Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 November, 07:39

Skånskan - 07 nov 19 kl. 19:00

SD:s parkmotion inaktuellESLÖV Sverigedemokraterna har lämnat in en motion om att man vill se ett ökat underhåll av
kommunens parker.
– Det var ett arbete som redan var igång när motionen skrevs, konstaterar Johan Andersson (S) som är kommunstyrelsens ordförande.
Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden har yttrat sig över motionen och föreslår att motionen avslås eftersom en höjning av ambitionsnivån redan är på gång.
Kommunstyrelsen föreslår nu att motionen avslås i kommunfullmäktige..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Sverigedemokraterna, Johan Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD:s, parkmotion, inaktuell
Dagens Medicin - 21 feb 17 kl. 07:40

Regeringen: Kritiken inaktuell

Riksrevisionens kritik mot regeringens styrning av sjukvården är inaktuell. Det konstaterar regeringen i en skrivelse till riksdagen. .

NT - 14 okt 11 kl. 14:09

Fortsätter informera om inaktuell båtlyft

Den 6 oktober meddelade Trafikverket, vid ett möte med Söderköpings kommun, att det inte längre är aktuellt med båtlyft i Göta kanal. Men trots det lade kommunen på fredagen ut information på sin hemsida som hävdar att båtlyften är ett alternativ när nya E22-förbifarten planeras..

Nerikes Allehanda - 01 sep 16 kl. 09:21

Gammal motion har blivit inaktuell

Tekniken har sprungit ifatt och förbi förslaget om gratis surfzooner på torget i Hällefors respektiva Grythyttan. Men det är också en motion som har varit med i många år..

Nya Wermlands Tidningen - 08 nov 16 kl. 10:31

En inaktuell utredning

Fjärrvärme.

UNT - 22 aug 17 kl. 00:40

Snart inaktuell budget?

Regeringens valbudget håller kanske inte ens fram till valet..

GöteborgsPosten - 27 okt 18 kl. 05:00

Per Andersson försöker vara inaktuell

Tanken var att han skulle ha en stillsam höst och bara ägna sig åt manusskrivande. Men så dök det upp ett nytt projekt, och ett till, och ett möte, och så insisterade en baron på att bjuda på ostron i Antibes. Två Dagar har försökt hänga med när Per Andersson tar det lugnt..

Sydsvenskan - 03 jan 11 kl. 06:30

Berättelsen ger plats för Hamletriten

Fredrik Pålsson ser tre lokala uppsättningar av Hamlet och funderar över varför pjäsen aldrig blir inaktuell.
En kostymklädd diktator som just begått en statskupp håller presskonferens i direktsändning, från ett slott där varenda kvadratcentimeter är övervakat. Men när ett turnerande teatersällskap gör entré förändras stämningen.

Sydsvenskan - 15 mar 11 kl. 06:30

Filmare med formfokus

Det som från början var en praktisk lösning visade sig vara ett lyckat koncept.
Strax innanför ytterdörren till produktionsbolaget Story i Stockholm står ett bord fullastat med silverskulpturer, glasplaketter, diplom och andra småpjäser. Det är här Hanna Heilborn och David Aronowitsch har samlat alla priser de fått för sina filmer ?

Sydsvenskan - 02 jul 11 kl. 06:30

Spermafläcken går inte att tvätta bort

Furstebröllopet i Monaco kom helt i skymundan för affären kring den förre IMF-chefen, Dominique Stra?
Furstebröllopet i Monaco kom helt i skymundan för affären kring den förre IMF-chefen, Dominique Strauss-Kahn, i Frankrike i går. Nyheten att hotellstäderskans trovärdighet inför den amerikanska rättsapparaten var illa åtgången fick medierna att ta fram XXXL-orden.

Sydsvenskan - 16 aug 11 kl. 06:30

Stor skillnad mellan skolbiblioteken

Arkiv 2008: Hasse Holmberg
Burlövs kommun uppfyller inte skollagens krav på att alla elever ska ha tillgång till skolbibliotek.
Bristerna slås fast i en utredning om skolbiblioteken som gjorts på uppdrag av Burlövs kommun. Enligt bibliotekskonsulten Inger Eide-Jensen är det för låg nivå både på bemanning, kompetens och anslag för inköp.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Det hände medan du sov

Webb-TV Få koll på morgonens toppnyheter..

Skånskan - 2 timmar sedan

Sverige på väg åt fel håll med korruptionen

Sverige och Norden har länge haft en låg korruption, men nu går utvecklingen i fel riktning. Det är organisationen Transparency International som konstaterar att det på senare år tillkommit olika korruptionsaffärer, inte minst inom bank- och finanssektorn och då med koppling till utlandet.
Tack vare offentlighetsprincipen och fria journalister har korruptionen inom den offentliga sektorn i Sverige varit låg.

Skånskan - 2 timmar sedan

Buskörningar oroar mest

Svalöv Kommunborna gillar inte när bilisterna kör för fort.
Skadegörelser och nerskräpning är andra problem som polisen måste ta i tu med.
Årets trygghetsmätning för Svalövs kommun ligger klar och åsikterna från boende är många.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sjöbohem måste lösa råttproblemet

SJÖBO Det går inte att göra så mycket åt råttproblemen i och kring Färsingahallen eftersom Anticimex inte vill lägga ut gift i en idrottshall.
Men det svaret från fastighetsägaren Sjöbohem nöjer sig inte kommunens miljöenhet med.Efter skrivelsen från Sjöbo bordtennisklubb om problemen med kyla, söndrig hiss – och en råtta som åskådare såg springa över hallgolvet har mejlkorrespondensen varit omfattande mellan hyresgästen, kommunens tekniska förvaltning, och fastighetsägaren Sjöbohem.

Skånskan - 2 timmar sedan

Biografminnen i centrum

SÖDERTULL En butikslokal på närmare 1 000 kvadratmeter blir snart ledig vid Södertull. I området finns redan flera tillfälliga butiker, så kallade pop-upställen och även tomma lokaler.Lokalen på Södra Tullgatan 3 hyrs just nu av Priceless Pop up som säljer märkeskläder för män och kvinnor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Flest narkotikabrott i tätorten

Skurup Senaste trygghetsmätningen visade en stor oro från Skivarpsborna rörande ungdomsgäng som bråkar, och folk som är påverkade utomhus av alkohol eller droger.
Statistiskt sett inträffade dock fler narkotikarelaterade brott i tätorten Skurup.Under det gångna året, från januari till mitten av november har 51 narkotikarelaterade brott registrerats av polismyndigheten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kommunen vinner slaget om strandremsa

wrangelsborg Mark- och miljööverdomstolen går på kommunens linje när det gäller att en mindre strandremsa i Östra Ringsjön ska tillfalla allmänheten och inte vara en del av en husägares privata sfär. Därmed ser det ut som att en över två år lång rättslig strid är över.I maj berättade Skånska Dagbladet om den rättsliga striden mellan privatpersonen Bill Edeheim och Höörs kommun.

Skånskan - 8 timmar sedan

Untersteiner J:r i fortsatt topp på Jägersro

TRAV Striden om kuskchampionatet på Jägersro går vidare mellan Johan Untersteiner och Joakim Lövgren.På tisdagskvällen hade båda kuskarna en del på förhand fina segerchanser, och när tävlingarna var över så hade de hämtat hem varsin seger,
Därmed är det fortfarande ett knappt övertag för Johan Untersteiner i kuskligan. Den 35-årige Halmstadtränaren leder med tre vinster före Lövgren, när bara sex tävlingsdagar återstår det här året.

Skånskan - 9 timmar sedan

Demokratiministern fördömer hot mot lokaltidning

Staffanstorp Demokratiminister Amanda Lind (MP) fördömer hoten mot lokaltidningen Spegeln. Staffanstorps lokaltidning Spegeln har utsatts för hot. Nu kommenterar  demokratiminister Amanda Lind (MP) uppgifterna, det rapporterar Kvällsposten.

Skånskan - 11 timmar sedan

En månads fängelse för stöld

STAFFANSTORP En kvinna i 60-årsåldern döms till en månads fängelse för att ha stulit varor från City Gross i Staffanstorp i september i år.
Kvinnan hade tagit en rakapparat, tre krämer och sex tandborstar till ett sammanlagt värde av 1 760 kronor. Varorna hade hon gömt under sina kläder men avslöjades och greps.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.