Expressen > Nyheter

Friday, 22 November, 03:46

Expressen - 07 nov 19 kl. 21:20

Bilar i frontalkrock – helikopter larmadTvå bilar har frontalkrockat på E16 i Torsby i Värmland.En bil ska ha hamnat på taket och två personer klämdes fast i olika fordon.Ambulanshelikopter har larmats till platsen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E16, Torsby, Värmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilari , frontalkrock, helikopter, larmad
Expressen - 18 nov 18 kl. 17:40

Helikopter larmad efter singelolycka

En singelolycka med en personbil har inträffat i Alingsås.– Bilen ska ligga på vägen, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl vid polisen i region väst.Tre ambulanser och en helikopter är larmad till platsen enligt SOS Alarm..

GT - 08 aug 18 kl. 13:34

Skogsbrand i Falkenbergs kommun – helikopter larmad

Det rasar en skogsbrand i Fallenbergs kommun mellan Sibbarp och Köinge.Flera räddningsenheter är på plats och enligt vad GT erfar ska också en helikopter vara på väg till platsen.– Det ska enligt larmet brinna i skogen och platsen är svårtillgänglig, uppger teamledare på SOS Alarm..

GöteborgsPosten - 18 nov 18 kl. 17:47

Bil av vägen – helikopter larmad

Tre ambulanser och en helikopter har larmats till en singelolycka i Alingsås där en bil har kört av vägen. Även räddningstjänst är på plats..

GöteborgsPosten - 28 jun 19 kl. 12:54

Skogsbrand i Borås – helikopter larmad

Det brinner i ett skogsområde i Borås. Räddningstjänsten är på plats men har svårt att komma åt att släcka. En helikopter ska genomföra vattenbombning på platsen..

GöteborgsPosten - 28 jun 19 kl. 12:54

Två skogsbränder i Västsverige – helikopter larmad

Under fredagen har Södra Älvsborgs Räddningstjänst tampats med två skogsbränder, en i Borås och en i Mark. En helikopter har larmats till båda platserna för att vattenbomba..

GöteborgsPosten - 03 okt 19 kl. 17:04

Helikopter larmad för drunkningslarm

Sjöfartsverkets helikopter har larmats ut till Kungsbackafjorden efter ett drunkningslarm.
– En inringare har sett en tom eka ligga för ankar, säger Joanna Paraïso, biträdande räddningsledare på Sjö- och flygräddningscentralen..

Eurosport - 28 okt 14 kl. 14:48

”Lyft bort kraschade F1-bilar med helikopter”

En schweizisk helikopterfirma föreslår att strandade F1-bilar ska lyftas bort med helikopter för att undvika olyckor likt den som drabbade Jules Bianchi i Japans Grand Prix..

Expressen - 10 jan 18 kl. 18:11

Två bilar och en buss i olycka – helikopter larmad

Två personbilar har kolliderat utanför Åmål. Även en buss har varit inblandad i olyckan. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen.

GöteborgsPosten - 12 apr 19 kl. 08:33

Två bilar i krock – helikopter larmad

En person har fått föras till sjukhus med ambulanshelikopter, efter en krock mellan två personbilar på väg 156..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Svensk misstänkt för rånförsök mot casino i Spanien

En 23-årig svensk man har gripits av spansk polis efter ett misstänkt rånförsök på spanska solkusten, enligt tidningen La Vanguardia..

Expressen - 3 timmar sedan

SOS International: Sverige osäkraste landet i Norden

När SOS International listar världens säkraste länder finns alla de nordiska länderna med på listan.Alla utom Sverige.Sverige är visserligen säkert att resa till – men snäppet farligare än Norge, Danmark, Finland och Island..

Expressen - 3 timmar sedan

Gretas segelbåt ser ut att undfly tropiska stormen

Klimataktivisten Greta Thunberg, 16, har under sin nya seglats över Atlanten drabbats av tufft väder.Och nu närmar sig nya hårda vindar.Men besättningen på båten ser ut att klara sig undan stormen Sebastien som under fredagen riskerar att utvecklas till orkan..

Expressen - 4 timmar sedan

En person till sjukhus efter olycka – fick klippas loss

En person har förts till sjukhus efter en kollision mellan två bilar i Krylbo.En person är förd till sjukhus med ambulans efter att först ha suttit fastklämd. – En person har inte iakttagit väjningsplikt, säger Jan Materne vid polisen i region Bergslagen..

Expressen - 4 timmar sedan

Insats i parkeringshus vid Malmö C

Flera polispatruller åkte på torsdagskvällen till ett parkeringshus bakom Malmö C efter larm från en väktare.Där blev en person medtagen misstänkt för narkotikabrott..

Expressen - 5 timmar sedan

Trafikolycka på E22 – minibuss i diket

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en trafikolycka på E22 i höjd med Mörrum på torsdagskvällen.Enligt Sydöstran handlar det om en smitningsolycka..

Expressen - 6 timmar sedan

Man på demensboende försvunnen – i månader

Samma dag som mannen flyttade in på demensboendet i Angered i somras försvann han.Nu – tre månader senare – är han fortfarande försvunnen.– Det är otroligt beklagligt att det här inträffat, säger Anna Hildesson, sektorschef inom äldreomsorgen i Angered.

Expressen - 7 timmar sedan

Hittelön utlovad för blinda hunden Pepsi

Den blinda Jack Russel-tiken Pepsi grävde bakom huset med sin kompis Siri.När det var dags för mat kom bara Siri tillbaka – nu har Pepsi varit försvunnen i över en vecka.– Pappa har utlyst en hittelöning nu, vi har inget att förlora säger matte Natalie Akrell..

Expressen - 7 timmar sedan

Person sparkades ner på tågspår av beväpnad man

En person har blivit nedsparkad på ett tågspår av en beväpnad man, skriver Aftonbladet. Polisen är på väg till Sundbybergs station. .

Expressen - 7 timmar sedan

De infekterade bråken bakom SD:s opinionsframgång

Sverigedemokraterna går som tåget i opinionen och använder Sölvesborg som politiskt skyltfönster. Men samtidigt präglas stora delar av partiet av infekterade bråk, petningar, avhopp och uteslutningar. ”I det stora hela tror jag inte att det har någon större betydelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.