BT > Nyheter

Thursday, 21 November, 20:42

BT - 07 nov 19 kl. 17:11

Nordengrip på väg till partitoppenCaroline Nordengrip i Bollebygd är på väg att ta plats i Sverigedemokraternas toppskikt. Valberedningen föreslår att hon väljs in som ordinarie ledamot i partistyrelsen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Nordengrip, Bollebygd, Sverigedemokraternas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordengrip, vägtill , partitoppen

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Linda vann högsta pris i fototävling

I konkurrens med de bästa fotograferna i Sverige tog Linda Persson guld i Foto-SM i oktober. Vägen till fotografin gick via ett annat intresse – fascinationen för veteranbilar..

BT - 15 minuter sedan

Stort bakslag för svenska höghastighetståg

Regeringen bör stoppa alla beslut i frågan om en eventuell höghastighetsjärnväg. Enligt Riksrevisionen har planeringen av denna dyra järnväg lidit av stora brister – redan från början. – Jag delar inte den bedömningen, säger infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) och tillägger att Riksrevisionen missat en viktig poäng..

BT - 15 minuter sedan

Villa Strömsfors satsar på konserter – första slutsåld

Villa Strömsfors i Svenljunga bjuder för första gången in till konsert i den gamla industrilokalen Strömsforsbruk. För musiken står vokaltrion Solala, och biljetterna är redan slutsålda..

BT - 30 minuter sedan

Korruptionsåtalad Netanyahu vägrar avgå

Israels Benjamin Netanyahu åtalas för korruption. Beskedet hotar hans långa politiska karriär, men en stridslysten premiärminister kallar åtalet "ett kuppförsök". Åtalet komplicerar ett politiskt dödläge som hotar att leda till ett tredje nyval i år..

BT - 45 minuter sedan

Åtal: Saknade körkort – stoppades med amfetamin i blodet

En man åtalas i Borås för ett grovt rattfylleri efter att ha kört bil med 1,34 promille i blodet, samtidigt saknade mannen körkort. .

BT - 45 minuter sedan

Urvalssätt till högskoleutbildningar granskas

Universitetens och högskolornas lokalt beslutade urvalsmetoder till utbildningar ska kartläggas. Regeringen vill försäkra sig om att metoderna är rättssäkra..

BT - 45 minuter sedan

Expert om prinsens BBC-ntervju: "Så korkat"

Först en kritiserad vänskap med en sexbrottsanklagad miljardär. Sedan anklagelser om att en minderårig tvingats till sex. När prins Andrew i Storbritannien slutligen försökte bortförklara skandalen med teorier om svettsyndrom bröt helvetet lös på riktigt i kungahuset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.