Barometern > Nyheter

Friday, 22 November, 16:13

Barometern - 07 nov 19 kl. 18:00

Många kajer i behov av åtgärder - kostar miljoner kronorI en kustkommun som Oskarshamn finns det gott om kajer. De är hårt ansatta och det kommer att krävas miljoner kronor att åtgärda dem..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många kajeri , behovav , åtgärder, kostarmiljoner kronor
Skånskan - 11 timmar sedan

Fotgängare kräver åtgärder mot bilister

Skurup Ett medborgarförslag om att bygga fartdämpande åtgärder på Smedgatan i Skurup har fått 78 underskrifter.
Det är ett populärt promenadstråk intygar paret Samnegård som ofta strosar förbi.
Kommunen väntar in att ytterligare en gata ska öppna innan situationen utvärderas.

Sydsvenskan - 10 apr 16 kl. 19:33

Fler skånska jobb kräver goda växtförhållanden och insikter om Skånes behov.

Det gäller att klara jobben. Det är på jobbfrågan som regeringen framför allt kommer att bli bedömd. Ännu viktigare är att välfärden och integrationen hänger på jobben.

PrivataAffärer - 06 sep 18 kl. 11:51

Fingerprints vd: Inget behov att ta in kapital

Chefen för biometribolaget vill dock inte ge sig på att ge någon förklaring till varför Fingerprintaktien rekylerat upp rejält den senaste veckan. Inget behov av nyemission En svag marknadsutveckling och hård prispress inom kapacitiva sensorer i kombination med ett skifte i efterfrågan mot lågprissensorer har det senaste året lett till dramatiska försäljningstapp, förluster och negativa kassaflöden för Fingerprint Cards, vilket skapat en oro på marknaden för att bolaget skulle behöva ta in nytt kapital. ”Vi ser inget behov av att göra en emission”, säger Christian Fredrikson.

Kristianstadsbladet - 04 okt 12 kl. 09:00

Skolåtgärder kan komma att kosta 600 miljoner kronor

Näsby och Åhus är i akut behov av fler skolplatser. Om skolpolitikerna följer förvaltningens rekommendationer handlar det om åtgärder för 600 miljoner kronor som måste till.
Barnkullarna växer och kommer att fortsätta växa även på längre sikt i kommunens tätorter och nu är smärtgränsen nådd för hur många barn skolorna i Åhus och på Näsby kan ta emot.

BT - 08 sep 14 kl. 08:13

Skolmiljön i akut behov av åtgärder

Altorpsskolan i Herrljunga är i stort behov av åtgärder för att säkerställa en god skolmiljö för elever och personal. Nu prioriteras investeringspengar om så att förstudien kan påbörjas redan i år. Som BT har berättat har det redan gjorts en del renoveringsarbeten på Altorpsskolan.

SvD - 21 sep 14 kl. 08:31

Ecb: fÖr tidigt avgÖra ev behov av nya ÅtgÄrder - coeure

Det är för tidigt att avgöra om ytterligare ECB-åtgärder behövs, och banken kommer att bedöma de kombinerade effekterna av de åtgärder som hittills vidtagit. Men ECB-rådet är enigt i sitt åtagande om att använda ytterligare åtgärder vid behov..

SvD - 22 sep 14 kl. 05:20

Ecb: fÖr tidigt avgÖra ev behov av nya ÅtgÄrder - coeure (oms)

Det är för tidigt att avgöra om ytterligare ECB-åtgärder behövs, och banken kommer att bedöma de kombinerade effekterna av de åtgärder som hittills vidtagit. Men ECB-rådet är enigt i sitt åtagande om att använda ytterligare åtgärder vid behov..

Skånskan - 15 okt 15 kl. 14:00

Sätter in åtgärder efter ras i rankning

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun rasade från plats 13 till 78 i Lärarförbundets senaste skolrankning.Det är ett resultat som kommunen inte är nöjd med, säger barn- och utbildningsnämndens ordförande, Nino Vidovic (M).
– Vi ska ha skolor som ligger i framkant, vi ska ligga mycket bättre än så här.

Nerikes Allehanda - 30 mar 16 kl. 05:15

Varför kostar vården mer i Örebro?

Sveriges landsting och regioner har ett antal jobbiga år framför sig. Fler människor blir riktigt gamla, och därmed ökar också kraven på bra vård. Utvecklingen, både vad gäller mediciner, teknik och specialistvård, går allt snabbare och kostnaderna ökar.

YLE - 23 apr 17 kl. 05:03

Finlandssvenska elever äter dyrast i Korsnäs, billigast i Vanda - kolla vad skolmaten kostar i din kommun

Priset på skolmat varierar stort mellan kommunerna i Finland. Den mat som en elev äter per dag kan kosta allt mellan 1,67 euro i Vanda och 8,28 euro i Puumala i Södra Savolax. De mest påkostade måltiderna i Svenskfinland äter eleverna i Korsnäs.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Merkels arvtagerska tar strid med kritiker

Barometern - 1 timme sedan

Hultsfred: Luriga män bluffade till sig pengar

Polisen söker och varnar för två män som lurade till sig pengar i klädaffären Family House i Hultsfred..

Barometern - 1 timme sedan

Komikertrio på ny Sverigeturné

Barometern - 1 timme sedan

Kinhult tappade efter vattenbesök

Barometern - 1 timme sedan

Maskerade kan stoppas igen i Hongkong

Barometern - 1 timme sedan

C protesterar mot budgetbeslut

Kommunstyrelsen antog kompletteringsbudgeten vid senaste mötet. Centerpartiet protesterar och anser att budgetbeslutet inte förberetts på rätt sätt. Kommunalrådet håller med i kritiken..

Barometern - 45 minuter sedan

Ryskt statsfartyg kränkte Sveriges gräns

Barometern - 30 minuter sedan

Hon klipper hemlösa inför julen

Frisören Hala Jlilati vill gärna göra en insats inför julen. Därför erbjuder hon gratis klippning för hemlösa och andra som inte har råd med ett vanligt frisörbesök. .

Barometern - 2 timmar sedan

Alf har biogas i tankarna

Alf Johansson, ägare på Runes har i många år varit föregångare med att erbjuda nya alternativa drivmedel. Idag kan man välja alternativ som rapsolja, etanol och HVO på macken i Emmaboda och med start i december kommer även biogas att kunna tankas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.