Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 12 November, 02:03

Sydsvenskan - 07 nov 19 kl. 21:56

Utvisningen av Sarfo skjuts uppNy bevisning har framkommit i fallet: ”Det är ett väldigt positivt beslut”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sarfo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utvisningenav , Sarfo, skjutsupp
BT - 20 mar 13 kl. 10:37

Utvisningen av svårt sjuke Artin stoppad

Utvisningen av den svårt sjuke 8-årige pojken Artin och hans familj till Kosovo stoppades på onsdagsmorgonen. Artins pappa Rafet hade blivit ombedd att dyka upp klockan 9.30 på polisstationen i Borås i morse, med packade resväskor.

Dagen - 22 jul 11 kl. 10:09

Mishas utvisning skjuts upp

Utvisningen som skulle fört 26-årige Misha tillbaka till Iran under fredagsmorgonen skjuts upp efter att nya omständigheter presenterats för Migrationsverket. Dagen har under veckan följt Misha som hotas av utvisning trots hans tro och politiska engagemang.

Under tosdagskvällen fick Misha och hans advokat beskedet: Han kommer inte sitta på planet som skulle tagit honom tillbaka till Iran på fredagsmorgonen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Glädjebeskedet: Utvisningen av pojkarna skjuts upp

Vasic 7 och 10 år som trots att de var födda i Sverige skulle utvisas ur landet. Nu skjuts utvisningen upp till den 1 juli, bara en dag innan de skulle skickas ut ur landet.Många engagerade sig i utvisningen, nu verkar alltså saker se betydligt ljusare ut.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 22:53

Kingsley Sarfo överklagar till HD

Fotboll Förre MFF-spelaren Kingsley Sarfo överklagar hovrättens dom där han dömdes till två år och åtta månaders fängelse och utvisning för våldtäkt mot barn.Kingsley Sarfo överklagar nu till Högsta domstolen och yrkar på att frias. I andra hand att rubriceringen ändras till sexuellt utnyttjande av barn och att straffet därmed kortas, uppger SVT.

SvD - 18 okt 11 kl. 15:10

Utvisningen stoppad ? ny prövning väntar

Utvisningen av 91-årig ukrainskan Ganna Chyzevska skjuts upp..

SVT - 18 okt 11 kl. 18:17

Gannas avvisning skjuts upp

Bara en knapp timme innan planet skulle lyfta kom beskedet: 91-åriga Anna Chyzhevska får stanna i Sverige. Utvisningen skjuts upp efter ett beslut i Europadomstolen..

UNT - 25 jan 17 kl. 10:49

Utvisning av nioårig flicka skjuts upp

En nioårig flicka i Ödeshög skulle utvisas till Marocko - men utvisningen skjuts upp på obestämd tid eftersom Migrationsverket inte har hittat ett ordnat mottagande för flickan i hemlandet..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 17 kl. 09:38

Utvisning av nioårig flicka skjuts upp

En nioårig flicka i Ödeshög skulle utvisas till Marocko – men utvisningen skjuts upp på obestämd tid eftersom Migrationsverket inte har hittat ett ordnat mottagande för flickan i hemlandet. – Jag kan inte säga exakt att vi inte har fått kontakt med papp.

GöteborgsPosten - 25 jan 17 kl. 10:49

Utvisning av nioårig flicka skjuts upp

En nioårig flicka i Ödeshög skulle utvisas till Marocko – men utvisningen skjuts upp på obestämd tid eftersom Migrationsverket inte har hittat ett ordnat mottagande för flickan i hemlandet..

DN - 25 jan 17 kl. 11:02

Utvisning av nioårig flicka skjuts upp

En nioårig flicka i Ödeshög skulle utvisas till Marocko – men utvisningen skjuts upp på obestämd tid eftersom Migrationsverket inte har hittat ett ordnat mottagande för flickan i hemlandet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Seger: ”Finaste är att vi har blivit idoler för en ny generation”

FCR:s Caroline Seger hyllades på Fotbollsgalan – och lovade att jaga chefens rekord..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Lennart Johansson hyllades stort under galan

En stol stod tom under Fotbollsgalan på Hovet. Lennart Johansson, tidigare Uefa-ordförande och en av Sveriges största fotbollsprofiler, hyllades med sång av Tommy Körberg. "Jag imponerades inte av röda mattor.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Boeing gladde på ljummen USA-börs

Handeln var ljummen på USA-börserna på måndagen, bland annat beroende på president Donald Trumps uttalande i helgen om att handelssamtalen mellan USA och Kina "saktat in". Nu avvaktar investerarna tisdagens möte på The Economic Club of New York där Trum.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Uber vd kallade Khasoggimordet ett misstag

Taxitjänsten Ubers vd Dara Khosrowshahi kallade i en tv-intervju som sändes tidigare under måndagen mordet på den saudiske journalisten Jamal Khasoggi för "ett allvarligt misstag". Nu backar han. "Det finns ingen ursäkt för och går inte att glömma det s.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Diamantbollen till Seger

SM-guld, VM-brons och 200 landskamper..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Astrid S spelar i Sverige nästa år

Den norska popartisten Astrid S ger sig 2020 ut på en världsturné som når Stockholm och Nalen den 21 mars. Enligt ett pressmeddelande är turnén klimatneutral och har godkänts av FN:s klimatprogram "Climate neutral now". För att kompensera turnéns koldio.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Svennis” fick hederspris: ”Rörande”

Sven-Göran Eriksson, 71, fick ta emot Svenska fotbollförbundet och TV4 Fotbollskanalens hederspris på Fotbollsgalan. Efteråt hyllade han Tord Grip, som framgångsrikt varit tränare tillsammans med "Svennis" under många år. – Du är fortfarande "number one.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Andra raka Guldbollen till Nilsson Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöf fick Guldbollen för andra året i rad. Vad säger det om svensk fotboll 2019? Det är något som kan diskuteras – och lär diskuteras.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Malmötränaren kritisk: ”Jäkligt tråkigt för svensk handboll”

HK Malmö startade hektiska perioden med vinst..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Svalt intresse för stöd till lärarassistenter

Intresset för regeringens öronmärkta miljoner till lärarassistenter har hittills varit lågt, skriver Lärarnas tidning. Skolverket hade räknat med att huvudmännen skulle ansöka om sammanlagt 240 miljoner kronor under 2019, men fram till nu har de kommuna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.