SVT > Inrikes

Friday, 15 November, 01:04

SVT - 07 nov 19 kl. 18:54

Transportstyrelsen efter färjehaveriet: ”Kunde ha slutat i katastrof”Kort efter avresan från Stockholm fick den 177 meter långa färjan Princess Anastasia ett strömavbrott som släckte ner hela skeppet. Transportstyrelsen ser allvarligt på händelsen och menar att det kunde ha slutat i en katastrof..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholm, Princess Anastasia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Transportstyrelsenefter , färjehaverietKunde ha , slutati , katastrof
Cornucopia - 09 nov 15 kl. 12:52

Fler IT-haverier - Posten nere och problemen fortsätter hos Transportstyrelsen

IT-haverierna fortsätter. Nu är Postens (PostNords) hemsida nere och problemen fortsätter hos Transportstyrelsen.

Följande meddelande möts man av på PostNords hemsida.

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 11 kl. 06:30

Rekordmånga p-böter i Trelleborg förra året

Förklaringen kan ligga i att fler områden än tidigare nu bevakas av parkeringsvakter.
Förra året utökades parkeringsvakternas bevakningsområden i kommunen till Anderslöv, Smygehamn och Klagstorp, från att tidigare enbart ha gällt Trelleborgs stad, Dalköpinge och Gislövs läge. Antalet parkeringsvakter utökades dessutom från två till tre och gatuavdelningen fick tillgång till en egen bil som parkeringsvakterna kan använda för att åka ut till småorterna.

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 01:30

"Bilmålvakterna har vunnit"

Foto: Hussein El-Alawi
I flera år har han jagat landets värsta p-syndare. Förgäves. Läs kronofogdens Christer Davidsson berättelse.

Dagens PS - 16 aug 17 kl. 08:27

Sparkad skandalchef vill ha 2,8 miljoner

Avskedade Maria Ågren tänker inte lämna utan strid, rapporterar Expressen. Maria Ågren fick sparken som generaldirektör för Transportstyrelsen efter skandalerna kring hemliga uppgifter som hamnat hos icke säkerhetsprövad personal. Men nu vill regeringen även avskeda henne från regeringskansliet, på vilket hon befunnit sig sedan hon tvingades lämna myndigheten.

Expressen - 03 sep 19 kl. 20:17

Petters skarpa varning för elsparkcyklarna

Transportstyrelsen ser med oro på utvecklingen av fenomenet elsparkcyklar och ska utreda reglerna, uppger Ekot. Spårvagnsföraren Petter Jonsson, 31, i Göteborg anser att elsparkcyklarna är ett stort problem.– Det är katastrof.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

SCB:s generaldirektör om sifferskandalen: ”Väldigt allvarligt”

Statistiska centralbyrån, SCB, gick ut med felaktiga siffror om arbetslösheten – och har nu presenterat ny statistik. – Det är väldigt allvarligt, säger Joakim Stymne, generaldirektör Statistiska centralbyrån, i Aktuellt..

SVT - 2 timmar sedan

Stor polisinsats i Malmö

Flera polispatruller är på plats på Almviksvägen med anledning av ett misstänkt grovt brott, skriver polisen på sin hemsida..

SVT - 3 timmar sedan

Jan Guillou: ”Visste inte att gangstervapen låg på Regeringskansliet”

Flera pistoler har försvunnit från Regeringskansliet och en polisanmälan har upprättats. Jan Guillou, som har bevakat underrättelse- och säkerhetstjänsten i Sverige i flera år, blev förvånad när han nåddes av nyheten. – Att det skulle ligga gangstervapen och vänta på Regeringskansliet var verkligen en nyhet för mig, säger han..

SVT - 11 timmar sedan

Uppgifter: Pistoler stulna – från Regeringskansliet

Flera pistoler av modell Glock 17 samt 300 patroner ska ha stulits från ett vapenskåp inne på Rosenbad, enligt uppgifter till Dagens juridik. På Regeringskansliet lägger man locket på..

SVT - 11 timmar sedan

Finansministern om SCB: Oerhört allvarligt

SCB:s arbetslöshetsstatistik kommer att spela mindre roll för regeringen den närmaste tiden, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). -Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle vara fel på det här sättet, säger hon till TT..

SVT - 12 timmar sedan

Våldsamheterna får svenska studenter att lämna Hongkong

Flera svenska studenter väljer nu att lämna Hongkong. Detta efter att flera nordiska universitet uppmanat sina studenter att resa hem på grund av de våldsamma protesterna i staden. Vid 13.

SVT - 14 timmar sedan

SCB skriver ner arbetslösheten efter räknemiss

Arbetslösheten i september låg på 6,0 procent, inte 7,1 procent, som Statistiska centralbyrån, SCB, tidigare rapporterat. Efter att tidigare ha räknat fel släppte SCB på torsdagen reviderade siffror. Även i oktober ligger arbetslösheten på 6,0 procent.

SVT - 14 timmar sedan

Marmorstein: Man vill markera att regeringen tappat kontrollen

Det var under onsdagens riksdagsdebatt som Jimmie Åkesson väckte en misstroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson. – Oppositionen vill markera att regeringen och justitieministern inte har kontroll över kriminaliteten, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i morgonstudion..

SVT - 14 timmar sedan

Morgan Johansson om misstroendeförklaringen: ”Politiskt spel”

Sverigedemokraternas misstroendeförklaring mot Morgan Johansson (S) stöds av Moderaterna och Kristdemokraterna. Risken att justitieminister fälls är dock minimal och enligt Morgan Johansson själv är draget bara politiskt spel..

SVT - 15 timmar sedan

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni: ”Vi har stora utmaningar i samhället”

Under helgen kommer Liberalerna att samlas till landsmöte i Västerås. I den senaste mätningen från SVT/Novus tar sig partiet inte över riksdagsspärren. – Jag tror mycket handlar om att vi länge pratat om vad vi (partiet) tycker är intressant, snarare än de frågor som väljarna ställer, säger den nytillträdda partiledaren Nyamko Sabuni i SVT:s Morgonstudion..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.