Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 November, 23:01

Jönköpingsnytt - 07 nov 19 kl. 18:21

Nytt avtal - så förändras busstrafikenEfter en upphandling står det nu klart vilka som kommer köra stadsbusstrafiken i Jönköping från och mer juni 2021. JLT presenterar flera nyheter som träder i kraft med det nya avtalet.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping, JLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, avtal, , förändras, busstrafiken
Skånskan - 07 nov 19 kl. 16:00

Nytt avtal sänker hyror

SJÖBO Sjöbo kommun kan nästa år sänka sina hyreskostnader med cirka åtta miljoner kronor.
Det finns nu ett förslag till nytt avtal med Sjöbohem där ägaren, kommunen, bland annat släpper på sitt krav att öka soliditeten varje år mot att fastighetsbolaget håller nere hyrorna.En stor del av Sjöbo kommuns lokaler för förskola, skola, äldreomsorg med mera hyrs sedan 2010 av kommunens eget fastighetsbolag, Sjöbohem.

LV - 07 feb 17 kl. 09:00

Nytt avtal för deltidsbrandmän oroar: "Ser allvarligt på vår trygghet"

Villkoren för deltidsbrandmän förändras i och med ett nytt avtal som träder i kraft i maj. Dalhems intresseförening oroas över utvecklingen, som de menar ger försämrade anställningsvillkor. - Efter vad som framkommit i media och samtal med berörda deltidsbrandmän i Överum och Gamleby ser vi allvarligt på vår trygghet i Västerviks norra kommundel..

BT - 29 nov 17 kl. 09:04

Tar fram nytt avtal för gemensam miljö och bygg-nämnd

Politikerna tecknar ett nytt avtal för samverkansnämnden för miljö och bygg. Det nya avtalet är tänkt att gälla i bara två år, och uppsägningstiden ändras också från arton månader till ett år..

UNT - 30 aug 13 kl. 07:32

Nytt avtal för punktliga tåg

Tåg kan vara upp till 15 minuter försenade, men ändå räknas ha kommit i tid. Det ändras i dag då Trafikverket och järnvägsbranschen skriver på ett gemensamt kontrakt där sex minuter är lika med försening.(TT).

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 07:42

Nytt avtal för punktliga tåg

Tåg kan vara upp till 15 minuter försenade, men ändå räknas ha kommit i tid. Det ändras i dag då Trafikverket och järnvägsbranschen skriver på ett gemensamt kontrakt där sex minuter är lika med försening.(TT).

Jmini.se - 18 apr 16 kl. 08:40

Nytt avtal för Byggnads- strejken är över

Strejken avbröts med omedelbar verkan och alla som tagits ut i strejk kunde återvända till sina arbetsplatser.  Fackets kravFacket hade krav på att ackordsystemet inte skulle ändras samt att löneökningen skulle vara på 3,2 procent. Kravet med ac.....

BT - 19 nov 12 kl. 07:19

Avtal klara för sex av åtta förbund

Unionen har slutit avtal med SAS för de svenska kabinanställda. Avtal är även klara för pilotföreningarna i Sverige, Norge och Danmark, enligt SAS presschef Elisabeth Manzi som säger att SAS nu bara saknar avtal med två av de åtta förbuden.
Robert Gustafsson, ordförande för Svensk Pilotförenings SAS-sektion, är lättad över att ett avtal har kunnat slutas.

Expressen - 31 mar 17 kl. 19:13

Gränskontroller kan ändras – polisen ser ökade risker

Den kvartslånga passkontrollen på Hyllie station kan avskaffas. Det efter att Sverige och Danmark har urättat ett nytt avtal.En ändring skulle innebära att polisen får markant mindre tid att utföra sina kontroller.

Expressen - 03 dec 15 kl. 09:00

Nytt beslut – Pistorius dom kan nu ändras

I dag avgörs det om Oscar Pistorius kommer att få lov att avtjäna sitt straff i husarrest – eller om han ska fällas för överlagt mord. Följ utvecklingen....

BT - 07 nov 16 kl. 14:23

Nytt förslag: Så förändras presstödet

De vita fläckarna på mediekartan riskerar bli fler och större. I dag lägger medieutredningen fram sina förslag för att möta mediekrisen..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

HV:s matchvinnare: "Bockar och bugar"

Emil Johansson blev matchhjälte för HV71 när han satte dit 4-3 i förlängningen. Målet kom efter en fin aktion av Anthony Camara som drev upp anfallet och hittade Johanssons, vars avslut satt perfekt.
– Det är bara att bocka och buga, säger Johansson, till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Första segern för säsongen för Månsarp

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

HV71 vann efter makalös upphämtning

HV71 hade tre raka segrar. Djurgården hade fem raka förluster.
HV71 ville förlänga sin svit – Djurgården ville bryta sin.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Miljardsatsning ska göra området tryggare

Bostadsområdet Råslätt ska byggas om och rustas upp. Bostadsbolaget Vätterhem vill göra allt de kan för att få bort området från Polisens lista över utsatta områden senaste år 2023.
– Det är en jättetuff utmaning, säger Vätterhems vd Thorbjörn Hammerth till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Polis misshandlad vid ingripande

En man blev aggressiv mot en polis i samband med att han skulle tas in för vård.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Näringslivsmässa som skapar jobb

Runt 100 företagare tog emot cirka 1500 ingenjörsstudenter på näringslivsdagen Karriärum under onsdagen. En mässa där alla hade ett gemensamt mål: Att hitta en perfekt matchning.
– Företagen som är här har med sig färdiga praktikplatser och extrajobb, säger Jesper Johnsson, projektkoordinator vid Tekniska Högskolan.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

18:50: Tar HV71 fjärde raka? Följ HV-DIF

HV71 har tre raka segrar i SHL och går på torsdagskvällen för en ny trepoängare. Laget spelar hemma mot Djurgårdens IF som kommer till match med fem raka förluster i SHL. Bryts trenderna ikväll eller fortsätter lagen i samma resultatspår?

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nyhetsminuten – torsdag 21 november

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Då fortsätter arbetet med höghushotellet

Det planerade arbetet med höghushotellet i Jönköping har blivit försenat. Bland annat på grund av sprickbildning i intilliggande hus. Nu meddelar kommunen att arbetet snart kan dra igång.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Känd märkesbutik i konkurs

Klädbutiken Partners på Östra Storgatan har gått i konkurs.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.