YLE > Svenskfinland

Friday, 22 November, 16:13

YLE - 07 nov 19 kl. 16:17

En författare tar farväl - Robert Åsbackas nya roman handlar om den österbottniske författaren R.R. EklundEfter en paus på sex år återkommer författaren Robert Åsbacka med en roman om den österbottniske författaren R.R. Eklund. Till livets slut handlar om en medelålders man som reflekterar över skrivandet, åldrandet och kärleken som uteblev..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åsbackas, Robert Åsbacka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En författare, tar, farväl, Robert, Åsbackasnya , roman, handlar, om den österbottniske författaren R.R Eklund
Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:00

Refused tar farväl i Umeå

Efter ett abrupt och känsloladdat uppbrott 1998 ville inte hardcorekvartetten ens kännas vid namnet Refused. Men efter 14 år av bångstyrighet gav Umeåkillarna vika för fansen och begav sig ut på en bejublad återföreningsturné.På lördag tar de avsked för gott i hemstaden.

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 04:00

Elfsberg tar farväl av SVT

Marie Louise Ekman är upprörd. Hon sitter i den bekväma tv-fåtöljen och pratar om dagens ungdom. Men inte på det uppenbara sättet.

DN - 18 apr 19 kl. 13:00

Filmrecension: Robert Redford tar farväl med ett leende i ”Den siste gentlemannen”

Robert Redford, en av Hollywoods mest slitstarka och älskade stjärnor, avslutar sin skådespelarkarriär med en charmerande skälmhistoria om en gentlemannatjuv – förklädd till osannolik och otidsenlig brottskrönika. Det är både vemodigt och på sin plats, skriver Eva af Geijerstam. .

Sydsvenskan - 06 dec 15 kl. 04:00

Geologen tar farväl av åsen

I 20 års tid har han utfört mätningar i skog och mark och hållit kontakten med fastighetsägarna i området kring Hallandsåsen. Det är med blandade känslor som geologen Robert Gass lämnar tunnelbygget bakom sig..

Expressen - 16 okt 18 kl. 10:49

Vännerna tar farväl av Frank Anderssson

I dag hålls en begravningsceremoni i Stockholm för brottarlegendaren Frank Andersson som gick bort den 9 september i år.Kistan kommer att prydas av vita blommor, enligt Frank Anderssons vilja.– Det var så Frank ville ha det, han ville att det skulle vara ljust, ljust, ljust, säger hans vän Robert Gidlöf..

Expressen - 16 okt 18 kl. 10:49

Vännerna tar farväl av Frank Andersson

I dag hålls en begravningsceremoni i Stockholm för brottarlegendaren Frank Andersson som gick bort den 9 september i år.Kistan kommer att prydas av vita blommor, och gästerna har med sig vita ballonger, allt enligt Frank Anderssons vilja.– Det var så Frank ville ha det, han ville att det skulle vara ljust, ljust, ljust, säger hans vän Robert Gidlöf..

Expressen - 17 aug 15 kl. 07:55

Broberg begravs – vännernas sista farväl

I dag begravs Robert Broberg. Vänner och närstående tar farväl i Stockholm, och det hela följs av en privat minnesstund för de allra närmsta med mycket musik. - Robert skulle säkert gilla det här, säger vännen Janne Schaffer..

Länstidningen i Jämtland - 18 apr 19 kl. 20:06

Robert Redford tar farväl som charmig bankrånare: Så bra är veckans filmer

En poetisk dokumentär som dock lämnar en del att önska, Mads Mikkelsen som tvingas leva på isig....

Skånskan - 19 dec 18 kl. 04:30

Nya jullåtar som siktar på listorna

Klassiska jullåtar i all ära, men det släpps även nya jullåtar varje år.Robert Wells feat. The Vocalettes har hämtat inspiration från amerikanska julklassiker i sin julsingel ”Christmas Callin”.

DI - 14 apr 14 kl. 16:14

Oriflame: Ny af Jochnick tar över

Valbredningen i Oriflame föreslår Alexander af Jochnick till ny styrelseordförande. Han tar över efter Robert af Jochnick..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Tidigare riksförlikningsman om poststrejken: Alla tvister som gäller revirfrågor är väldigt svåra

De fyra utredare som i går tillsattes av ägarstyrningsministern Sirpa Paatero för att få slut på poststrejken har suttit sedan i morse på riksförlikningsmannens kontor. Tidigare riksförlikningsmannen Juhani Salonius konstaterar att alla tvister som gäller revirfrågor är väldigt svåra..

YLE - 5 timmar sedan

Malax och Pedersöre ska bli barnvänliga kommuner: ”Att lyssna till barnens åsikt gör oss vuxna klokare”

Nästa år ska 18 kommuner ta barnen mer i beaktande i beslutsfattandet när de börjar jobba enligt Unicefs modell för barnvänliga kommuner. Jag är stolt över att vi satsar mycket på barnen, säger fullmäktigeordförande i Pedersöre, Johanna Holmäng (SFP)..

YLE - 7 timmar sedan

Pohjalainen byter namn till Ilkka-Pohjalainen – Markku Mantila blir chefredaktör

De finskspråkiga dagstidningarna Pohjalainen, som utkommer i Vasa, och Ilkka, som utkommer i Seinäjoki slås ihop i slutet av januari. Den nya sammanslagna tidningen heter Ilkka-Pohjalainen och Markku Mantila blir chefredaktör..

YLE - 7 timmar sedan

Pohjalainen byter namn till Ilkka-Pohjalainen

De finskspråkiga dagstidningarna Pohjalainen, som utkommer i Vasa, och Ilkka, som utkommer i Seinäjoki slås ihop i slutet av januari. Den nya sammanslagna tidningen heter Ilkka-Pohjalainen..

YLE - 9 timmar sedan

Prata med Örkel Körkel Kaj på BUU-dagen!

Örkel Körkel Kaj - bekant från boken och filmen Säg hej! - vaknar till liv. På BUU-dagen har barnen chans att prata med gorillan i ett unikt experiment som kombinerar skådespelande, animation och motion capture..

YLE - 11 timmar sedan

Problematiskt med delat ledarskap inom psykiatrin - chef som sade upp sig: "Organisationen fungerar inte"

Organisationen inom psykiatrin vid Vasa centralsjukhus fungerar inte, utan fortsätter upprepa gamla misstag. Det säger Pirjo Kumpulainen, som nyligen sade upp sig från sin tjänst som en av två ansvarsområdeschefer inom psykiatrin..

YLE - 11 timmar sedan

"Det var kaos när jag kom hit" – Men: Efter några månader som chef för psykiatrin i Vasa ser Mirja Remes att det ljusnar

Kön av patienter är för lång och inte minst ungdomar tvingas vänta för länge på vård. Det är Mirja Remes största bekymmer. Några månader in i arbetet för psykiatrin vid Vasa centralsjukhus har hon fått ordning på en del kaos..

YLE - Igår: 16:01

Ristikari skola säljs på auktion – "Fin fastighet med mycket utrymme"

Nu finns Ristikari skola i Jakobstad till salu på nätet. Från stadens sida är man försiktig med att tala om pris..

YLE - Igår: 11:41

Kommundirektör Rurik Ahlberg: Låt daghemmen vara kvar i byarna i Korsholm men sälj fastigheterna

Daghemmen ska få vara kvar i byarna i Kvevlaxområdet men bara om det finns tillräckligt med barn och om kommunen lyckas sälja fastigheterna och sedan hyra in sig hos den entreprenör som köper fastigheten..

YLE - I förrgår: 10:06

Sympatistrejkerna syns hos Wasaline

Poststrejken har nu börjat synas hos Wasaline. Hotet om sjömansunionens sympatistrejk på torsdag syns i antalet bokningar hos rederiet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.