SR > Nyheter

Sunday, 17 November, 13:31

SR - 07 nov 19 kl. 16:34

Rune, 84: Bra att äldreligan döms till fängelseRune Olsson blev bestulen på sin plånbok och pengar togs ut från hans konto. Nu döms en utländsk liga för grova stölder och grova bedrägerier mot ett stort antal äldre personer runt om i landet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Olsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rune84 , Braatt , äldreligan, dömstill , fängelse
Expressen - 10 maj 19 kl. 05:00

Rune föll offer för liga – blev av med 14 000

Äldreligan misstänks ha slagit till 52 gånger och kommit över 750 000 kronor.Rune Olsson, 83, blev av med 14 000 kronor.– Jag blev riktigt bedrövad när jag fick höra att det var så pass mycket pengar.

YLE - 28 sep 16 kl. 20:08

Ultradistanslöparen Rune Larsson: det är så roligt att vara nöjd!

Det ska vara roligt att springa, säger ultradistanslöparen Rune Larsson, som sprungit sex varv runt jorden. Larsson besökte i veckan Vasa för att föreläsa om motivation, attityder och konsten att orka. Runes fascination för långa distanser väcktes hösten 1964.

Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 07:30

Ambulansen lämnade Rune hemma

Foto: Annica Jönsson
Den 85-årige mannen hade haft ett svårt gallstensanfall på morgonen. När han senare trillade med rollatorn och slog sig blodig på armar och rygg fann hustrun det för gott att ringa ambulans. Som vägrade ta med maken till sjukhus.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 08:49

Miljardären: ”Bra att folk lugnar ner sig”

Finansprofilen Rune Andersson kommenterar gårdagens börsdramatik. Stockholmsbörsen rasade då 4 procent direkt i inledningen av morgonhandeln efter att Dow Jones kvällen innan gått ned historiskt mycket i USA och fått med sig Asiens börser i fallet. Hela världens aktiemarknader skakade av dominoeffekten.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 08:49

Miljardären: ”Bra att folk lugnar ner sig”

Finansprofilen Rune Andersson kommenterar gårdagens börsdramatik. Stockholmsbörsen rasade då 4 procent direkt i inledningen av morgonhandeln efter att Dow Jones kvällen innan gått ned historiskt mycket i USA och fått med sig Asiens börser i fallet. Hela världens aktiemarknader skakade av dominoeffekten.

Expressen - 02 maj 19 kl. 06:00

Äldreligan sprängdes av 90-åring: ”Era as”

Den fräcka äldreligan slog till i offrens hem.”Har ni tagit mina pengar era as?” ropade en drabbad 90-åring från sin balkong, vilket fick ligan på fall.

Trelleborgs Allehanda - 13 feb 12 kl. 23:41

Rune Andersson räddar klubben - igen

TFF gick nästan 8,8 miljoner back. Då kliver näringslivstungviktaren Rune Andersson in - som vanligt. - Det är inte så svårt att gissa att jag gör det, säger 67-åringen.

BT - 24 jul 12 kl. 08:17

"Alltid bra med jämförelsesiffror"

I stort är äldreomsorgen bra både i Borås och Bollebygd trots att det skiljer en hel del i kostnader. Men det finns alltid saker som kan förbättras, säger Rune Johansson i centrala pensionärsrådet i Borås och Gun Bodén i pensionärsrådet i Bollebygd. ?

YLE - 15 jun 17 kl. 20:14

Bra början på ny fullmäktigeperiod i Kimitoön

De nyvalda politikerna i Kimitoöns kommun samlades på torsdag till periodens första fullmäktigemöte. Valet av fullmäktigeordförande samt styrelse – och nämndmedlemmar skedde utan dramatik. Några förhandlingspauser behövdes visserligen, men inga omröstningar.

GT - 02 apr 18 kl. 06:59

Här slår äldreligan till mot Eva på Ica

Ligan åkte runt i Sverige och sökte systematiskt upp kvinnor i livsmedelsbutiker som man bestal på plånböcker och kort.En 93-årig man som drabbades av sjukdom var ett annat offer.Ligaledaren Florian Paun döms till två års fängelse och livstids utvisning för 45 olika brott.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Miljöpartiet vill satsa på etanol i tanken

Miljöpartiets styrelse har beslutat, att i kommande budgetförhandlingar driva krav om bidrag till bilister som ställer om motorn till etanol. Men det kan bli ett dyrt bränsle eftersom EU vill slopa dagens skattebefrielse av biobränslet etanol. Men språkröret Per Bolund är optimistisk..

SR - 2 timmar sedan

Liberalerna vill utreda om aktiv dödshjälp

Går emot partistyrelsen..

SR - 3 timmar sedan

Rekordmånga beslag av tårgas och pepparsprejer

Tullverket har hittills i år gjort rekordmånga beslag av tårgas- och pepparsprejer..

SR - 4 timmar sedan

Beväpnad man barrikaderad i lägenhet

Tungt beväpnad polisinsats i Sundbyberg utanför Stockholm..

SR - 5 timmar sedan

Polisen ökar pressen på demonstranterna

I Hongkong har polisen med tårgas och vattenkanoner fortsatt satt press på de maskerade demonstranter, de flesta studenter, som ockuperat ett universitet i centrala staden..

SR - 5 timmar sedan

Premadasa erkänner sig besegrad av Gotabaya Rajapaksa

I Sri Lanka ser det ut som att den före detta försvarsministern Gotabaya Rajapaksa vinner gårdagens presidentval..

SR - 6 timmar sedan

Stort pådrag efter explosion i Malmö

En explosion inträffade i natt i Malmö, det skedde på en parkeringsplats i Bellevuegården..

SR - 6 timmar sedan

Skolor i Samoa har stängt efter mässlingsutbrott

Ett utbrott av mässling på Samoa-öarna i södra Stilla havet har gjort att undantagstillstånd har utfärdats..

SR - 7 timmar sedan

Nissan återkallar 400 000 bilar

Den japanska biltillverkaren Nissan återkallar nära 400 000 bilar i USA. De har ett fel på bromssystemet, som kan leda till att fordonen fattar eld..

SR - 9 timmar sedan

Renskälla i mobilen ska minska krockarna

En ny mobilapp som kan minska renpåkörningar testas nu i Västerbotten med goda resultat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.