Världen Idag > Nyheter

Thursday, 21 November, 19:57

Världen Idag - 07 nov 19 kl. 16:40

Kanye West hyllar Jesus som kungEn av vår tids mest kända artister, den amerikanske rapparen Kanye West, bekänner sig till Jesus. Medier över hela världen går i spinn över stjärnans omvändelse, och på hans nya album ”Jesus is King” är Kristusbudskapet tydligt. Samtidigt som kristna gläder sig över att West använder sin enorma plattform för att sprida evangelium, manas det till bön för att förändringen ska bli bestående..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
West, Jesus, Kanye West, King, Kristusbudskapet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kanye, West, hyllar, Jesussom , kung
Expressen - 10 feb 15 kl. 08:03

Kanye West hyllar sin fru Kim Kardashian

Han hade Grammy-priser i tvättstugan och i byrålådan. Kim Kardashian har förändrat sin man Kanye West. – Hon ändrade mitt liv till det bättre, säger han till Female First..

Expressen - 17 mar 15 kl. 12:10

Kanye West hyllar nu Kim efter nakenbilder

Kim Kardashian har gjort det igen. Inför premiären av "Keeping up with the Kardashians" tionde säsong poserar hon naken på bild. Nu hyllas hennes nakenbilder av maken Kanye West.

GöteborgsPosten - 29 okt 19 kl. 16:01

Kanye West tog flyget i "Carpool karaoke"

Vanligtvis sätter sig kändisar i James Cordens "Carpool karaoke" i en bil tillsammans med programledaren, men Kanye West valde i stället ett flygplan för sin medverkan i programmet. Rapstjärnan har nyligen släppt albumet "Jesus is king" och börjat hålla egna gudstjänster. Med sig på planet har West en stor kör som unisont börjar sjunga stjärnans låtar, bland annat "Jesus walks" från albumet "The college dropout" från 2004, medan Kanye West rappar..

SR - 29 okt 19 kl. 17:02

Kanye West går vilse på "Jesus is King"

Omstridde och geniförklarade Kanye West är tillbaka med nytt album. Och se, han gör någonting nytt: skivan "Jesus is King" handlar om artistens kristna tro..

Expressen - 21 jan 14 kl. 17:24

Bruce Springsteen hyllar Kanye West

Bruce Springsteen lyssnar på Kanye West - och hyllar honom för hans musik. Men i bilen lyssnar Bossen helst på annat. – Jag lyssnar troligtvis på det som jag lyssnade på som barn om jag kör omkring, säger han till NPR..

Dagensanalys.se - 06 mar 16 kl. 17:09

Kanye West fastnade med fingrarna i syltburken när han använde torrent

Kanye West skulle bara visa upp en YouTube-video han lyssnade på, men flera skarpsynta anhängare såg vilka flikar han hade öppna bakgrunden på sin Safari. Kanye West hade en  200 dollars plug-in Serum för torrents från Pirate Bay öppen i sin webbläsare, trots att han själv har krigat mot andra som lyssnar på hans musik gratis. Serum är en slags synthesizer plug-in som är populär bland elektronisk musik och hip-hop producenter, finns som standard VST eller AU-filer som används för musik produktion program som Apples egen Logic Pro X, ProTools, och andra liknande tjänster för ljudproduktion.

DN - 30 sep 19 kl. 11:58

Kanye West släpper film om sin utlovade gospelsatsning

Den outgrundlige rapstjärnan Kanye West sägs arbeta med en gospelskiva, ”Jesus is the king”..

Sydsvenskan - 29 okt 19 kl. 16:01

Kanye West tog flyget i ”Carpool karaoke”

Vanligtvis sätter sig kändisar i James Cordens "Carpool karaoke" i en bil tillsammans med programledaren, men Kanye West valde i stället ett flygplan för sin medverkan i programmet. Rapstjärnan har nyligen släppt albumet "Jesus is king" och börjat hålla.

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 19 kl. 16:01

Kanye West tog flyget i ”Carpool karaoke”

Vanligtvis sätter sig kändisar i James Cordens "Carpool karaoke" i en bil tillsammans med programledaren, men Kanye West valde i stället ett flygplan för sin medverkan i programmet. Rapstjärnan har nyligen släppt albumet "Jesus is king" och börjat hålla.

Dagen - 01 nov 19 kl. 14:23

Kanye West: ”En vanlig kväll efter vi lagt barnen läser jag Bibeln”

Talkshowvärden James Cordon och Kanye West pratade om hans nya tro på Jesus..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 3 timmar sedan

Paula Bieler vill att SD fortsätter värna ofödda

SD väntas under sina landsdagar, som pågår nu, överge kravet om sänkt abortgräns. En som inte ställer sig bakom förändringen är Paula Bieler, ledamot i partistyrelsen. I en intervju med Sveriges Radio berättar hon att hennes arbete med abortfrågan – och möten med människor med erfarenhet av frågan – har stärkt henne i övertygelsen..

Världen Idag - 3 timmar sedan

Kristen svensk kan vinna musiktävling i USA

Bland 48 000 tävlande lyckades Örebroaren Mats Dernánd gå till final i ”24th Annual USA Songwriting Competition”. Sången ”She's called Grace” utgör en av tio finalister i kategorin ”pop”. – Det känns overkligt att de valt ut min låt bland så många bidrag.

Världen Idag - 3 timmar sedan

Jimmie Åkesson: Vi växer för att vi har rätt

När SD i helgen håller sina landsdagar är det från en helt ny styrkeposition. Socialdemokraternas hundraåriga roll som största parti hotas nu på allvar av SD. De politiska motståndarna käbblar om varför SD växer.

Världen Idag - 6 timmar sedan

Svenska kyrkoledare tar strid för kristna friskolor

I ett utspel på Dagens nyheters debattsida kräver Sveriges kyrkoledare att de konfessionella friskolornas position stärks. ”Samtidigt som barnkonventionen, som inkluderar barnens rätt till religionsfrihet blir lag, arbetar nu regeringen för att stoppa nyetableringen av konfessionella friskolor. Hur stämmer det överens?

Världen Idag - 19 timmar sedan

När SD-stenarna slutat ropa måste kyrkan börja tala

Sänkt abortgräns, nationell samvetsfrihet för vårdpersonal som inte vill utföra abort och nej till homoadoptioner. Det är några av de värdefrågor med stark kristen prägel som SD väntas ge upp i och med helgens Landsdagar i Örebro. Det blev för jobbigt att hålla fast vid så obekväma åsikter i snålblåsten.

Världen Idag - 8 timmar sedan

4 000 skolbarn får julevangeliet i populär musikal

Fyra tusen skolbarn i Göteborg får ta del av julevangeliet när Smyrnakyrkans musikal Drömmen om jul sätts upp för tionde gången. 120 barn medverkar i föreställningen, varav många inte är kyrkvana..

Världen Idag - 11 timmar sedan

Hon tror på kraften i det skrivna ordet – även i skönlitteratur

En svensk Karen Kingsbury, så har hon kallats ibland. Med 14 publicerade romaner på sitt cv är Hanna Christenson, 38, en av svensk kristenhets mest lästa skönlitterära författare. Världen idag mötte henne för ett personligt samtal om motivation, inspiration och hur det går till när en roman växer fram..

Världen Idag - 12 timmar sedan

UD mottog namninsamling för bättre Israelrelation

Över tre tusen namnunderskrifter för en normaliserad relation mellan Israel och Sverige har nu överlämnats till utrikesdepartementet. Det handlar om organisationen Keren Kajemets solidaritetsupprop, som också kommer att bidra till plantering av över tio tusen träd i Israel..

Världen Idag - 19 timmar sedan

När SD-stenarna slutat ropa måste vi kristna börja tala

Sänkt abortgräns, nationell samvetsfrihet för vårdpersonal som inte vill utföra abort och nej till homoadoptioner. Det är några av de värdefrågor med stark kristen prägel som SD väntas ge upp i och med helgens Landsdagar i Örebro. Det blev för jobbigt att hålla fast vid så obekväma åsikter i snålblåsten.

Världen Idag - 19 timmar sedan

”Kallduschen” inget annat än ett empiriskt faktum

”God eftermiddag, allihop. Jag har flera uttalanden att göra i dag och börjar med ett uttalande om den islamiska republiken Iran”, inledde USA:s utrikesminister, Mike Pompeo, sin presskonferens i måndags. Efter att ha ägnat ett par minuter åt de omfattande protesterna mot regimen i Teheran, kommenterade han även oroligheterna i Irak.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.