SR > Nyheter

Friday, 22 November, 06:38

SR - 07 nov 19 kl. 18:20

Flera barn dödade i bombanfall – minister avgårI Colombia avgick försvarsministern igår kväll, efter ett avslöjande om att landets militär dödat åtta minderåriga i ett bombanfall mot en utbrytargrupp från Farc-gerillan. Det är den senaste av flera skandaler som involverar militären..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Colombia, Farc

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera barn, dödadei , bombanfall, minister, avgår
Kristianstadsbladet - 24 nov 13 kl. 21:15

Tiotusentals barn dödade i Syrien


I inbördeskriget i Syrien har 11 420 barn dödats. Av dem har 746 avrättats summariskt, 389 har dödats av krypskyttar och 128 har dödats av kemiska vapen, enligt en rapport från brittiska tankesmedjan Oxford Research Group.De har räknat dödade barn från stridernas början i mars 2011 till och med augusti i år - alltså har nu ännu fler barn fallit offer för våldet.

BT - 24 nov 13 kl. 21:17

Tiotusentals barn dödade i Syrien

I inbördeskriget i Syrien har 11 420 barn dödats. Av dem har 746 avrättats summariskt, 389 har dödats av krypskyttar och 128 har dödats av kemiska vapen, enligt en rapport från brittiska tankesmedjan Oxford Research Group. De har räknat dödade barn från stridernas början i mars 2011 till och med augusti i år - alltså har nu ännu fler barn fallit offer för våldet.

BT - 28 jul 14 kl. 22:58

Tiotal barn dödade i Gaza

Tio personer, varav åtta barn, dog när flyktinglägret Shati i Gaza City attackerades på måndagen. Enligt talespersonen för Gazas räddningspersonal, Ashraf al-Quadra, ska barnen ha befunnit sig på en lekplats på flyktinglägret när attacken kom. Han uppger också att ytterligare 46 personer ska ha skadats i missilattacken.

Sydsvenskan - 27 maj 19 kl. 03:18

Unicef: Barn dödade i Jemenattacker

Sju barn dödades i en attack mot Jemens tredje största stad Taiz förra veckan, uppger FN:s barnfond Unicef. Offren ska ha varit mellan 4 och 14 år. "Den här attacken ökar antalet dödade och skadade barn i den ökade eskalationen nära Sanaa och i Taiz til.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 19 kl. 03:18

Unicef: Barn dödade i Jemenattacker

Sju barn dödades i en attack mot Jemens tredje största stad Taiz förra veckan, uppger FN:s barnfond Unicef. Offren ska ha varit mellan 4 och 14 år. "Den här attacken ökar antalet dödade och skadade barn i den ökade eskalationen nära Sanaa och i Taiz til.

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 01:16

Två barn dödade av pytonorm


En pytonorm som rymt från en zoobutik dödade två barn som låg och sov i staden Campbellton i östra Kanada.Ormen tog sig ut ur sin bur i butiken, som var specialiserad på exotiska djur, någon gång under natten till måndagen.De två pojkarna, fem och sju år gamla, sov över hos en kamrat i en lägenhet ovanför butiken när de överraskades av ormen.

BT - 06 aug 13 kl. 01:18

Två barn dödade av pytonorm

En pytonorm som rymt från en zoobutik dödade två barn som låg och sov i staden Campbellton i östra Kanada. Ormen tog sig ut ur sin bur i butiken, som var specialiserad på exotiska djur, någon gång under natten till måndagen.De två pojkarna, fem och sju år gamla, sov över hos en kamrat i en lägenhet ovanför butiken när de överraskades av ormen.

NSD - 06 aug 13 kl. 01:16

Två barn dödade av pytonorm

En pytonorm som rymt från en zoobutik dödade två barn som låg och sov i staden Campbellton i östra Kanada..

UNT - 06 aug 13 kl. 01:16

Två barn dödade av pytonorm

En pytonorm som rymt från en zoobutik dödade två barn som låg sov i staden Campbellton i östra Kanada. Pojkarna, fem och sju år gamla, sov över hos en kamrat i en lägenhet ovanför butiken när de överraskades av ormen.(TT).

NT - 06 aug 13 kl. 01:16

Två barn dödade av pytonorm

En pytonorm som rymt från en zoobutik dödade två barn som låg och sov i staden Campbellton i östra Kanada..

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Allt fler köper privata sjukvårdsförsäkringar

De privata sjukvårdsförsäkringarna fortsätter att öka. Samtidigt satsar försäkringsbolagen på nya typer av vårdförsäkringar..

SR - 15 minuter sedan

Stopp i tågtrafiken Mjölby-Motala

Det är stopp på sträckan Mjölby-Motala efter en olycka. Tågen väntas komma igång igen tidigast klockan 8..

SR - 30 minuter sedan

Iraks militär står bakom demonstranternas krav

I Irak är demonstrationerna mot regeringen inne på sin andra månad. Men den irakiska militären deltar inte längre i bevakningen, de säger nu att de står bakom demonstranterna..

SR - 30 minuter sedan

DNA-analys ska visa vad vargar äter

Genom att utfodra vargarna på Järvzoo med olika typer av bytesdjur utvecklar forskare en DNA-metod som ska kunna fastställa vad vilda vargar äter..

SR - 1 timme sedan

SD omprövar politik för att nå yngre väljare

Det var Sverigedemokraternas åsikter i flera frågor som fick unga att rata partiet i det senaste valet. Den slutsatsen drar ungdomsförbundet i ett internt dokument som Ekot har tagit del av..

SR - 3 timmar sedan

Läkares tid går till att hantera medicinbristen

Läkemedelsbristen skapar allt större problem inom sjukvården i Sverige, och en av konsekvenserna av bristen är att läkare får mindre tid till att prata med sina patienter..

SR - 4 timmar sedan

8 av 10 unga rör på sig alldeles för lite

Bara en av fem ungdomar, alltså 20 procent, rör sig tillräckligt mycket enligt en ny rapport från Världshälsoorganisationen WHO. Det är en stor studie som gjorts i 146 länder, där 1,6 miljoner ungdomar fått svara på frågor om hur mycket de rör på sig..

SR - 8 timmar sedan

”Vittnesmålen stärker demokraternas bild”

I USA fortsätter förhören i den pågående riksrättsutredningen mot president Trump. Ekots korrespondent Fernando Arias rapporterar från Washington..

SR - 13 timmar sedan

”Han hade en central ställning i medievärlden”

Under torsdagen inleddes den uppmärksammade rättegången, där medieprofilen Cissi Wallin åtalas för grovt förtal av journalisten Fredrik Virtanen. Hennes våldtäktsanklagelser mot honom, som publicerats på instagram under metoo-upproret, har fått stor spridning. Första inlägget publicerades hösten 2017, enligt åklagare Daniel Sunesson..

SR - 9 timmar sedan

Darknet gör att droger sprids till glesbygd

En växande handel med droger på den dolda och krypterade delen av internet, Darknet, har gjort att droger blivit vanligare även i mindre städer och glesbygd. Det säger Stewe Alm, strategisk analytiker på polisens nationella operativa avdelning, Noa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.