YA > Nyheter

Friday, 15 November, 02:19

YA - 07 nov 19 kl. 18:00

Kritik från egna leden när nya chefer dröjerLiberalerna i kulturnämnden tycker att det är ”oansvarigt” av kommunledningen att rekryteringen av en ny kulturchef och en ny chef för kultur- och utbildningsförvaltningen dröjer. – Jag är rädd att vi riskerar förlora värdefull personal om vi inte snart får cheferna på plats. Folk kommer att tröttna, säger Saga Bitkover-Norman (L)..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Saga Bitkover-Norman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikfrån , egna, ledennär nya , chefer, dröjer
Barometern - 15 dec 17 kl. 17:03

Skolchef tas ur de egna leden-igen

Martin Snickars är den fjärde barn- och utbildningschefen i rad som rekryteras från de egna leden. Facken tycker att rekryteringen borde ha gjorts annorlunda men har ingen kritik i sak mot kommunens val..

Expressen - 25 okt 12 kl. 08:33

Löfvens nej splittrar de egna leden

Stefan Löfven har satt ner foten: Det blir inget vinsttak i välfärden. Nu riskerar S-ledaren splittring i de egna leden. Partikamrater, facket och samarbetspartnern Vänsterpartiet är alla kritiska.

DI - 25 jan 16 kl. 20:20

De egna leden ökar trycket på S

Socialdemokraterna skakas av usla opinionssiffror och nu börjar missnöjet pyra i de egna leden. Kravet på S-ledningen är att man tar förtroendekrisen på allvar och agerar..

DN - 22 mar 16 kl. 07:59

Kurdiskt självstyre möter motstånd – även i de egna leden


De syriska kurderna tar steg mot ökat självstyre. Men deras planer får mothugg både från Syriens regim och oppositionen – och från de egna leden..

Jmini.se - 31 mar 16 kl. 22:41

HC Dalen lyfter upp från egna leden

HC Dalen har redan kommit en bra bit i lagbygget inför den kommande säsongen. På torsdagen meddelade klubben att ytterligare tre namn förstärker A-truppen. Den här gången från de egna leden.

DI - 01 dec 16 kl. 20:12

Volvo Cars söker ny chef i egna leden

Volvo Cars söker i de egna leden efter en ny forsknings- och utvecklingschef efter Peter Mertens oväntade avhopp till Audi. Det avslöjade Volvos vd Håkan Samuelsson på Stora Bildagen..

DI - 14 mar 19 kl. 21:39

Missnöjesmarkering från de egna leden

Den republikanskt kontrollerade senaten röstade på torsdagen för att ogiltigförklara Donald Trumps nationella nödläge. Det är en kännbar missnöjesmarkering från de egna leden. .

Alliansfritt Sverige - 27 okt 13 kl. 15:51

Göteborgsmodeaternas Jonas Ransgård får hård kritik ? från de egna leden

Att det är tufft att vara Moderatledare i röda Göteborg vet vi. Framför allt när man inte ens har ett högt förtroende bland sina egna partimedlemmar. Till exempel så kan man förlora provvalet och bli omkörd av en nykomling.

BT - 19 maj 19 kl. 20:48

City utbildar chefer ur egna leden: ”Helheten”

Under torsdagsförmiddagen stod 14 nyutbildade chefer och höll en minimässa där de redovisade vad de lärt sig under den nio månader långa kursen. Traineeprogrammet som Citybutikerna anordnar ämnar att utbilda koncernens framtida chefer..

Expressen - 17 aug 17 kl. 06:46

Hård kritik mot Trump – från de egna leden

Donald Trump är inte rädd för att uppröra – men hans kommentarer om de högerextrema demonstranterna i Charlottesville, Virginia verkar ha gått för långt för vissa i hans närmaste krets. Den ekonomiske rådgivaren Gary Cohn blev "äcklad" av presidentens kommentarer efter helgens kravaller, uppger personer i hans närhet till New York Times. Flera republikaner och tidigare bundsförvanter till Trump går nu till hård kritik mot presidenten.

DN - 30 nov 17 kl. 19:40

MP-ledamot gör avbön efter skarp kritik från egna leden

Pernilla Stålhammar, Miljöpartiets talesperson i utrikes- och säkerhetspolitiska frågor, backar från sina uppmärksammade påståenden om MP-företrädare med kontakter med ”en viss utländsk nation”. Avbönen följer på hård kritik från partikamrater..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Nominerad till YA:s kulturpris: Camilla Ahlgren

Efter ”Bron” och ”Störst av allt” är Snårestadsbon Camilla Ahlgren en manusförfattare som allt fler vill samarbeta med. Senaste nyheten är att göra tv-serie av Fredrik Backmans nya roman. Men innan dess hoppas hon få klartecken att dra igång sin satsning på en tv-serie i åtta delar med Ystad som en central plats.

YA - 15 minuter sedan

Stålbadspolitik och nedskärningar

Förslagen att stänga Kulturskolan och Ungdomens hus kan inte annat än beskrivas som katastrofala. .

YA - 15 minuter sedan

Ny israelisk lufträd mot Gaza

YA - 1 timme sedan

Carl-Göran Svensson (C): Martin Nkoubou bör ta ett steg tillbaka

Barnen är vår framtid. Låt oss därför slå fast att från centerns sida anser vi att de byar som idag har grundskola med förskola och fritids fortsättningsvis också ska ha det. Och det kommer vi att fortsätta kämpa för..

YA - 1 timme sedan

Skottlossning i Kristianstad

YA - 1 timme sedan

Sterling: Fel av fansen att bua ut Gomez

Efter bråket med Raheem Sterling buades Joe Gomez ut av sin egen publik på Wembley. Något som det engelska landslaget tar avstånd ifrån..

YA - 2 timmar sedan

Helgtips: Grand återuppstår men bio saknas

I helgen öppnar åter Teater Grand i Simrishamn i ny regi. Ett glatt besked för Simrishamnsborna som sedan stängningen av den gamla biografteatern saknat en fast scen. Trist bara att det fortfarande saknas en bio i stan..

YA - 2 timmar sedan

Välkommen till Anna Höglunds underbara, kusliga värld

Tomelilla konsthall är förvandlad till en spännande barnboksvärld med Anna Höglunds både suggestiva och ibland lite skrämmande illustrationer. Originalillustrationer av en av våra främsta illustratörer visas på den interaktiva utställningen ”Allting hänger ihop”. Vernissage lördagen 16 november..

YA - 2 timmar sedan

Läkaren som brände ut sig: ”Vår hjärna är i osynk med vår tidsålder”

Han som är läkare borde väl veta hur han ska hålla sig frisk. Men även Morten Saksøs hjärna blev överhettad. Nu berättar han för att hjälpa både sig själv och andra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.