Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 19 November, 00:59

Nyan - 07 nov 19 kl. 17:00

Loppis till förmån för LettlandshjälpenPå lördag den 9 november klockan 11–16 ställer man till med loppis och lotteri i församlingshemmet i Lemland. Missionskretsarnas handvirkade alster, Gemensamt Ansvars produkter och Annorlunda Gåva samt fika med hembakt finns till försäljning. – Ta med kontanter, hälsar Maiken Poulsen Englund från Lemland-Lumparlands församling. Intäkterna går till Lettlandshjälpen. (ikj)  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Lettlandshjälpen, Lemland, Ansvars, Annorlunda Gåva, Maiken Poulsen Englund, Lemland-Lumparlands, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loppistill , förmånför , Lettlandshjälpen
YLE - 24 jan 17 kl. 08:20

Carola har packat över 250 mammalådor

I Hangö är Carola Tigerstedts mammalådor ett känt begrepp. I sju års tid har hon samlat på Folkpensionsanstaltens gamla moderskapsförpackningar av papp och fyllt dem med hela, nytvättade och strukna babykläder och sängkläder. Mammalådorna går till Lettland.

Barometern - 11 aug 14 kl. 06:41

Hjälp för Lettland nedlagd

Lettlandshjälpen i Bergkvara är nedlagd. Birgit Svensson orkar inte engagera sig längre efter ett dödsfall i familjen. I maj gick Birgit Svensson ut med budskapet att Lettlandshjälpen hade en ny verksamhet i Bergkvara.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Får det vara lite syrisk kabsa?

Det var ont om lediga sittplatser när Nya Åland besökte världsrestaurangdagen på Medis. .

Nyan - 6 timmar sedan

FM i mathantverk på Åland 2021

Högskolan på Åland får 10 000 euro i landskapsbidrag för att arrangera Finska mästerskapen i mathantverk på Åland 2021. FM genomförs som en del av genomförandet av Ålands hållbara livsmedelsstrategi. Pengarna ska gå till inköp av lokala råvaror till tävlingen, samt för inköp av övrig material och kommunikation kring tävlingen, sägs i beslutet.

Nyan - 7 timmar sedan

ÅMHM godkänner hantering av granulat

ÅMHM avslutar ärendet om Jomala kommuns hantering av gummigranulatet vid Vikingahallens konstgräsplan. Myndigheten gjorde efter ett klagomål inspektioner i våras och tidigare i höstas, och konstaterar nu att kommunen har omhändertagit merparten av granulatet utanför planen och transporterat det till Svinryggens deponi, som är en godkänd mottagare. Kommunen har också installerat filter i dagvattenbrunnarna som samlar upp granulatet innan vattnet rinner ut i naturen.

Nyan - 9 timmar sedan

Allt fler barn hemundervisade

Gruppen hemundervisade barn på Åland växer så det knakar. 2012 fick åtta barn hemundervisning, vid terminsstarten i höstas hade antalet växt till 67. .

Nyan - 10 timmar sedan

Från ÅU till Damallsvenskan

FOTBOLL. Efter fyra säsonger i Åland United tar Bri Campos nu steget vidare till Sverige och Damallsvenskan. Under måndagen offentliggjordes det att mittfältaren Bri Campos, 25, går till svenska Umeå IK.

Nyan - 11 timmar sedan

Sprickzonen går runt hela fasta Åland

Sprickzonen i berggrunden väster om Föglö är betydligt längre än 10 kilometer. I själva verket går den runt hela fasta Åland. .

Nyan - 13 timmar sedan

Flera hundra barn på museikalas

Invigningskalaset för Kollornas värld blev en succé. .

Nyan - 14 timmar sedan

Kritik mot spelbolag

Konkurrens- och konsumentverket (KKV) anser att statliga spelbolaget Veikkaus borde ändra på sin marknadsföring. Enligt KKV kan bolaget göra mer för att förhindra storspelare att få bukt med sitt spelberoende. Enligt en undersökning som KKV har låtit göra följer Veikkaus inte sina egna principer om en ansvarsfull verksamhet.

Nyan - 15 timmar sedan

Grundlagsutskottet hör Åland på tisdag

Ålands landskapsregering hörs av riksdagens grundlagsutskott på tisdag. .

Nyan - 16 timmar sedan

Självstyrelsetema på Kumlinge bibliotek

Historien bakom Ålands självstyrelse – det är rubriken för två föreläsningar med Göran Lindholm på Kumlinge bibliotek denna vecka. På måndag den 18 november talar han om den folkrättsliga bakgrunden till Ålands självstyrelse. På torsdag den 21 november handlar det om det folkrättsliga skyddet i dag för självstyrelsen, demilitariseringen, näringsrätten, hembygdsrätten och jordförvärvsrätten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.