Expressen > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:54

Expressen - 07 nov 19 kl. 16:46

Påsklov 2020: fixa tio dagar ledigt med barnenNär barnen har påsklov gäller det för föräldrarna att planera och utnyttja de röda dagarna för att få en lång ledighet.Kring påsken 2020 räcker fyra semesterdagar för att få till en påsksemester på tio dagar..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påsklov, 2020, fixa, tio, dagar, ledigtmed , barnen
Sydsvenskan - 30 jun 19 kl. 13:12

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid. Von Koskull kommer att lämna Nordea i slutet av 2020 efter tio år hos banken och fem år på vd-posten, enligt ett pressmeddelande. Nordeas styrelse har påbörjat processen med att.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 19 kl. 13:12

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid. Von Koskull kommer att lämna Nordea i slutet av 2020 efter tio år hos banken och fem år på vd-posten, enligt ett pressmeddelande. Nordeas styrelse har påbörjat processen med att.

SVT - 30 jun 19 kl. 13:23

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid. Von Koskull kommer att lämna Nordea i slutet av 2020 efter tio år hos banken och fem år på vd-posten, enligt ett pressmeddelande..

Aftonbladet - 15 mar 19 kl. 00:07

Vill tävla i OS 2020 - är tio (!) år gammal

YLE - 02 mar 16 kl. 21:41

Yles Pia Santonen lusläste skolrapporten: Inget nytt och fräscht i Raseborg 2020

Eleverna i Raseborgs svenskspråkiga grundskolor har minskat med 400 elever på tio år. Var femte pulpet står så att säga tom. Många skolor har under 60 elever.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 07:52

Spår största danska löneökningarna på tio år

Danmarl Danmark är på väg mot den största lönefesten på tio år spår Nationalbanken i sin nya prognos. Fram till 2020 spås lönenivån i Danmark ha ökat med sammanlagt 8,8 procent.Nationalbankens nya prognosNationalbankens nya prognos Ekonomisk tillväxt, BNP
2018:  +1,9%
2019:  +1,8%
2020:  +1,7% Löneökningar
2018:  +2,5%
2019:  +3,0%
2020:  +3,3% Källa: Danmarks Nationalbank ERWP.

YLE - 26 nov 13 kl. 04:00

Tio studiepoäng blev systemfel

För att få fullt studiestöd räcker det med att en studerande får 45 studiepoäng, medan hans eller hennes högskola skulle behöva tio poäng mer för att nå upp till den statliga finansieringens gräns. Fixa högskolan Den här artikeln är en del av Svenska Yles första öppna granskning Fixa högskolan Vi synar de svensk- och tvåspråkiga yrkeshögskolorna och universiteten i Finland under två veckors tid (25.11-5.

Cornucopia - 25 apr 18 kl. 16:58

Nästa tioårsvinter kan Sverige sakna 3 400 MW elkraft

Vintern som gått var relativt hård, men underskottet var som värst 1 100 MW och kunde importeras. Med nedläggning av kärnkraftverk och kraftvärmeverk på 2 200 MW till år 2020 riskerar Sverige sakna 3 000 MW vid nästa tioårsvinter och kan tvingas stänga ner delar av elnätet.
Årets vinter.

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 13 kl. 16:00

Påsklov på skolan

Trots att det är påsklov samlas elever och lärare på Toftaskolan för att ha undervisning..

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 14 kl. 19:14

Eleverna får gå på påsklov utan jackor och värdesaker

Rudsskolans elever skickades hem på ett för tidigt påsklov. Men de fick gå utan jackor och allt annat som fanns i deras skåp. – Jag har mina mediciner och pengar därinne, säger Sigrid Gustavsson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Knivhuggen av rånare som stal träningskläder

Sent på onsdagskvällen blev en man knivhuggen av tvåmaskerade rånare i Limhamn. De slet åt sig hans väska och sprang från platsen.Offret fördes till sjukhus med ambulans.

Expressen - 15 minuter sedan

Efter kaoset: Alliansens budget gick igenom

Socialdemokraterna och Demokraterna stoppade i förra veckan Alliansens budget.Men nu är det politiska kaoset i Göteborg över.På onsdagskvällen gick Alliansens budget igenom..

Expressen - 30 minuter sedan

Räddningspådrag efter viltolycka

Sent på onsdagskvällen krockade en personbil med ett vildsvin på E22 utanför Torsås.Det finns ingen uppgift om personskador..

Expressen - 1 timme sedan

Miljögifter hittade i Margot Wallströms blod

I en ny SVT-dokumentär visar forskare att tidigare utrikesministern Margot Wallström har höga halter av klorparaffiner i sitt blod.– Det var lite chockartat, säger Wallström i dokumentären..

Expressen - 1 timme sedan

Bil körde in i ett träd

Strax efter 22.30 på onsdagen kom larm om att en bil hade kört in i ett träd – inne i Vinslöv.Det finns ingen uppgift om personskador..

Expressen - 1 timme sedan

Silvias privata samtal med Sofia och Carl Philip – inför resan

Drottning Silvia är i Vatikanen i Rom för att träffa globala experter och ledare och diskutera hur barn kan skyddas i den digitala världen.Ämnet ligger inte långt bort från Carl Philip och Sofias hjärtefråga – att stoppa näthat.– Man ser mycket positivt på att man kan rikta det ljuset på de här frågorna, kanske från lite olika dimensioner, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef..

Expressen - 1 timme sedan

Beskedet: Nu kommer stora mängder snö

Delar av Sverige kan täckas av snö – redan i helgen. I söder blir det blåsigt och regnigt medan det i Svealand och södra Norrland blir kallare. – Där kommer ganska stora mängder snö lägga sig, säger Per Holmberg, meteorolog på väderinstitutet Storm.

Expressen - 1 timme sedan

Beskedet: Nej till förbud mot tiggeri i Uddevalla

Det blir inget förbud mot tiggeri i Uddevalla.SD-politikern Martin Petterssons motion röstades ned i kommunfullmäktige, skriver Bohusläningen. .

Expressen - 1 timme sedan

Malmökvinna vann tio miljoner på Joker

En kvinna i Malmö vann tio miljoner kronor på Joker på onsdagskvällen. Hon hade spelat för sammanlagt 22 kronor.– Vi har sökt henne på telefon men inte fått något svar, säger Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Expressen - 2 timmar sedan

Facebook stängde 3,2 miljarder falska konton

Mellan april och september i år stängde Facebook 3,2 miljarder falska konton.Det är dubbelt så många som samma period förra året.Många av kontona används spam-kampanjer och drivs av ekonomiska intressen, uppger Facebook i en ny rapport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.