YA > Nyheter

Tuesday, 19 November, 17:38

YA - 07 nov 19 kl. 20:59

Ledamot i barn- och utbildningsnämnden vägrar avgåCenterpartisten Martin Nkoubou har fått fyra dagar på sig att avgå från bun av sin partiledning. Han vägrar – och nu riskerar han att kastas ut ur partiet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Martin Nkoubou

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ledamoti , barnoch , utbildningsnämnden, vägrar, avgå
Barometern - 22 jun 19 kl. 14:02

Migrationsverket gör kovändning - vägrar betala för modulkostnader

Barn- och utbildningsnämnden går till domstol för att försöka få ersättning för de moduler man tvingats hyra in på grund av det stora antalet nyanlända barn. I potten finns tio miljoner kronor årligen..

Trelleborgs Allehanda - 20 mar 19 kl. 05:00

Oppositionen vägrar nedläggning av landsbygdsskolor

”Oacceptabelt”. Det säger Ylva Ekstrand (L), ledamot i bildningsnämnden, om förslaget att lägga ner flera skolor på landsbygden..

YLE - 19 jan 16 kl. 05:55

Skandalsannfinländare tvingar hela nämnden att avgå

Olli Sademies har uteslutits från Sannfinländarnas fullmäktigegrupp i Helsingfors, men han vägrar lämna sina förtroendeuppdrag och tvingar hela fastighetsnämnden att avgå. En annan omtalad Helsingforssannfinländare, Jukka Wallin, säger att han lämnar partiet om han inte får ha egna åsikter. På ett möte den 7 december i fjol beslöt Sannfinländarnas distriktsstyrelse i Helsingfors att utesluta Sademies från fullmäktigegruppen.

SVT Debatt - 25 feb 14 kl. 07:00

Barn vanvårdas fortfarande i Sverige

VANVÅRD Det finns många barn som växer upp under samma omständigheter som jag gjorde, i familjehem där de kränks på ohyggliga sätt. Det är för barnens skull jag driver en process mot staten. Jag driver en process mot staten för att framtidens omhändertagna barn och dagens fosterungar ska kunna växa upp under trygga förhållanden.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 11:23

Svalöv tar emot 25 ensamkommande barn

SVALÖV Svalövs kommun sträcker ut en hand och tar emot ett flertal ensamkommande flyktingbarn.
På fredagen beslöt krisledningsnämnden att låta 25 barn få tak över huvudet och nu upplåtit gamla fritidsgården Persbo i centrala Svalöv.– Vi kan inte bara sitta och titta på.

YLE - 25 feb 14 kl. 05:19

Föräldrar kallade till krismöte - vägrar lämna Rödskogs skola

Föräldrar till barn i Rödskogs skola i Esbo vill inte att eleverna evakueras för att ge plats för reparationer. Enligt en inspektion ska skolbyggnaden lida av fuktskador, lukt av källare och luftläckage i olika delar av byggnaden samt bristfällig ventilation. I söndags höll föräldrarna vad man kallar för krismöte, då det i slutet av förra veckan framkom att Rödskogs skola är i för dåligt skick för att inhysa undervisning.

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 06:58

Kommunbudget beroende av stabil befolkningsmängd

Engångspengar kan ge kommunen ett bra överskott även 2013. Men när rambudgeten för 2014 ska spikas ihop har några nämnder lovat att klara sig med mindre pengar utan att helt redovisa hur det ska gå till. 2012 blev ett bra år för Lessebo.

Barometern - 18 jul 14 kl. 07:24

Kalmarbolag får skolskjuts

Borgholms kommun direktupphandlar nu Bergkvarabuss för att det ska finnas skolskjuts i höst. Men kommunalrådet har släppt ansvaret för beslutet. I väntan på kammarrättens dom om upphandlingen av skolskjuts råder avtalslimbo.

SmålandsPosten - 04 jul 13 kl. 06:15

Stella snuvad på skolskjuts

Stella Magnusson, 10 år gammal, kommer få se kompisarna åka förbi henne med skolbussen medan hon går. Anledningen är att hon bor 150 meter för nära skolan. Stella Magnusson ska börja fyran till hösten.

YLE - 13 aug 15 kl. 05:31

Maktkamp mellan De gröna och De rödgröna i Helsingfors

En maktkamp mellan De gröna och utbrytargruppen De rödgröna utspelar sig nu inom Helsingforspolitiken. De gröna vill komma över De rödgrönas platser i olika organ, men De rödgröna vägrar ge efter. Det var i mars som Sirkku Ingervo och Zahra Abdulla lämnade De grönas fullmäktigegrupp och bildade en egen grupp som döptes till De rödgröna.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Assanges advokat: Gick snett från början

Våldtäktsutredningen mot Julian Assange läggs ned. Utredningen mot Wikileaksgrundaren återupptogs för tredje gången i våras – men nu konstaterar åklagaren att bevisen inte håller..

YA - 30 minuter sedan

Fikavagn har parkerat på torget

Sedan grönsakshandlaren packat ihop för säsongen, har en ny vagn dykt upp på Gamla torg. Här lockar Jenny Hörberger med kaffe, baguetter, frukostpåsar och rykande varm Lunnamelle..

YA - 1 timme sedan

Stilla musik i Södra Åsums kyrka

På torsdag, den 21 november, hålls en stilla musikmässa i Södra Åsums kyrka..

YA - 1 timme sedan

Hamnen: 61-åring åtalas för grovt rattfylleri

Den 61-årige mannen hade motsvarande 1,0 promille alkohol i blodet när han körde bil i hamnen i Ystad. han har åtalats misstänkt för grovt rattfylleri.

YA - 1 timme sedan

Lista: Här kan du vaccinera dig mot influensan

Tisdagen den 19 november startar årets kampanj för influensavaccinering. Är du i riskzonen kan det vara en bra idé att vaccinera dig. Det gör du på följande ställen i sydöstra Skåne..

YA - 1 timme sedan

Hundratals meter kö till årets vaccination mot influensan

På tisdagen startades årets kampanj för influensavaccination i Skåne och på vårdcentralen i Ystad ringlade kön hundratals meter lång. – Det är helt väntat. Det lär komma ännu fler i år än det gjorde i fjor, säger Diana Volmer, distriktssköterska på vårdcentralen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.