Skånskan > Nyheter

Friday, 22 November, 23:59

Skånskan - 07 nov 19 kl. 16:51

Dags för träff för terrierfansSJÖBO På söndag kan alla som älskar och äger en eller flera Jack Russelterrier bege sig till småhundsparken i Sjöbo.
Jack Russelägarna Bodil Rubin och Helen ”Hille” Björk bjuder in till en särskild terrierträff.
”Det blir lek för hundarna i parken, tipspromenad, fika och Hilles man kommer att grilla korv. Även lite långväga Russelägare kommer ner från både Växjö och Kalmar” berättar Bodil Rubin i ett mejl till SkD.
Träffen börjar klockan 12..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SJÖBO På, Jack Russelterrier, Sjöbo, Russelägarna Bodil Rubin, Helen Hille Björk, Hilles, Russelägare, Växjö, Kalmar, Bodil Rubin, SkD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför , träffför , terrierfans

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Misshandlad man förd till sjukhus

Mannen, som är i 70-årsåldern, hittades utomhus på fredagseftermiddagen och fördes till sjukhus med ambulans.
– Det finns uppgifter om att det kan ha skett ett rån i mannens hem. Där ska han också ha blivit misshandlad, säger Calle Persson, Skånepolisens presstalesperson.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ingen JO-kritik efter korvbråk

MALMÖ Den intagne ansåg att han lurats att äta griskött innan på anstalten där han avtjänade sitt straff.
Något som orsakade tumult på en av avdelningarna.Det var i somras under en lunch som mannen sak ha frågat den kriminalvårdare som skötte serveringen om maten som serverades innehöll griskorv.

Skånskan - 4 timmar sedan

Korttidsplatser är redan indragna

Skurup Fixar-Hanna jobbar vidare till årsskiftet och en del korttidsplatser är redan neddragna.
Beslutet är taget och kommunen har inga planer på att riva upp åtgärderna.– Det har gått en sjukdom i den här kommunen sedan Slimmingeby skola, alla beslut ska tas flera gånger.

Skånskan - 4 timmar sedan

Mild knarkdom mot par: ”Sålde till vänner”

HÖRBY Ett par i Hörby döms vid Lunds tingsrätt för ett antal narkotikarelaterade brott och för att ha kört bil påverkade och utan körkort. Kvinnan döms även för narkotikaförsäljning men får en lindrig dom eftersom hon knarkat själv och – enligt egen utsago – sålt till vänner.Båda har erkänt brotten.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tre häktades för grovt vapenbrott

LUND
På fredagen häktades tre unga män misstänkta för grovt vapenbrott.
De greps av polis i veckan och hade då ett skjutvapen i bilen.
Männen är inte hemmahörande i Lund.

Skånskan - 7 timmar sedan

Polisen söker tjuv med karta

Skåne Polisen har nu lagt ut en bilder på den man som kan ha Polisen är säkra på att det är samma man som stulit från 21 andra offer i flera län.Mellan den 31 oktober och 21 november har tjuven härjat i södra Sverige.
Tillvägagångssättet har varit detsamma alla gånger: Han har gått upp till en äldre person med rullator, visat en karta som han brett ut över rullatorn och frågat efter en adress.

Skånskan - 6 timmar sedan

Polishistoria, hämnd och gömda skelett

Deckarspalten På söndag avslöjas vem som, enligt Svenska Deckarakademin, har skrivit årets bästa svenska kriminalroman och årets bästa till svenska översatt kriminalroman. I veckans Deckarspalt recenseras två av de nominerade – svenska Camilla Grebes nyutkomna Skuggjägaren och amerikanska S. A.

Skånskan - 7 timmar sedan

Brände flickvän och hotade döda katt

Malmö Under lång tid misshandlade och hotade den 28-årige mannen sin flickvän. Han brände bland annat henne med en cigarett, och hotade att vrida nacken av hennes katt.Nu ställs mannen inför rätta misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Skånskan - 8 timmar sedan

42-åring döms till åtta års fängelse för dråpförsök på polis

Malmö I hög fart och berusad på kokain körde den 42-årige Staffanstorpsbon rakt igenom polisens hastighets- och nykterhetskontroll på Lundavägen.
En polis som försökte vinka in föraren fick kasta sig åt sidan för att inte bli ihjälkörd.
Nu döms 42-åringen till åtta års fängelse för bland annat försök till dråp och grovt narkotikabrott.

Skånskan - 8 timmar sedan

Karlsson före Kalla i nationell premiär

I fjol var Frida Karlsson outsidern som överraskande blev tvåa i nationella tävlingspremiären.
Årets premiär var en helt annan femma.När Ebba Andersson skadats och Stina Nilsson valt att stå över den nationella tävlingspremiären stod tio kilometer fri stil i Gällivare mellan Frida Karlsson och Charlotte Kalla.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.