Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 22 November, 03:26

Jönköpingsnytt - 07 nov 19 kl. 21:05

Missnöje efter beslut: ”Tänker på våra boende”Anställda på Ebbesgårdens demensboende är missnöjda efter kommunens beslut om att flytta samtliga boende och all personal till en annan enhet.
– Vi tänker på våra boende och deras anhöriga. Demens är en jättesvår sjukdom, säger Lotta Karlsson, undersköterska.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Ebbesgårdens, Lotta Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missnöjeefter , beslut, Tänkerpå våra , boende
Skånskan - 03 mar 18 kl. 05:00

Nedskärning utreds av boende för äldre par

ESLÖV Eslövs kommun fortsätter att skära ned inom äldreomsorgen.
Tjänstemännen utreder en bantning av vård- och omsorgsboendet Vårlöken, där par har möjlighet att fortsätta bo tillsammans trots att någon av dem blivit dålig. ERWP.

Sydsvenskan - 11 feb 14 kl. 05:30

Missnöjet mot politikerna fick en nytändning i Tuzla

Protesterna i Bosnien-Hercegovina gick på måndagen in på sin sjätte dag. I huvudstaden Sarajevo var polisbevakningen stor utanför presidentbyggnaden som tidigare satts i brand. Byggnaden evakuerades på förmiddagen, och de skolor som ligger i närheten stängdes.

SVT Debatt - 02 dec 13 kl. 06:00

Ukrainas missnöje går djupare än Östliga partnerskapet

UKRAINA I veckan skulle det Östliga partnerskapet, för att fördjupa relationerna mellan Östeuropas länder, ha rotts i land. Men Ukraina har av allt att döma valt att hoppa av avtalet, och därmed i stället allierat sig med Ryssland. Det är tydligt att Ukraina har blivit bedragna av högre auktoritet, men veckans folkliga protester visar att ukrainarna framför allt är trötta på ett postsovjetiskt samhälle.

Skånskan - 25 mar 19 kl. 05:00

Vädjar att beslut om närtrafiken rivs upp

HÖRBY Det kommer skarpa protester från kommuninvånare som är missnöjda med kommunens beslut att dra in närtrafiken på helgerna.
En namninsamling pågår också.Kommunen drog i fjol in närtrafiken på helgerna, och minskade antalet turer på kvällarna.

BT - 07 maj 14 kl. 21:53

Romer missnöjda med skadestånd

De nästan 5 000 personer som fanns samlade i Skånepolisens omtalade register över romer kommer att få skadestånd. Men Erland Kaldaras på Romska ungdomsförbundet ser ersättningen som "ett slag i ansiktet". Det är justitiekanslern (JK) som nu beviljar ersättning till en person eftersom hans personuppgifter har behandlats i strid med polisdatalagen.

Expressen - 29 okt 16 kl. 10:49

Missnöjet över nye Ericsson-vd:ns beslut

Börje Ekholm tar över Ericsson - men flyttar inte hem från USA. Nu växer missnöjet bland både ägarna och styrelsen över att den nye vd:n tänker bo kvar utomlands, rapporterar DI..

YLE - 18 maj 17 kl. 09:44

Jacob Storbjörk: Försvara ditt beslut Rehula

FSD-Österbottens ordförande Jacob Storbjörk kritiserar ministrarna Rehula (C) och Mattila (Sannf) för att de inte närvarar när riksdagen debatterar Vasa centralsjukhus. I dag torsdag debatterar riksdagen lagmotionen och medborgarinitiativet om jourreformen. Varken familje- och omsorgsminister Juha Rehula (C) eller social- och hälsovårdsminister Pirkko Mattila (Sannf) tänker vara på plats.

YLE - I förrgår: 13:06

Posten tänker inte ta tillbaka beslut om nytt kollektivavtal – vd: "Ur vårt perspektiv är frågan färdigbehandlad"

Posten är missnöjd med Post- och logistikunionen PAU:s beslut att inte godkänna riksförlikningsmannens medlingsbud. Det uppger Postens tillfälliga vd Turkka Kuusisto..

Sydsvenskan - 06 sep 17 kl. 14:52

Ungern och Polen missnöjda med asyldomar

EU:s beslut under 2015 års flyktingkris att omfördela asylsökande till alla medlemsstater var korrekt. Ungern rasar mot EU-domstolens dom och Polen tänker inte backa. Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto kallar domen för motbjudande och oansvarig.

GöteborgsPosten - 06 sep 17 kl. 14:50

Ungern och Polen missnöjda med asyldomr

EU:s beslut under 2015 års flyktingkris att omfördela asylsökande till alla medlemsstater var korrekt. Ungern rasar mot EU-domstolens dom och Polen tänker inte backa..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Kinnvall: "Grymt skönt och starkt"

HV71 gjorde en stark slutforcering och hämtade upp ett tvåmålsunderläge i den tredje perioden mot Djurgården innan Emil Johansson avgjorde. Ett av målen i upphämtningen gjordes visserligen i powerplay, men det finns fortsatt ett frågetecken runt lagets spel i numerärt överläge.
– Spelet som helhet har blivit bättre, säger Johannes Kinnvall, till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

HV:s matchvinnare: "Bockar och bugar"

Emil Johansson blev matchhjälte för HV71 när han satte dit 4-3 i förlängningen. Målet kom efter en fin aktion av Anthony Camara som drev upp anfallet och hittade Johanssons, vars avslut satt perfekt.
– Det är bara att bocka och buga, säger Johansson, till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Första segern för säsongen för Månsarp

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

HV71 vann efter makalös upphämtning

HV71 hade tre raka segrar. Djurgården hade fem raka förluster.
HV71 ville förlänga sin svit – Djurgården ville bryta sin.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Miljardsatsning ska göra området tryggare

Bostadsområdet Råslätt ska byggas om och rustas upp. Bostadsbolaget Vätterhem vill göra allt de kan för att få bort området från Polisens lista över utsatta områden senaste år 2023.
– Det är en jättetuff utmaning, säger Vätterhems vd Thorbjörn Hammerth till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Polis misshandlad vid ingripande

En man blev aggressiv mot en polis i samband med att han skulle tas in för vård.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Näringslivsmässa som skapar jobb

Runt 100 företagare tog emot cirka 1500 ingenjörsstudenter på näringslivsdagen Karriärum under onsdagen. En mässa där alla hade ett gemensamt mål: Att hitta en perfekt matchning.
– Företagen som är här har med sig färdiga praktikplatser och extrajobb, säger Jesper Johnsson, projektkoordinator vid Tekniska Högskolan.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

18:50: Tar HV71 fjärde raka? Följ HV-DIF

HV71 har tre raka segrar i SHL och går på torsdagskvällen för en ny trepoängare. Laget spelar hemma mot Djurgårdens IF som kommer till match med fem raka förluster i SHL. Bryts trenderna ikväll eller fortsätter lagen i samma resultatspår?

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Nyhetsminuten – torsdag 21 november

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Då fortsätter arbetet med höghushotellet

Det planerade arbetet med höghushotellet i Jönköping har blivit försenat. Bland annat på grund av sprickbildning i intilliggande hus. Nu meddelar kommunen att arbetet snart kan dra igång.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.