UNT > Inrikes

Wednesday, 20 November, 02:43

UNT - 07 nov 19 kl. 21:42

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bortPlötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Signe, Sven-Åke, Christina Sand, Karlstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katt, hittadefter , fyra, veckor40 , mil, bort
Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 21:42

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bort

Plötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne. Först efter fyra veckor ringde det – från en veterinärklinik i Älmhult, 40 mil bort. – Jag satt på veterinärkliniken i Karlstad med en kattunge so.

GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 21:43

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bort

Plötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne. Först efter fyra veckor ringde det – från en veterinärklinik i Älmhult, 40 mil bort..

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:47

Löfte till alla cancerpatienter ? behandling inom fyra veckor

Svensk cancersjukvård är världsledande, men inom flera cancerformer är väntetiderna oacceptabelt långa. Ovissheten och bristen på besked skapar en stor otrygghet för de patienter som drabbas. Jag har själv träffat en patient i Kronoberg som fick veta att det skulle ta fem månader innan han i sin tur skulle få besked om han drabbats av prostatacancer.

BT - 05 mar 12 kl. 13:25

Kevin Stuhr-Ellegaard borta i fyra veckor

Elfsborgs danska målvakt Kevin Stuhr-Ellegaard har fått besked om sin tumskada. Beskedet kommer sedan Kevin Stuhr-Ellegaard har undersökts av en handkirurg på måndagsförmiddagen.
?

Eurosport - 04 jul 12 kl. 12:14

Fotboll - Serie A - Chiellini vadskadad - borta fyra veckor

Giorgio Chiellini, som klev av skadad i EM-finalen i söndags, blir borta i fyra veckor på grund av en bristning i en vadmuskel. Han ser ut att bli borta i fyra veckor och missar därmed inledningen på Juventus försäsong..

Trelleborgs Allehanda - 06 nov 13 kl. 13:08

Nilsson borta cirka fyra veckor


Frölundas hockeyback Tom Nilsson blir borta i upp till fyra veckor efter att ha vridit knät fel under landslagsträningen på tisdagen.Stina Hedin, rehabkoordinator i Frölunda, säger till klubbens webbplats att magnetkameraundersökningen visade att det är den inre menisken som fått sig en smäll och att det behövs opereras."Operationen görs troligen på fredag och sen blir det rehab i upp till fyra veckor för Tom", säger Hedin.

BT - 25 aug 14 kl. 11:50

Förrymda tjurar hittade hem efter fyra veckor i skogen

I drygt fyra veckor har bonden Stefan Larsson haft svårt att sova om nätterna. I lördags återvände så hans tre förrymda tjurar tillbaks till bondgården i Målsryd. – Det är som att en tung sten har släppt från hjärtat.

DN - 29 jul 16 kl. 10:12

Väntetid kan kortas från fyra veckor till fyra timmar

Samordning kan rejält korta väntetiden för nyanlända att komma i kontakt med de myndigheter som krävs – från fyra veckor till fyra timmar. Efter ett lyckat pilotprojekt vill nu regeringen utöka verksamheten till fler kommuner..

Trelleborgs Allehanda - 24 okt 14 kl. 11:09

Kähkönen borta fyra veckor


Leksandsforwarden Toni Kähkönen, som tacklades illa av Växjös Malte Strömwall i torsdagskvällens SHL-match i ishockey, blir borta från spel i cirka fyra veckor, meddelar Leksand. Kähkönen har ådragit sig en hjärnskakning samt en fraktur i handen.Strömwall fick matchstraff och har en avstängning att vänta.

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 11:09

Kähkönen borta fyra veckor


Leksandsforwarden Toni Kähkönen, som tacklades illa av Växjös Malte Strömwall i torsdagskvällens SHL-match i ishockey, blir borta från spel i cirka fyra veckor, meddelar Leksand. Kähkönen har ådragit sig en hjärnskakning samt en fraktur i handen.Strömwall fick matchstraff och har en avstängning att vänta.

Sydsvenskan - 21 aug 17 kl. 06:01

Grisuppfödare: "Fyra veckor är lagom"

Mats Sonander, grisuppfödare i Kävlinge, ser ingen anledning att skilja griskultingarna tidigare från suggan. – Fyra veckor tycker jag är bra, tre veckor känns tidigt, tycker jag personligen. Efter 14 dagar börjar kultingarna äta tilläggsfoder och efter.

Fler nyheter från UNT

UNT - 4 timmar sedan

Man skottskadad vid mataffär i Göteborg

En man har skottskadats utanför en livsmedelsbutik i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg..

UNT - 4 timmar sedan

Man skadad i skottlossning i Göteborg

En man har skadats i en misstänkt skottlossning i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg, uppger polisen i region Väst..

UNT - 4 timmar sedan

Badhusfötter – nu även i Sverige

Sjukdomen badhusfötter har för första gången diagnostiserats i Sverige, skriver Läkartidningen..

UNT - 4 timmar sedan

Misstänks ha smugglat öl för miljonbelopp

Två personer i Malmö är misstänkta för grov smuggling efter att ha fört in stora mängder alkohol i Sverige..

UNT - 5 timmar sedan

En person uppges skadad i skottlossning

En person uppges vara skadad efter en misstänkt skottlossning i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg, skriver polisen på sin sajt..

UNT - 5 timmar sedan

Bilbältesanvändningen ökar – men inte överallt

Andelen svenskar som använder bilbälte ökar, och kvinnor är bättre än män på att spänna fast sig..

UNT - 5 timmar sedan

Lägenhetsbråk ledde till knark- och vapenfynd

Ett rutinuppdrag om ett lägenhetsbråk i Göteborg ledde till att en man i 20-årsåldern har dömts till 4,5 års fängelse för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott, skriver Göteborgs-Posten..

UNT - 5 timmar sedan

Ny forskarskola ska bistå lärarutbildningar

Vetenskapsrådet har tilldelat Karlstads universitet 40 miljoner kronor till forskning om hur ämneskunskap effektivare kan användas i undervisning..

UNT - 7 timmar sedan

Inställda tåg mellan Stockholm och Göteborg

Tågtrafiken längs västra stambanan mellan Stockholm, Hallsberg och Göteborg rullar igen..

UNT - 7 timmar sedan

Frågetecken kvar om miljarder till försvaret

Försvarspolitikerna undrar fortfarande hur Försvarsmakten kommit fram till att det saknas uppemot 55 miljarder kronor för att försvaret ska nå den styrka som försvarsberedningen önskat sig på tio års sikt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.