SVT > Utrikes

Friday, 15 November, 09:04

SVT - 07 nov 19 kl. 20:55

Skavlan och Stordalens klimatbråk: ”Bättre med dubbelmoral än ingen moral”När Fredrik Skavlan ifrågasätter hur hotellmagnaten Petter Stordalens miljöengagemang går ihop med hans användning av privatjet hettar det till i Skavlan. – Jag inser att det kan uppfattas som dubbelmoral, säger Petter Stordalen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stordalens, Fredrik Skavlan, Petter Stordalens, Skavlan, Petter Stordalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skavlanoch , Stordalens, klimatbråkBättre med , dubbelmoral, äningen , moral
Expressen - 08 nov 19 kl. 07:20

Petter Stordalens svar på klimatkritiken i ”Skavlan”

Den norska hotellkungen Petter Stordalen har kritiserats hårt för att ge dubbla budskap om klimatet.Nu svarar han på kritiken i ”Skavlan”.– Det är bättre med dubbelmoral än ingen moral, säger han..

Dagens PS - 08 nov 19 kl. 08:12

”Bättre med dubbelmoral än ingen moral”

Norska hotellkungen ger svar på tal i SVT om klimat-kritiken. Det är i Skavlan i SVT som frågan kommer upp. Och Petter Stordalen har anklagats för att ge dubbla budskap om engagemanget för klimatet, skriver Dina Pengar i Expressen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Zuckerberg kallar Tiktok ”demokratihot” – men ville själv köpa appens föregångare 2016

Den kinesiska läppsynkappen Musical.ly köptes 2017 av Pekingföretaget ByteDance, och slogs samman för att skapa det som vi i dag känner som Tiktok. En annan som försökt köpa Tiktok-föregångaren var Facebook, vars grundare och vd Mark Zuckerberg i ett uppmärksammat tal nu kallat appen för ett hot mot demokratin..

SVT - 2 timmar sedan

Experter: Därför kan Kina vara intresserad av miljoner barns användardata

USA utreder om den kinesiska appen Tiktok utgör ett nationellt säkerhetshot. En anledning är rädslan för att det Peking-baserade företaget bakom Tiktok skulle dela miljoner västerländska användares data med den kinesiska staten. Men varför skulle Kina vara intresserat av datan från en app där användarna primärt består av barn och unga?.

SVT - 2 timmar sedan

Tiktok: En barnapp – eller ett allvarligt hot mot landets säkerhet?

Den mycket populära mobilappen Tiktok ger sina hundratals miljoner användare möjligheten att producera och dela videos där man läppsynkar till populära låtar, dansar eller utför spektakulära tricks och uppvisningar. Men nu utreds appen i USA – och flera ledande amerikanska politiker menar att Tiktok skulle kunna utgöra ett nationellt säkerhetshot. Varför?.

SVT - 6 timmar sedan

Polariseringen ökar i Bolivia efter att Morales tvingats bort

President Evo Morales tvingades bort från makten och oppositionspolitikern Jeanine Anjes Áñez har utropat sig till tillfällig president. Men läget är fortsatt turbulent och polariseringen ökar i Bolivia. – Vi protesterar för att de har avsatt vår president mot hans vilja, säger Marta Lliully från Bolivia..

SVT - 10 timmar sedan

Ann Linde (S): ”Kampen mot IS är inte över”

Sveriges utrikesminister Ann Linde var en av deltagarna när den internationella militäralliansen mot terrorgruppen IS möttes i Washington DC. På mötet diskuterades framför allt arbetet med att fortsätta bekämpa IS, men Sverige gjorde också klart för de andra länderna att man inte planerar att ta hem svenskar som anslutit sig till terrororganisationer i andra länder, säger Ann Linde till SVT Nyheter..

SVT - 11 timmar sedan

Rättsläkaren om Prinsessan Diana: ”Hon kunde ha överlevt”

Prinsessan Dianas död chockade en hel värld. I ”Skavlan” berättar rättsläkaren Richard Shepherd om hennes död. – Hon kunde ha överlevt om hon haft säkerhetsbälte på sig, säger han i programmet..

SVT - 15 timmar sedan

Skjutning vid skola i USA – minst sex skadade

Polisen har larmats till en skola i Kalifornien i USA med anledning av en misstänkt skjutning. Minst sex personer har skadats, rapporterar AP som hänvisar till polisen..

SVT - 16 timmar sedan

Finland döms i europeiska människorättsdomstolen efter utvisning

Mannen och hans familj hade utsatts för attacker i Irak och därför flytt till Finland. Trots det nekades han asyl och han återvände till Bagdad där han senare dödades. Nu konstaterar europeiska människorättsdomstolen att Finland brutit mot Europakonventionen, rapporterar Svenska Yle..

SVT - 18 timmar sedan

Svenska studenten i Hongkong: ”Det var som att folk förberedde sig för krig”

Johannes Forsberg från Sverige studerar vid Baptist University i Hongkong sedan augusti. Under veckan har demonstranterna kommit allt närmare både skolan och hans hem. – Det var som att folk förberedde sig för krig, säger han..

SVT - 21 timmar sedan

Extrem torska i Zimbabwe – över 200 elefanter har dött

Svår torka har lett till att över 200 elefanter har dött i Zimbabwe sedan oktober. Det har inte regnat ordentligt på tre år, och om regnsäsongen forts'tter dröja kommer fler elefanter att dö. – Det är en väldigt allvarlig situation.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.