i kommunen får svara på.

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Hörselklinik firar tio år i Ystad

Hörselsnäckan har funnits i tio år i Ystad. Det firar hörselkliniken med öppet hus under lördagen, där de anställda svarar på frågor och bjuder på kaffe. .

YA - 6 timmar sedan

Kattungen Mimmi skrämde slag på bilmekarna – hittades i motorhuven

En äventyrlig kattunge från Vanstad engagerade en hel bilverkstad i Ystad på fredagsmorgonen. När en av mekanikerna på Autowerk öppnade motorhuven tittade han rakt i ögonen på en plirade och något skärrad Mimmi. .

YA - 10 timmar sedan

Misstänkt bildelstjuv hade rent mjöl i påsen

I mannens bil låg diverse bildelar, startkablar och fälgar. Tulltjänstemännen misstänkte att det handlade om stöldgods och ringde polisen. Det visade sig dock att mannen hade rent mjöl i påsen..

YA - 10 timmar sedan

Körkortslös försökte smita från polisen

Den körkortslöse föraren försökte smita från polisen, men misslyckades. Mannen misstänks för grov olovlig körning och bilens ägare, som satt i passagerarsätet, misstänks för tillåtande av olovlig körning..

YA - Igår: 21:00

Placering av ny hållplats ifrågasätts

Den nya busshållplatsen på Bellevuevägen vid Hästgatan är placerad mitt i en trevägskorsning. Märkligt tycker Emil Sjörup som bor i området..

YA - Igår: 17:52

Ett hoppets ljus kan ha tänts för Knickarps gatubelysning

Det ser trots allt inte helt mörkt ut för gatubelysningen i Knickarp, efter att Centern lagt fram ett nytt initiativ på samhällsbyggnadsnämndens senaste möte..

YA - Igår: 06:00

Österlens högsta gran tronar på silon

Sex meter hög, trettio meter över marken och dekorerad med över tjugo meter ljusslinga tronar granen på lantmännens nya silo upp sig över Löderup..

YA - Igår: 16:00

Här är misstänkta plånbokstjuven – polisen går ut med bild

Polisen går nu ut med bild på den misstänkte tjuven som med hjälp av en karta förvillar äldre personer och sedan stjäl deras plånböcker. Den som kan identifiera mannen uppmanas att ringa polisen..

YA - I förrgår: 09:00

Så ska Ystad hinna ikapp med anmälningarna omsvartbyggen:”Oftast tips från allmänheten”

Myndighetsnämnden ska beta av gamla anmälningar om misstänkta svartbyggen och ovårdade tomter som blivit liggande. Två tillsynskonsulter har anlitats för att titta på det bygglovsenheten inte hunnit med sedan 2013. .

YA - I förrgår: 08:07

Trafik: På vägarna i natt – viltolyckor och rattfylla

Händelser rapporterade av polisen i sydöstra Skåne. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.