YLE > Finland

Thursday, 14 November, 20:26

YLE - 07 nov 19 kl. 17:45

SDP-veteranen Jacob Söderman förstår sosseflykten: "Många arbetare upplever att klimatfrågan överdrivs""SDP måste återgå till att lyssna på fältet, men allt är inte förlorat", säger den tidigare riksdagsmannen och ministern Jacob Söderman. Han reagerar starkt på de senaste opinionsmätningarna som visar väljarflykt från SDP till Sannfinländarna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
SDP, Jacob Söderman, ;SDP, Sannfinländarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SDP-veteranen, Jacob, Söderman, förstår, sosseflyktenMånga , arbetare, uppleveratt , klimatfrågan överdrivs
YLE - 08 feb 14 kl. 13:00

Heinäluoma tar inte ställning i ordförandeval

För sex år sedan lämnade riksdagens talman Eero Heinäluoma posten som Socialdemokraternas ordförande. Han säger att han fortfarande står bakom sitt beslut, men att han är överraskad av att SDP haft det ännu svårare efter att han "putsade bordet". - Det är klart att jag antog att vårt väljarstöd skulle stiga, sade han i programmet Ykkösaamu i TV1.

YLE - 01 nov 15 kl. 12:00

"Slopa de politiska statssekreterarna!"

Många av regeringens lagförslag har blivit hårt kritiserade för att de inte bereds tillräckligt väl. Förslagen förs vidare trots att de kan innehålla både slarvfel och motstridigheter. Jacob Söderman (SDP) och Kimmo Sasi (Saml) har båda lång erfarenhet av lagstiftningsarbete i riksdagen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Sportbutikerna har klättrat mest i fråga om kundnöjdhet – får höga poäng särskilt av unga konsumenter

Enligt Finsk Handels nya rapport om kundnöjdheten inom handelns olika branscher är unga konsumenter nöjdast med sportbutikerna..

YLE - 1 timme sedan

Det blir trots allt längre konditions- och kulturtrappor i Borgå – väcker blandade känslor hos motionär

Nu har sista ordet sagts gällande Borgå stads omdiskuterade konditions- och kulturtrappor. Stadsfullmäktige beslöt med rösterna 37-14 att man vill ha längre trappor med tillhörande konst och ingen nedbantad version..

YLE - 3 timmar sedan

Posten svarar på Paateros kritik – Palta: Strejken delvis olaglig

Arbetsdomstolen har slagit fast att Post- och logistikunionens strejk delvis är olaglig, meddelar arbetsgivarsidans intresseorganisation Palta. Samtidigt svarar Posten på minister Paateros kritik om inhyrd arbetskraft..

YLE - 3 timmar sedan

Nu medger Migri fel efter att Finland fälls i fallet med irakiska Ali: "Det här är väldigt allvarligt"

Nu medger Migrationsverket för första gången att man begick ett allvarligt fel i fallet med den utvisade irakiern Ali, som sköts till döds i Bagdad bara tre veckor efter utvisningen. Efter en fällande dom från Europeiska mänskorättsdomstolen säger Migri att det brast i riskbedömningen..

YLE - 2 timmar sedan

Amper vill utvidga trafiken till och från huvudstadsregionen - köpte tomt i Sjundeå

Bussbolaget Amper i Pojo har köpt en tomt i Sjundeå för att utvidga verksamheten. Tanken är att en del av bussarna kommer att finnas i Sjundeå i framtiden för att svara på efterfrågan på beställningsbussar från huvudstadsregionen..

YLE - 3 timmar sedan

Palta: PAU:s strejk delvis olaglig

Arbetsdomstolen har slagit fast att Post- och logistikunionens strejk delvis är olaglig, meddelar arbetsgivarsidans intresseorganisation Palta..

YLE - 4 timmar sedan

Invandring och rika stiftelser än en gång favoriter på Sannfinländarna nedskärningslista

Sannfinländarnas hjärtefråga, invandringen, tar upp en tredjedel av partiets skuggbudget för år 2020..

YLE - 4 timmar sedan

Motionsgrupp med specialbehov missnöjda med kommunal konditionssal i Ingå - vill fortsätta träna på privat gym

I Ingå har en grupp människor med specialbehov varit tvungna att sluta använda ett privat gym för sin motionsgrupp och i stället blivit hänvisade till ett gym i kommunens regi..

YLE - 5 timmar sedan

Snart kanske dynvaret och lavoaren försvinner ur svenskan - tillsammans med över 1 000 andra ord

Just nu finns det många svenska ord som håller på att försvinna, som är på utdöende, och som snart kanske stryks ur Svenska Akademiens ordlista..

YLE - 5 timmar sedan

Carl G. Gahmberg valdes till ny kansler för Åbo Akademi

Universitetskollegiet vid Åbo Akademi valde professor Carl G. Gahmberg till Åbo Akademis kansler för perioden 2020–2024..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.