SVT > Inrikes

Tuesday, 19 November, 01:13

SVT - 07 nov 19 kl. 17:11

Orgasmglappet: Myterna om kvinnlig orgasm”Penetrationsnormen”, ”Den mystiska kvinnan” och ”Kvinnor onanerar inte”. Det är tre olika myter som minskar kvinnors möjlighet att få orgasm vid samlag. Det hävdar Amanda Colldén och Anna Dahlbäck som skrivit en bok om kvinnlig orgasm..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kvinnor, Amanda Colldén, Anna Dahlbäck

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orgasmglappet, Myternaom , kvinnlig, orgasm
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 knep du borde känna till om kvinnlig orgasm

1. För fontänorgasmer Den mycket omdiskuterade kvinnliga sprutorgasmen är faktiskt en grej. Det är det som tidigare kallades för den kvinnliga g-punkten, men som man nu vet är ett större område som hänger ihop, som ligger bakom fontänen.

Nyheter 24 - 08 mar 11 kl. 17:11

Orgasm på lektionstid


Efter lektionen bjöds studenterna på en verklig uppvisning i kvinnlig orgasm. CHICAGO. Drygt hundra studenter vid anrika Northwestern University i Chicago bevittnade 21 februari tjugofemåriga Faith Kroll drivas till orgasm av sin fästman Jim Marcus med hjälp av en motoriserad sexleksak.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 viktiga anledningar till att ha minst en orgasm varje morgon

1. Riktigt bra hormoner!
Visste du att en orgasm ger ett schysst flöde av oxytocin, hormonet som får dig att må bra, och samtidigt får stresshormonet kortisol att minska, enligt en studie.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

14 sköna sätt för kvinnor att få orgasm

Comsopolitan har listat 14 av de viktigaste och/eller konstigaste orgasmer en kvinna kan uppleva. Vi för visdomen vidare!1.

Aftonbladet - 19 aug 11 kl. 11:22

Flygbolag vill visa film om kvinnlig orgasm

"Inte längre tabubelagt".

Sydsvenskan - 08 aug 13 kl. 20:56

Brasilien firar kvinnlig orgasm

I dag firar Brasilien Día Internacional del Orgasmo Femenino - den internationella dagen för den kvinnliga orgasmen..

Aftonbladet - 16 maj 15 kl. 13:20

Vill göra detektivspel – om kvinnlig orgasm

Men ”Swerys” udda idé får nobben av utgivare.

SVT - 03 okt 19 kl. 08:55

Försäljningen av sexleksaker skjuter i höjden – ny teknik för kvinnlig orgasm bakom trenden

Försäljningen av sexleksaker har ökat dramatiskt de senaste åren, enligt en enkät som SVT Nyheter skickat ut till återförsäljare. Några av de produkter som säljs allra mest är vibratorer som använder sig av så kallad lufttrycksstimulerande teknik. – Den här tekniken revolutionerade hela marknaden, säger sexologen Suzann Larsdotter..

Nyheter 24 - 06 aug 13 kl. 10:28

Orgasm ? bättre träning för hjärnan än korsordMer om orgasmer

NEW JERSEY. Har du också hört att korsord och sudoku är bra träning för hjärnan? Det stämmer, till viss del, men det finns bättre alternativ.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 04:00

Kärlek – nu med orgasm

Klart att de får varandra i slutet, det är ju själva poängen. Den som läser en romance vet att kärleken övervinner alla hinder och kan lita på ett happy end − allt annat vore att bryta kontraktet med läsaren, precis som om vi i en deckare inte skulle få reda på vem som var mördaren. Romance?

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Kronofogden slår hårdare mot kriminellas lyxvaror

Nu får Kronofogden 65 miljoner kronor extra – för att jaga kriminellas lyxvaror. Det ska leda till att fler brottsoffer kompenseras. – Vi är där som en liten haj och hugger åt oss en liten del av det här så att brottsoffren kan få tillbaka sina pengar, säger Johannes Paulson verksamhetschef på Kronofogdemyndigheten..

SVT - 5 timmar sedan

Bil Sweden: Garantin försvinner när bilen byggs om till etanolbil

Branschorganisationen Bil Sweden är tveksamma till Miljöpartiets förslag att ge bonus till dem som bygger om sina bensinbilar till att gå på etanol. -Om man efterkonverterar ett fordon ändras garantin och konsumenten riskeras att luras, säger Mattias Bergman, vd för Bil Sweden..

SVT - 5 timmar sedan

Här listar professorn för- och nackdelar med etanol

Ska Sverige satsa på etanol som drivmedel? Pål Börjesson, professor i miljö- och energisystem tar upp vilka fördelar respektive nackdelar det finns med etanol..

SVT - 6 timmar sedan

Fråga doktorns chatt om infektionssjukdomar

Maria Furberg, infektionsläkare vid Norrlands universitetssjukhus svarar på dina frågor om infektionssjukdomar..

SVT - 6 timmar sedan

Så undviker du infektioner

Förkylningssäsongen har börjat. Vad kan jag göra själv för att undvika att bli sjuk i vinter? Och vilka fällor ska jag undvika?

SVT - 8 timmar sedan

Facebook blockerade ”grov” feministisk annons – nu ber företaget om ursäkt

Stockholms läns museums ambition var att lyfta kvinnohistoriska svenskar, men den annons om utställningen de försökte sponsra på Facebook nobbades. Enligt sociala medier-plattformen innehöll den ”för grovt språk” för att kunna tillåtas – något museet inte håller med om. Nu ber Facebooks kommunikationschef i Norden Peter Münster om ursäkt..

SVT - 8 timmar sedan

Riksidrottsförbundet: ”Deabtten är öppen – öppna plånboken”

Idrottsdeltagandet sjunker bland barn i glesbygd och utsatta områden i storstäder. Därför vill Kristdemokraterna nu införa ett ”fritidskort” som ska hjälpa till att betala avgifterna. Riksidrottsförbundet välkomnar förslaget, men Kulturdepartementets statssekreterare menar att det inte löser grundproblemet..

SVT - 16 timmar sedan

Rättegång mot misstänkt nätpedofil väntas pågå ett halvår

Den tidigare dömda nätpedofilen står åtalad för nya sexbrott mot över 80 barn. Nu inleds rättegången som blir en av de största i sitt slag – och väntas pågå i ett halvår..

SVT - 16 timmar sedan

Lista: Här är Sveriges längsta och dyraste rättegångar

Rättegången mot den misstänkta – och tidigare dömda – nätpedofilen är en av de största i sitt slag. Här är några andra av de längsta och dyraste rättegångarna i svensk rättshistoria..

SVT - 18 timmar sedan

Forskarnas uppgift: Skapa ny antibiotika

Antibiotikaresistensen ökar i Sverige, fram till oktober hade 12 778 fall konstaterats, visar siffror från Folkhälsomyndigheten. Men det finns hopp, på Uppsala Universitet jobbar professorn i datorbaserad läkemedelsdesign, Anders Karlén och hans kollegor med att ta fram nya varianter av antibiotika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.