Sydöstran > Nyheter

Friday, 22 November, 16:13

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 17:00

S-politiker: ”Schemalägg friskvårdstimmen”Det är viktigt med friskvård för att orka med arbetslivet. Därför borde friskvårdstimmen schemaläggas i kommunens verksamheter – med start i förskolan. Det skriver socialdemokratiska kommunpolitikern Amani El-Ali Mazloum i en motion..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Amani El-Ali Mazloum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-politiker, Schemalägg, friskvårdstimmen

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Orbán: Kommissionär ger Ungern möjligheter

Att Ungerns kandidat till EU-kommissionen blivit godkänd är landets största diplomatiska framgång de senaste tio åren, enligt den ungerske premiärministern Viktor Orbán, som ser större möjligheter till inflytande..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Historisk serietidning såld för 12 miljoner

Sydöstran - 15 minuter sedan

Integrationsprojekt ”går på export”

Tennisspel, den svenska arbetsmarknaden som ett skolämne och möten mellan unga nyanlända och pensionerade militärer. Det är några lyckade integrationsprojekt i Karlskrona som lärarna Jennie Villnersson Månsson och Monika Anna Faligowski blivit inbjudna till Stockholm för att berätta om..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Våld i nära relationer angår oss alla

I torsdags beslutade kommunfullmäktige i Karlskrona att utreda möjligheterna till att ingå ett så kallad IOP (idéburet offentligt partnerskap) med Kvinnojouren i Karlskrona. Iden väcktes i en motion från moderaten Karl-Göran Svensson och stöddes av en enig församling..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Sex studentprojekt prisades med 200 000

Sammanlagt sex olika examensarbeten på BTH har belönats av Sparbanksstiftelsen Kronan som delade ut sammanlagt 200 000 kronor..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ser fördelar med nya nämnden

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens senaste möte var också det sista. Nästa gång är det den nya utbildningsnämnden som tar över..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Från Ryssland till Sölvesborg: Olga Lis ger konsert

Vokalisten Olga Lis ger konsert i Liv-lokalen på Stortorget på lördag den 23 november. På menyn står alltifrån jazz till opera. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ryskt statsfartyg kränkte Sveriges gräns

Sydöstran - 1 timme sedan

FK Karlskrona förlänger med målskytten

Nyblivna division 1-laget FK Karlskrona förlänger med en av sina anfallare. Joel Enarsson är klar för en fortsättning. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Kinhult tappade efter vattenbesökOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.