Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 21 November, 11:55

Trelleborgs Allehanda - 07 nov 19 kl. 17:00

TA-sporten summerar: Årets lag i lokalfotbollenDet har sprungits, och sparkats, och jublats och gråtits. Fotbollssäsongen är till slut över. Här summerar TA-sporten årets elva, uttagen med hjälp av tränarna i varje klubb..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
TA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TA-sporten, summerarÅrets , lagi , lokalfotbollen
YA - 30 dec 17 kl. 16:21

YA-sporten listar: Mest klickade sportartiklarna 2017

När YA-sporten summerar 2017 är det tydligt att ni läsare inte bara vill veta mer om mästarna och de resultatmässigt framgångsrika. När vi listar de tio mest lästa sportartiklarna på YA året 2017 är det de mänskliga berättelserna som värderas högst av er..

Trelleborgs Allehanda - 04 okt 17 kl. 00:01

Veckans lag i Trelleborgsfotbollen

Varje vecka under fotbollssäsongen utser TA-sporten veckans lag och veckans spelare bland dam- och herrspelare i Trelleborgsfotbollen..

Trelleborgs Allehanda - 18 apr 18 kl. 19:00

Fotboll: Veckans lag

Varje vecka under säsongen utser TA-sporten veckans lag bland de lokala fotbollslagen, från allsvenskan till division sju och både bland herr- och damspelare. Så här vårens första elva ut..

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 18 kl. 20:30

Fotboll: Här är veckans lag

Varje vecka utser TA-sporten veckans lag i Trelleborgsfotbollen. Alla spelare, från allsvenskan till division sju, och både dam- och herrspelare konkurrerar med varandra..

Trelleborgs Allehanda - 02 maj 18 kl. 20:00

Fotboll: Här är veckans lag

Varje vecka utser TA-sporten veckans lag i trelleborgsfotbollen. Alla spelare, dam- som herrspelare, i alla divisioner uppmärksammas i laget utifrån prestationerna i den senaste omgången. Här laget denna vecka..

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 18 kl. 16:45

Fotboll: Här är veckans lag

Varje vecka utser TA-sporten veckans lag bland lagen i kommunen. Alla spelare, från allsvenskan till division sju, samt både dam- och herrspelare kan komma med i laget. Så här ser laget ut denna vecka..

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 18 kl. 19:00

Fotboll: Veckans lag i Trelleborgsfotbollen

Varje vecka utser TA-sporten Veckans lag i den lokala fotbollen. Spelarnas insatser den senaste veckan ligger till grund för uttagningen. Så här ser laget ut denna vecka..

Trelleborgs Allehanda - 08 maj 19 kl. 19:00

Fotboll: Så här ser veckans lag ut

Varje vecka utser TA-sporten veckans lag i den lokala fotbollen. Dessa spelare i de olika lagen i kommunen utmärkte sig lite extra i senaste omgången. Spelsystemet anpassas alltid utifrån vilka spelare som utmärkt sig..

YLE - 24 okt 15 kl. 19:55

Sammanbiten Kallio: ”Man ska inte tro att vi plötsligt är ligans bästa lag”

– Vi är inne i en process, säger TPS lagkapten Tomi Kallio till Yle Sporten efter den svartvita förnedringen i Åbohallen. I Tapparalägret känner man ingen sorg för det överkörda hemmalaget: ”Jävligt kul”. TPS åkte på en sällan skådad utskåpning i ishockeyligan på lördagskvällen när gästande Tappara besegrade hemmalaget med siffrorna 7–2.

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 06:55

Vi vill lyfta lokalfotbollen

Om mindre än två veckor är det dags för Smålandspostens två lag, bestående av stjärnor från de lokala fotbollsklubbarna, att möta Växjö DFF och Öster. Vid fotbollsfesten kommer vi att fortsätta stort fokus på den lokala fotbollen i länet. Som jag tidigare skrivit var 2014 ett riktigt jobbigt år.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Silly season: Österlen värvar fler TFF-spelare

Det är inte bara Zoran Jovanovic som byter TFF mot Österlen FF. U19-spelarna Samuel Fröjdh och Timoty Axelsson har nu gjort samma byte. Dessutom har förre TFF-spelaren Furkan Motori skrivit på för division två-klubben..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Gymnasiet tvingas sätta in extra stöd i matematik

De sjunkande resultaten bland niondeklassarna märks tydligt på Söderslättsgymnasiet. I matematik har man nu fått sätta in stödresurser ”på bred front”. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Ovanligt mörk månad – november kan slå bottenrekord i soltimmar

Tycker du att november varit ovanligt mörk? Då känner du rätt. Månaden är hittills den mörkaste sedan 1980-talet.

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Krokiga vägar ledde Martin Falkenby till TA

Det tog ett tag för TA:s chefredaktör och ansvarige utgivare att veta vad han ville göra här i livet. Men när bitarna väl föll på plats – då gick det undan..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Larm om singelolycka

SOS Alarm har under morgonen fått in ett larm om en trafikolycka..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Man misstänks för rattfylleri

Under natten greps en man greps av polis i Trelleborgs hamn.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborgs kommun. Tre personer greps i hamnen i Ystad, misstänkta för stöld..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Sjunkande resultat i grundskolan - matematik särskilt svagt

Slutbetygen för niondeklassarna i Trelleborg sjönk i år under rikssnittet. Svagast är eleverna i matematik, vilket även gäller de lägre årskurserna. Detta trots stora satsningar.

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Insändare: Tänk framåt, var blir nästa ringväg?

Västra ringvägen är byggd, men den är inte kapabel att handha lastbilstrafik till och ifrån hamnen. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Insändare: Kulturlivet i en ny stad

Jag följer med spänning turerna kring investeringar, konsulter och myndighetskontakter med anledning av hamnflytt, infart från väster eller eventuell ringväg och nya bostäder i Sjöstaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.