Barometern > Nyheter

Sunday, 17 November, 12:01

Barometern - 07 nov 19 kl. 17:16

Linnéforskare får viktig roll i nytt EU-projektFem forskare vid Linnéuniversitetet medverkar i ett nytt EU-projekt som ska stödja satsning på förnybara energikällor..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
EU, Linnéuniversitetet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Linnéforskarefår , viktig, rolli , nytt, EU-projekt
Barometern - 19 aug 14 kl. 11:19

Ny upptäckt av Linnéforskare

Bakterier i haven kan fixera koldioxid. Den upptäckten har forskare vid Linnéuniversitetet gjort. – Man har länge känt till att bakterier i världshaven fungerar som nedbrytare, likt svampar och andra mikroorganismer i jorden.

Kristianstadsbladet - 25 mar 14 kl. 16:38

Forskningsmiljon till Linnéforskare


Elin Lindehoff och Eva Kumar, båda forskare på institutionen för biologi och miljö på Linnéuniversitetet, tilldelas årets Linnéstipendium på vardera en halv miljon kronor.Det är fjärde året i rad som Linnéstipendiet, inrättat av kommunerna Växjö och Kalmar, delas ut men första gången som juryn utser två stipendiater.Elin Lindehoff forskar kring mikroalger och möjligheten att använda sådana för att minska övergödning i vattendragen.

BT - 25 mar 14 kl. 16:38

Forskningsmiljon till Linnéforskare

Elin Lindehoff och Eva Kumar, båda forskare på institutionen för biologi och miljö på Linnéuniversitetet, tilldelas årets Linnéstipendium på vardera en halv miljon kronor. Det är fjärde året i rad som Linnéstipendiet, inrättat av kommunerna Växjö och Kalmar, delas ut men första gången som juryn utser två stipendiater.Elin Lindehoff forskar kring mikroalger och möjligheten att använda sådana för att minska övergödning i vattendragen.

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 14 kl. 16:41

Forskningsmiljon till Linnéforskare

Elin Lindehoff och Eva Kumar, båda forskare på institutionen för biologi och miljö på Linnéuniversitetet, tilldelas årets Linnéstipendium på vardera en halv miljon kronor. Det är fjärde året i rad som Linnéstipendiet, inrättat av kommunerna Växjö och Kalmar, delas ut men första gången som juryn utser två stipendiater..

NT - 25 mar 14 kl. 16:38

Forskningsmiljon till Linnéforskare

Elin Lindehoff och Eva Kumar, båda forskare på institutionen för biologi och miljö på Linnéuniversitetet, tilldelas årets Linnéstipendium på vardera en halv miljon kronor.(TT).

UNT - 25 mar 14 kl. 16:38

Forskningsmiljon till Linnéforskare

Elin Lindehoff och Eva Kumar, båda forskare på institutionen för biologi och miljö på Linnéuniversitetet, tilldelas årets Linnéstipendium på vardera en halv miljon kronor.(TT).

SvD - 25 mar 14 kl. 16:38

Forskningsmiljon till Linnéforskare

Elin Lindehoff och Eva Kumar, båda forskare på institutionen för biologi och miljö på Linnéuniversitetet, tilldelas årets Linnéstipendium på vardera en halv miljon kronor..

Barometern - 17 nov 17 kl. 15:10

Linnéforskare får dela på 14,4 miljoner

Fem forskare vid Linnéuniversitetet får dela på 14,4 miljoner kronor från forskningsrådet Forma..

SmålandsPosten - 16 apr 18 kl. 23:05

Tio Linnéforskare bakom upprop mot Svenska Akademien

Tio av Linnéuniversitetets anställda och forskare har ställt sig bakom uppropet mot de kvarvarande i Svenska Akademien. De förmår inte bedriva verksamheten på ett värdigt och adekvat sätt skriver man..

Barometern - 02 nov 19 kl. 08:09

Tre Linnéforskare får dela på 10,5 miljoner kronor

När Vetenskapsrådet beviljar bidrag inom naturvetenskap och teknikvetenskap 2019 finns tre forskare från Linnéuniversitetet med på listan..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Kronofogden: Kambua har inga tillgångar – kan inte utmätas

Omstridda företaget Kambua krävs på 15 miljoner i skatt. Men pengarna kanske aldrig går att kräva in. Kronfogden har utrett skulderna, och kommit fram till att Kambua inte har några tillgångar som går att mäta ut.

Barometern - 5 minuter sedan

Schweiz för svårt för lag Hasselborg

Barometern - 1 timme sedan

Småland: Uppretad bilist körde på flaggvakt – åtalas

En man som agerade flaggvakt vid ett vägarbete blev påkörd av en bil som sedan smet från platsen. Nu åtalas den 79-årige bilföraren för misshandel..

Barometern - 1 timme sedan

Larm om dieselutsläpp i Tvärskog

Barometern - 1 timme sedan

Julmarknad ska sudda ut gränserna mellan saga och verklighet

Gullabo, Torsås, Bergkvara, Söderåkra. Hela bygden rustar för den kommande julhelgen. Julmarknadernas tid är här.

Barometern - 1 timme sedan

L vill utreda aktiv dödshjälp

Liberalerna vill tillsätta en utredning om aktiv dödshjälp..

Barometern - 1 timme sedan

Fyra cancersjukdomar som drabbar högutbildade

Högutbildade kvinnor och män löper högre risk att drabbas av vissa cancersjukdomar, jämfört med personer med lägre utbildning. Våra levnadsvanor har betydelse, men också hur vi väljer att hantera risken att drabbas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.