YLE > Finland

Wednesday, 13 November, 11:30

YLE - 07 nov 19 kl. 18:00

Raseborgs stad säljer gamla daghemmet i Snappertuna för 70 000 euroDet tidigare daghemmet Tunabo och den gamla ladugården på fastigheten säljs till Juha Siivonen. Daghemsverksamheten flyttade i höstas till Snappertuna skola..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Snappertuna, Tunabo, Juha Siivonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raseborgsstad , säljer, gamla, daghemmeti , Snappertunaför 70 , 000 euro
YLE - 11 jul 19 kl. 15:11

Raseborgs stad lovar: Nya daghemmet Karusellen i Karis får inte problem med inneluften

Raseborgs stad valde att själv övervaka bygget av det nya daghemmet i Karis. Det var ett bra val, säger Anna Friberg som höll i trådarna för projektet..

YLE - 16 aug 19 kl. 10:11

Gamla stadshuset i Ekenäs centrum är till salu - säljs till högstbjudande

Raseborgs stad säljer gamla stadshuset som ligger på Rådhustorget i Ekenäs centrum. Försäljningen sker genom anbud och säljs till högstbjudande på nätauktionssajten huutokaupat.com..

YLE - 17 jun 19 kl. 07:59

Lyckad säsongsöppning av IF Raseborgs Tomas Söderlund i friidrottstävlingarna i Karis – Antti Ruuskanen överskred VM-gränsen i spjut

IF Raseborgs 30 år gamla kulstötare Tomas Söderlunds säsongsöppning lyckades mer än väl i Karis i går. Han stötte nytt personbästa resultat med rotationsteknik..

YLE - 12 nov 15 kl. 07:34

Två alternativ för nya daghemmet i Karis

Karis nya daghem byggs antingen vid Osmundsbölevägen i Lärkkulla eller på tomten där nöjesparken Lystiland tidigare fanns. Staden har tittat närmare på fem alternativa platser i Karis men bara de här två alternativen fyller alla krav. Bildningssektorn föredrar Lystilandtomten i närheten av Landsbroparken eftersom läget är bättre.

YLE - 27 sep 15 kl. 09:58

Alla anställda vid Raseborgs stad ska få privat vård

I framtiden kommer anställda vid Raseborgs stad att få privat hälsovård. Det här är ett resultat av att Raseborgs stad konkurrensutsätter företagshälsovården. Stadens hälsovårdscentral tänker inte gå med i upphandlingarna.

YLE - 29 nov 16 kl. 13:23

Samarbete och politiska beslut fixar Raseborgs ekonomi

Tjänstemän och politiker i Raseborg har gjort ett strongt arbete med nästa års budget, säger stadsdirektör Tom Simola. Det är genom samarbete och politiska beslut som staden nu har en bra ekonomisk grund att stå på. Raseborgs budget för 2017 har nu kommit så långt att den är godkänd i stadsstyrelsen.

YLE - 12 maj 16 kl. 06:08

"Flytta daghemmet till Västerby skola"

Använd Västerby skola i Rasebor som lägergård under somrarna, flytta daghemmet i Trollböle till Västerby skola, flytta årskurserna 5 - 6 till Österby skola och flytta lekparken i höghusområdet till skolgården. Det här föreslår Västerbyföräldrar i sin kamp att bevara Västerby skola. Skolan är en av de skolor som Raseborgs stad planerar stänga.

YLE - 10 feb 19 kl. 13:58

Nya daghemmet i Karis får ingen förskola - Raseborgs stad får kritik för dålig dialog med föräldrarna igen

Karisföräldern Sara Wilson är upprörd. Hon har fått veta att stadens nya daghem i Karis inte kommer ha någon förskolegrupp. Den ansvariga chefen vid Raseborgs stad konstaterar att en förskola inte finns i planerna för det nya daghemmet..

YLE - 12 nov 16 kl. 16:32

Gamla ESC-gänget gav futsaluppvisning i nya färger

Raseborgs BK med det ursprungliga Ekenäs SC-gänget i sina led tog en övertygande seger i futsalcupen på lördag eftermiddag. RBK slog division 2-laget GFT/Ydin från Esbo med klara siffror inför en vältalig publik i Ekenäs bollhall. Matchen slutade 7-2 (4-0).

YLE - 17 feb 16 kl. 17:30

Sjukhusdirektör: Raseborgs sparkrav kan betyda slutet för sjukhuset

Staden ska minska på sina kostnader för den specialiserade sjukhusvården med 3 miljoner de kommande åren, säger Raseborgs stadsdirektör Tom Simola. Sjukhusdirektör Gabriela Erroll befarar en mörk framtid för Raseborgs sjukhus. - Det kom som en blixt från klar himmel.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Polisen misstänker att Nordiska motståndsrörelsen fortsätter sin verksamhet under nytt namn

Centralkriminalpolisen undersöker om Nordiska motståndsrörelsen fortsätter sin verksamhet under ett nytt namn: Kohti vapautta (“Mot friheten”)..

YLE - 30 minuter sedan

Sannfinländska unga blir antifeministisk organisation: “Jämställda rättigheter för kvinnor är redan uppnådda”

Sannfinländarnas ungdomsorganisation anser att feminism leder till att kvinnor privilegieras, därför tar organisationen ställning mot feminism. Flera utredningar pekar på att Finland ännu har en väg att gå innan vi når jämställdhet..

YLE - 1 timme sedan

Polisen hittade delar av människoskelett i Hangö

I en fastighet som renoveras i Hangö hittades i går (12.11) delar av människoskelett. Det är enligt polisen alltför tidigt att ta ställning till om det ligger ett brott bakom skelettfyndet..

YLE - 1 timme sedan

Gymnasieelever uppskattar den nya läroplanens betoning på elevernas välbefinnande och att gymnasierna provar på något nytt

Den nya läroplanen för gymnasier ska implementeras lokalt 2021. Det är meningen att undervisningen ska bli mera ämnesövergripande och att fokus ska läggas starkare på individen..

YLE - 3 timmar sedan

Nu lastas den första exporthavren någonsin i Dalsbruks hamn: "Det här är en viktig händelse för Dalsbruk efter en lång mörk period"

Fartyget M/S Tali, som seglar under finsk flagga, lastar 10 500 ton, en mängd som motsvarar 230 långtradare. Havren ska exporteras till Spanien..

YLE - 2 timmar sedan

Tatueringsbläck innehöll hälsofarliga ämnen - myndigheten prickade åtta färger

Säkerhets- och kemikalieverket, Tukes, har undersökt hur säkra de färger som används för tatueringar och permanent pigmentering är. Nästan hälften av de testade färgerna innehöll hälsofarliga ämnen..

YLE - 3 timmar sedan

Nu lastas den första exporthavren någonsing i Dalsbruks hamn: "Det här är en viktig händelse för Dalsbruk efter en lång mörk period"

Fartyget M/S Tali, som seglar under finsk flagga, lastar 10 500 ton, en mängd som motsvarar 230 långtradare. Havren ska exporteras till Spanien..

YLE - 6 timmar sedan

Underbemanning bekymrar på brandkåren i Jakobstad: "Jag är orolig för invånarnas och brandmännens säkerhet"

Brandkåren i Jakobstad är ofta underbemannad, säger förtroendeman Caj Penttala. Som minst har bara tre personer varit på jobb under ett arbetsskifte. I stället täcker man upp med frivilliga krafter.

YLE - 5 timmar sedan

Morgonkollen: Personer med betalningsanmärkningar har svårt att få hemförsäkring, Teslas fabrik byggs i Tyskland, nödläge i Venedig

Har du betalningsanmärkningar är risken stor för att du inte får teckna en hemförsäkring. Tyskland drog det längsta strået i kampen om Teslas Europafabrik. Nödläge råder i Venedig eftersom vattennivån är högst på över 50 år..

YLE - 5 timmar sedan

Pargas nya skolcenter blir dyrt - staden stoppar andra investeringar

Det finns två alternativa lösningar för skolcentret i Pargas, då de fyra skolorna, svenska och finska högstadiet samt svenska och finska gymnasiet är i dåligt skick och måste rivas. Stadsfullmäktige ska i mars 2020 välja endera alternativet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.