YLE > Finland

Thursday, 21 November, 00:00

YLE - 07 nov 19 kl. 16:21

Viktor Kock om Wärtsiläs besked: Tilltron till Wärtsilä försvinner och det är förödandeEtt hårt slag för hela Vasaregionen. Det säger Viktor Kock om Wärtsiläs besked att säga upp 75 anställda i Vasa. Analytiker tror att botten nu är nådd..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kock, Wärtsiläs, Wärtsilä, Vasaregionen, Viktor Kock, Vasa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Låsta positioner i poststrejken - ingen lösning på tvisten under onsdagen

Positionerna var låsta då medlingen i poststrejken återupptogs på onsdag. Den svåraste frågan är kollektivavtalet för 700 paketsorterare, som arbetsgivarsidan inte vill förhandla om överhuvudtaget..

YLE - 3 timmar sedan

Byskola i Ingå håller tillsvidare fast vid traditionen att dela ut vårens betyg under andakt i kyrkan - i Lojo har skolor hittat nya lokaler för julfesten

Traditioner måste kanske stöpas om nu när kyrkan inte längre anses vara en passande plats för skolfester. I Västankvarns skola väntar man på direktiv från Utbildningsstyrelsen..

YLE - 4 timmar sedan

SDP:s Kvarnström hoppas på stark roll av staten för att lösa poststrejken: "Tålamodet prövas för var dag som går"

Medan SDP:s riksdagsledamot Johan Kvarnström efterlyser en stark roll av staten, manar de borgerliga partierna till förhandlingsro..

YLE - 5 timmar sedan

HS: Ledande läkare vid Gamla Vasa sjukhus under utredning - oklara resekostnader på 27 000 euro

Polisen utreder de oklara resekostnaderna som ledande läkare Markku Eronen har. Det rör sig om 27 000 euro under två års tid..

YLE - 5 timmar sedan

Ekenäs Sjöräddare söker pengar till ny räddningsbåt - sponsorn får namnge båten

Ekenäs Sjöräddares trotjänare, räddningsbåten Ajax, har gjort sitt. Nu jobbar föreningen med att samla in pengar till en ny båt..

YLE - 5 timmar sedan

Två olyckor orsakar trafikstockning på Lahtisleden

Olyckorna har enligt Mellersta Nylands räddningsverk orsakat allvarliga trafikstockningar på Lahtisleden. En del av körfilerna har tillfälligt stängts av..

YLE - 6 timmar sedan

STT: Nytt kollektivavtal för paketsorterare ska ha fått stöd av ägarstyrningen

Enligt STT:s uppgifter gav statens ägarstyrningsavdelning tidigare under hösten stöd för en överföring till ett annat kollektivavtal för Postens paketsorterare..

YLE - 7 timmar sedan

Kvinna försvunnen i Strömfors - eftersökningarna har avslutats

En kvinna i 50-årsåldern försvann i Strömfors på lördagen. Polisen har slutat söka efter kvinnan i området efter tre dagars fruktlöst letande..

YLE - 7 timmar sedan

Arbetskonflikt under uppsegling också bland högre tjänstemän

Fackförbundet för de högre tjänstemännen YTN har utfärdat övertidsförbud inom vissa branscher för att sätta fart på kollektivavtalsförhandlingarna som har stampat på stället i flera veckor. YTN befarar att de bästa krafterna flyttar utomlands om inte lönerna höjs..

YLE - 7 timmar sedan

Ministrarna i Ålands landskapsregering är utsedda

Ålands lantråd Veronica Thörnroos (C) presenterade de ministrar som ska sitta i hennes regering. Några politiska sakfrågor ville hon dock inte presentera än, utan väntar tills regeringsprogrammet är klart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.