Barometern > Nyheter

Friday, 22 November, 08:28

Barometern - 07 nov 19 kl. 16:51

Inspirationsdag i parkenEn inspirationsdag där många lät sig inspireras och där det framkom att alla behövs. Så kan torsdagens inspirationsdag i Folkets park sammanfattas..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Folkets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inspirationsdagi , parken
SmålandsPosten - 18 aug 14 kl. 05:28

PRO ordnade inspirationsdag

PRO vill ha upp de äldres villkor på agendan i valrörelsen. I lördags ordnade de därför en inspirationsdag i Växjö med politikerutfrågning. – Vi är 26 procent av valmanskåren men vi känner oss undanskuffade, pensio­närerna tas inte på allvar, säger Remi Jönsson, ordförande för PRO Kronoberg.

Västerbottens Folkblad - 25 okt 11 kl. 14:26

Inspirationsdag för egenföretagare

SKELLEFTEÅ I morgon anordnar Arbetsförmedlingar landet runt en inspirationsdag för egenföretagare. SKELLEFTEÅ I morgon anordnar Arbetsförmedlingar landet runt en inspirationsdag för egenföretagare. Inspirationsdagen kommer att hållas på 21 olika orter, bland annat i Skellefteå.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 12 kl. 14:35

Kullagymnasiet ordnar inspirationsdag

På torsdagskvällen ordnas det inspirationsdag på Kullagymnasiet inför valet till gymnasiet.Från klockan 19 hålls det öppet i skolans matsal och där kommer att elever på skolan att finnas liksom mentorer, yrkesvägledare och rektorer. Både blivande elever och föräldrar är välkomna att ställa frågor.

Skånskan - 15 aug 18 kl. 08:52

Inspirationsdag ska lyfta pedagoger

ystad Kommunens pedagoger lyfter med hjälp en inspirationsdag med två föreläsare på Ystad arena fredag den 17 augusti.Det är kultur- och utbildningsförvaltningen som satsar extra inför terminsstarten i höst genom att bjuda in till en inspirationsdag för personal i kommunens pedagogiska verksamheter.
Det blir två föreläsningar på temat beteende och tankemönster, så kallat Growth minuset och nudging.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jan 11 kl. 14:13

Färg och form på inspirationsdag

Som frisör gäller det att hålla sig uppdaterad och på måndagen samlades frisörerna på Knopp frisör i Karlskoga för en inspirationsdag. Fyra modiga modeller ställde sina huvuden till förfogande..

Magazin24 - 13 jun 12 kl. 16:52

Rolig inspirationsdag för personalen

Måndagen den 11 juni hade förskoleskökspersonal i Köpings kommun en inspirationsdag med rolig matlagning. Samtlig personal samlades på morgonen för frukost, sedan presenterades dagen samt maten som skulle lagas av Maria Larsson och Journ Ledin som guidade personalen genom dagen. Det gjordes allt från baguetter, inkokt lax, saffransrisotto, Keylimepaj samt olika sallader.

Nya Wermlands Tidningen - 29 okt 12 kl. 07:30

Kraft?Inspirationsdag

Över 400 platser var förhandsbokade när Kraft?Inspirationsdag hölls på Karlstad CCC..

Nya Wermlands Tidningen - 19 apr 13 kl. 07:30

Inspirationsdag med fokus på äldres hälsa

I går arrangerade Region Värmland en inspirationsdag för att sätta fokus på äldres hälsa. ? Verksamheter ute i länet jobbar på olika sätt för att förbättra livet för sjuka äldre, och den här dagen är till för att vi ska inspireras av allt bra som görs, berättar Linnea Grankvist, Region Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 04 sep 13 kl. 10:43

Inspirationsdag för företagare

På tisdag ordnas en inspirationsdag i Åmål för företagare..

UNT - 02 okt 13 kl. 19:00

Inspirationsdag för högläsare

Nätverksgruppen Läskraft har haft en inspirationsdag för kommunens högläsare. Böcker, samtal och högläsning stod på schemat..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Sextrakasserade soldater – behåller jobbet

Barometern - 15 minuter sedan

Pochettinos farväl: "Tack till er alla"

Barometern - 45 minuter sedan

Anna-Carin Persson och Christian Andersson

Barometern - 30 minuter sedan

Missöde när Musk visade upp ny pickup

Barometern - 1 timme sedan

Miljoner ecstasytabletter i polistillslag

Barometern - 1 timme sedan

Fortsatt svensk turisthandel med vilda djur

Svenska turister som besökt Afrika och Asien uppger att de köpt souvenirer av elfenben, tagit selfies på djurshower eller ätit hajfenssoppa och bushmeat, enligt en ny undersökning..

Barometern - 1 timme sedan

Sexårig pojke fortfarande försvunnen

Barometern - 1 timme sedan

Engvall om första NHL-målet: Oerhört glad

Med en ny coach i båset – och en nästintill ny svensk på isen, bröt Toronto sin förlustsvit. Pierre Engvall gjorde karriärens första NHL-mål när Arizona besegrades på bortaplan..

Barometern - 1 timme sedan

Polisen: Det ska vara tryggt att bo i Malmö

Att gängvåldet minskar enligt statistiken räcker inte för att Operation rimfrost ska bedömas som lyckad. Det måste också kännas ute på gatorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.