Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 22 November, 06:36

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 21:42

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bortPlötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne. Först efter fyra veckor ringde det – från en veterinärklinik i Älmhult, 40 mil bort. – Jag satt på veterinärkliniken i Karlstad med en kattunge so.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Signe, Sven-Åke, Christina Sand, Karlstad, Älmhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katt, hittadefter , fyra, veckor40 , mil, bort
GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 21:43

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bort

Plötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne. Först efter fyra veckor ringde det – från en veterinärklinik i Älmhult, 40 mil bort..

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:47

Löfte till alla cancerpatienter ? behandling inom fyra veckor

Svensk cancersjukvård är världsledande, men inom flera cancerformer är väntetiderna oacceptabelt långa. Ovissheten och bristen på besked skapar en stor otrygghet för de patienter som drabbas. Jag har själv träffat en patient i Kronoberg som fick veta att det skulle ta fem månader innan han i sin tur skulle få besked om han drabbats av prostatacancer.

BT - 05 mar 12 kl. 13:25

Kevin Stuhr-Ellegaard borta i fyra veckor

Elfsborgs danska målvakt Kevin Stuhr-Ellegaard har fått besked om sin tumskada. Beskedet kommer sedan Kevin Stuhr-Ellegaard har undersökts av en handkirurg på måndagsförmiddagen.
?

Eurosport - 04 jul 12 kl. 12:14

Fotboll - Serie A - Chiellini vadskadad - borta fyra veckor

Giorgio Chiellini, som klev av skadad i EM-finalen i söndags, blir borta i fyra veckor på grund av en bristning i en vadmuskel. Han ser ut att bli borta i fyra veckor och missar därmed inledningen på Juventus försäsong..

Trelleborgs Allehanda - 06 nov 13 kl. 13:08

Nilsson borta cirka fyra veckor


Frölundas hockeyback Tom Nilsson blir borta i upp till fyra veckor efter att ha vridit knät fel under landslagsträningen på tisdagen.Stina Hedin, rehabkoordinator i Frölunda, säger till klubbens webbplats att magnetkameraundersökningen visade att det är den inre menisken som fått sig en smäll och att det behövs opereras."Operationen görs troligen på fredag och sen blir det rehab i upp till fyra veckor för Tom", säger Hedin.

BT - 25 aug 14 kl. 11:50

Förrymda tjurar hittade hem efter fyra veckor i skogen

I drygt fyra veckor har bonden Stefan Larsson haft svårt att sova om nätterna. I lördags återvände så hans tre förrymda tjurar tillbaks till bondgården i Målsryd. – Det är som att en tung sten har släppt från hjärtat.

DN - 29 jul 16 kl. 10:12

Väntetid kan kortas från fyra veckor till fyra timmar

Samordning kan rejält korta väntetiden för nyanlända att komma i kontakt med de myndigheter som krävs – från fyra veckor till fyra timmar. Efter ett lyckat pilotprojekt vill nu regeringen utöka verksamheten till fler kommuner..

Trelleborgs Allehanda - 24 okt 14 kl. 11:09

Kähkönen borta fyra veckor


Leksandsforwarden Toni Kähkönen, som tacklades illa av Växjös Malte Strömwall i torsdagskvällens SHL-match i ishockey, blir borta från spel i cirka fyra veckor, meddelar Leksand. Kähkönen har ådragit sig en hjärnskakning samt en fraktur i handen.Strömwall fick matchstraff och har en avstängning att vänta.

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 11:09

Kähkönen borta fyra veckor


Leksandsforwarden Toni Kähkönen, som tacklades illa av Växjös Malte Strömwall i torsdagskvällens SHL-match i ishockey, blir borta från spel i cirka fyra veckor, meddelar Leksand. Kähkönen har ådragit sig en hjärnskakning samt en fraktur i handen.Strömwall fick matchstraff och har en avstängning att vänta.

Sydsvenskan - 21 aug 17 kl. 06:01

Grisuppfödare: "Fyra veckor är lagom"

Mats Sonander, grisuppfödare i Kävlinge, ser ingen anledning att skilja griskultingarna tidigare från suggan. – Fyra veckor tycker jag är bra, tre veckor känns tidigt, tycker jag personligen. Efter 14 dagar börjar kultingarna äta tilläggsfoder och efter.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kvinna drogs in på krogtoalett och misshandlades

Den misstänkte uppger att han inte minns något av händelsen..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta har hänt i natt..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Ambassadören: Trumps plan hotar svenska jobb

USA:s fortsatta hot om nya strafftullar på europeiska bilar är "oacceptabelt" och skulle slå hårt mot svensk arbetsmarknad om det verkställdes. Det anser Sveriges ambassadör i USA, Karin Olofsdotter. – Vi skulle förlora väldigt många jobb i Sverige, säg.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Överfullt på korttidsboende – Helsingborg köper platser i Tyringe

"Jag har ändå bil och kan köra, även om det blir totalt 14 mil.".

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Jelassi: ”Det har varit tufft”

På sin debut-ep "Port 43" rappar Jelassi om minnen från sina uppväxtår i Stockholmsförorten Farsta. – Jag har själv inte landat i hur personlig den här ep:n egentligen är, säger hon. Efter debutsingeln "Keff båt" som kom i våras släpper Jelassi nu sin f.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Presidentval splittrar i oroligt Afghanistan

Rekordlågt deltagande, anklagelser om röstfusk och två bittra rivaler som bägge utropat sig till segrare trots att resultatet ännu inte tillkännagivits. Afghanistans presidentval speglar det ansträngda läget i landet. Två gånger har valkommissionen uppg.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Pensionärerna i Förslöv protesterar mot att deras träffpunkt dras in: "Politikerna skär av vår livlina"

Ilska och besvikelse över att lokalen på Ängahällans träffpunkt sägs upp..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Invandrare oftare trångbodda och arbetslösa

En av tre invandrare från länder utanför Europa, som varit i Sverige i mindre än tio år, är trångbodd. Personer i gruppen är också generellt oftare arbetslösa, har lägre inkomst och otryggare anställningar. Det visar en integrationsanalys från Statistis.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Extra pengar till skola, vård och omsorg

10 miljoner skjuts till för social- och bildningsnämnd..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kritik mot skollagen – hotar kulturskolan

Uppskattningsvis 25 000 barn får ledigt från skolan för att i stället gå på kulturskolornas lektioner. För att möjliggöra undervisning i instrument och drama bryter många kommuner därmed mot skollagen. Tidigare i höst slog Skolinspektionen fast att rekt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.