Barometern > Nyheter

Thursday, 14 November, 00:01

Barometern - 07 nov 19 kl. 19:00

Förväntansfulla och pirriga chefer i nya teaterhusetEfter två års evakuering och en festlig invigning av de nya lokalerna är Byteaterns två chefer installerade i sitt moderna teaterhus och kan blicka framåt. Glädjen över dubbelt så stora ytor är påtaglig, men det finns också minst dubbelt stora förväntningar att möta. – Det är klart att det är pirrigt, säger Daniel Rylander..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Byteaterns, Daniel Rylander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förväntansfullaoch , pirriga, cheferi nya , teaterhuset
Barometern - 21 jun 18 kl. 07:55

Kommunens satsning: Nya chefer klara

På grund av den stora chefsbristen satsade kommunen stort på ledarskap genom att starta ett anpassat program för verksamheter inom skola, förskola och äldreomsorg. ”Kunskap väger tungt, men är lätt att bära” är summeringen efter ett års chefsutbildning. I lokalen sitter de nya cheferna förväntansfulla och redo att ta emot diplom.

Corren - 16 aug 19 kl. 19:00

Skolstart – med pirriga nerver

Skolstart och pirriga nerver..

NT - 10 feb 11 kl. 07:23

Teaterhuset sjunker

Det finns många och rejäla sprickor i teaterhuset i Norrköping. Både ut- och invändigt. Vilket talar för allvarliga problem med grunden.

GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 08:39

Teaterhuset kämpar för sin överlevnad

Teaterhuset i Mölndal blöder ekonomiskt. De vill nu därför ha närmare en miljon kronor i årligt bidrag från kommunen, som ska besluta i frågan nästa vecka..

GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 09:13

Teaterhuset kämpar för sin överlevnad

Teaterhuset i Mölndal blöder ekonomiskt. De vill nu därför ha närmare en miljon kronor i årligt bidrag från kommunen, som ska besluta i frågan nästa vecka..

Cornucopia - 08 mar 15 kl. 14:57

Gubbfläsket - allt fler kvinnor är chefer

I takt med att gubbfläsket av äldre män lämnar yrkeslivet blir allt fler kvinnor chefer. I aktuell takt kommer ca 50% av alla chefer vara kvinnliga chefer inom 18 år, men antagligen går det snabbare när proppen går ut och det sk köttberget från 40- och 50-talet lämnar.

Alla siffror avser 2013 om inget annat anges, och här hämtade från SCB:s yrkesregister.

YLE - 23 okt 12 kl. 14:56

?Könskvoter ger inte kvinnliga chefer?

Centrahandelskammaren undersöker med jämna mellanrum hur kvinnor avancerar i de finländska börsbolagen. Andelen kvinnliga chefer ökar långsamt trots att Finland har den största andelen kvinnor i börsbolagens styrelser. Centralhandelskammaren jämförde med Norge där andelen kvinnor i bolagens styrelser är reglerat i lag sedan 2008.

YLE - 13 maj 15 kl. 13:04

Kvinnliga chefer efterlyses

Fempower-rörelsen vill arbeta för att få fler kvinnor på chefspositioner i Finland. De försöker motarbeta en negativ trend där allt färre kvinnor befinner sig på chefsposition. Det finns allt färre kvinnor i dag på chefspositioner i Finland.

Skånskan - 27 mar 18 kl. 18:40

Dålig arbetsmiljö för chefer

Skurup Det finns en hård jargong mot chefer i Skurup. En speciell kultur som märks inom politiken, upp på fullmäktigenivå, fastslår konsulterna som utrett höga tjänstemäns arbetsmiljö.
Kommunrevisionen kräver förbättringar.

Barometern - 02 jan 14 kl. 07:39

Fyra av tio kommunala chefer är nära pension

En undersökning som Ledarna och affärsinformationsföretaget Bisnode gjort av de kommunala bolagen runt om i Kalmar län visar att drygt var tredje styrelseledamot äldre än 64 år. Av cheferna ute i verksamheterna, rektorer, hemtjänstchefer, vårdhemsföreståndare etcetera, kommer ungefär fyra av tio att pensioneras inom tio år.
För var och en av de välfärdschefer som lämnar den småländska arbetsmarknaden de närmaste tio åren behöver en ny rekryteras.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Bokens afton bjöd på svindlande litteraturresor

Bokens afton bjöd på ännu en publiksuccé. Åhörarna fick följa med på en svindlande litteraturresa där allt från 1700-talets makabra våldsdåd till skönheten i den öländska naturen var i fokus..

Barometern - 1 timme sedan

Just nu: Larm om viltolycka på E22

Barometern - 1 timme sedan

Zlatan antyder att han lämnar LA

Barometern - 2 timmar sedan

Blomstrand: "Bra tajmning till Japan"

I våras opererade hon sin smärtande höft. Nu visade VM-spelaren Hanna Blomstrand vägen för sitt Köpenhamn i stormötet med Odense och landslagskamraten Nathalie Hagman..

Barometern - 2 timmar sedan

Villas första förlust i år

Barometern - 2 timmar sedan

Regeringen vill förbjuda högriskkonton

Barometern - 3 timmar sedan

"Bonde"-Jimmy om kritiken: "Jätteorolig"

Brevskrivaren Isabelle Almberg valde att självmant lämna Jimmy Olofsson i veckans avsnitt av "Bonde söker fru". Detta efter att hon kritiserat köttbonden för att han bara pratar om sitt eget liv..

Barometern - 3 timmar sedan

Brottsoffer har väntat i över 30 år

Svensk-iraniern Iraj Mesdaghi satt tio år i det iranska fängelse där den nu häktade mannen misstänks ha deltagit i mord på oppositionella. Nu hoppas Mesdaghi kunna få mängder av vittnen till Stockholms tingsrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.