BT > Nyheter

Thursday, 21 November, 12:05

BT - 07 nov 19 kl. 17:06

Midway – otidsenlig med stora explosionerPatriotisk uppoffringsromantik och stora explosioner. Roland Emmerichs ”Midway” är en adrenalinstinn actionkrigsfilm om slaget på Stilla havet..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Emmerichs Midway, Stilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Midway, otidsenligmed stora , explosioner
Skånskan - 08 nov 19 kl. 07:00

Specialeffekterna väger inte upp i Midway

Film
Midway
Regi: Roland Emmerich
Medverkande: Ed Skrein, Woody Harrelson, Mandy Moore med flera.
pppFör Hollywood var andra världskriget ett manus med oändligt antal sidor att vända.
Det kom tunga epos som Bron över floden Kwai och Kanonerna på Navarone, men det gick ändå på halvfart tills Midway kom 1976.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fem döda vid explosioner i fabrik

Fem personer har omkommit i samband med explosioner vid en fyrverkerifabrik på Sicilien. – Enligt den tidiga utredningen verkar det som att det var två explosioner, säger polisen Giancarmine Carusone. Tre personer omkom direkt vid explosionerna och fyra.

Helsingborgs Dagblad - 9 timmar sedan

Fem döda vid explosioner i fabrik

Fem personer har omkommit i samband med explosioner vid en fyrverkerifabrik på Sicilien. – Enligt den tidiga utredningen verkar det som att det var två explosioner, säger polisen Giancarmine Carusone. Tre personer omkom direkt vid explosionerna och fyra.

DI - 23 okt 13 kl. 16:35

Midway går back

Konglomeratet Midway redovisar ett resultat före skatt på -7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2013 (5). Resultatet per aktie uppgick till -0:35 kronor (0:10)Midway.

Sydsvenskan - 12 feb 14 kl. 11:34

50 får gå när Midway avvecklar bolag

Midway avvecklar industribolaget Lundgren Machinery i Hjärup, skriver Rapidus. Drygt femtio personer berörs och i juli kommer bara en "handfull personer" finnas kvar i bolaget, enligt Peter Svensson, vd för ägaren Midway Holding..

DI - 11 apr 14 kl. 09:57

Midway: Lindell ratar styrelseuppdrag

Kerstin Lindell har meddelat valberedningen i Midway att hon efter att ha blivit nominerad till styrelsen i Peab inte längre står till förfogande för inval i Midway styrelse..

DI - 22 dec 14 kl. 17:18

Midway säljer Sävsjö Trähus

Midway har, med tillträde den 7 januari 2015, sålt dotterbolaget Sävsjö Trähus till Eksjöhus Industrier. Försäljningen, kommer att redovisas under första kvartalet 2015 och ger Midway en reavinst på 5 miljoner kronor.Det framgår av ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 23 mar 16 kl. 12:10

Steven Isserlis lyfter fram en cellokonsert som brukade uppfattas som otidsenlig.

Även om Elgar levde fram till 1934 är cellokonserten som skrevs mot slutet av första världskrigets ett av hans sista större verk. Jämfört med hans tidigare orkester­verk är konserten betydligt mer återhållsam i sitt tonspråk, och trots den stora orkester­besättningen dominerar cellon helt det musikaliska berättandet genom verkets fyra satser. Snarare präglas musiken av samma inåtvända karaktär som den man finner i hans samtida kammarmusikverk.

Skånskan - 13 aug 19 kl. 05:30

Otidsenlig semester

Semestern är slut för många och det svenska samhället börjar komma igång igen. I juli är det nästan omöjligt att få tag i rätt personer på företag och förvaltningar, men nu börjar det lätta även om många numera väljer en senare semester. Det är nästan helstängt i Sverige under sex veckor för att så många har semester samtidigt.

UNT - 9 timmar sedan

Fem döda vid explosioner i fabrik

Fem personer har omkommit i samband med explosioner vid en fyrverkerifabrik på Sicilien..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

En ny "opera i operan" föreslås

BT - 45 minuter sedan

Thorsten Flinck bjuder hem publiken i Borås

”Hemma hos Thorsten Flinck och Kenny Håkansson” heter konsertaftonen som når Sagateatern i Borås på söndag..

BT - 45 minuter sedan

Varnar för dubbelbluff

BT - 1 timme sedan

Regioner drar ner på kulturenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.