YA > Nyheter

Wednesday, 13 November, 11:15

YA - 07 nov 19 kl. 16:30

Treklövern kan lägga ner Ungdomens hus och KulturskolanDet väntar stora nedskärningar inom skolan. Göran Göransson (KD), ordförande i bun, är beredd att lägga ner såväl Ungdomens hus som Kulturskolan, Marietorps naturskola och den marinpedagogiska verksamheten. – Allt måste prövas, säger han. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ungdomens, Kulturskolan, Göransson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Treklövernkan , lägga, ner, Ungdomens, husoch , Kulturskolan
Helsingborgs Dagblad - 02 jan 13 kl. 04:00

Treklövern har det tufft i minoritet

Treklövern har skruvat ner tempot i politiken. Och har åkt på bakslag i viktiga frågor. Men nu laddar de borgerliga om, enligt Peter Danielsson (M)..

YA - 13 jun 19 kl. 22:29

Treklövern nedröstad – lägre avgiftshöjning i Kulturskolan

Avgiften för att spela i orkester och sjunga i kör i Kulturskolan höjs bara 50 kronor. Det har fullmäktige beslutat sedan treklövern röstats ner..

Skånskan - 10 aug 18 kl. 08:53

Treklövern sätter fokus på trygghet

ystad Treklöverns (M + L + KD) budgetförslag 2019 sätter stort fokus på åtgärder som ska öka tryggheten. Det handlar inte bara om fler övervakningskameror eller väktare, utan framför allt om tryggheten i att veta att det finnas plats i skolor, vård och omsorg för alla som har behov av det.– De trygghetsskapande åtgärderna är den största skillnaden mellan majoritetens och vårt budgetförslag, påpekar oppositionsråd Kristina Bendz (M).

Kristianstadsbladet - 27 sep 16 kl. 17:00

Treklövern vill ta mer pengar från ABK

Treklövern vill ta ytterligare elva miljoner kronor från ABK och lägga merparten av pengarna på omsorgen. Det är i stora drag den samlade oppositionens budgetsförslag..

Länstidningen i Jämtland - 19 okt 16 kl. 22:56

Treklövern fredad – åtminstone tills vidare

Äldreboendet Treklövern i Åsarna kommer inte att läggas ner. I alla fall inte i närtid. Det säger Daniel Arvastsson (S) som är ordförande i verksamhetsnämnden i Bergs kommun..

Skånskan - 13 nov 18 kl. 16:12

Hamnen saknas i treklöverns skuggbudget

Ystad Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna väljer nu att lägga fram en egen budget inför omröstningen på torsdag.
I huvudsak är den lik den som S och C har lagt, förutom att investeringen för hamnutbyggnaden skjuts framåt med två år.På tisdagen presenterade Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna en egen budget till omröstningen på torsdag den 15 november.

Trelleborgs Allehanda - 25 feb 19 kl. 10:30

Polisen lägger ner utredningen kring nedbrunna butiken

I augusti brann butiken Trelleborgs Bazaar, tidigare Ica Treklövern, på Fagerängen i Trelleborg ned och en person ska strax innan branden blivit slagen och bunden. Polisen utredde ärendet som grovt rån och mordbrand, men nu har utredningen lagts ner..

YA - 08 nov 19 kl. 11:50

Anja Edvardsson (S): Oroväckande YA-artikel mitt under presidiemötet

”Treklövern kan komma att lägga ner Ungdomens hus och Kulturskolan” kan man läsa på Ystads Allehandas sida exakt samtidigt som barn- och utbildningsnämnden har sitt presidiemöte, där en diskussionspunkt är budget i balans. .

Helsingborgs Dagblad - 30 apr 19 kl. 06:23

Harrys får behålla alkoholtillstånd trots skulder och varning

Treklövern röstade ner protester från S och SD..

YA - 19 aug 14 kl. 06:30

Löftena infriades i sista stund

Foto: Sprisse Nilsson
När partierna i treklövern sammanfattar den senaste mandatperioden är de nöjda med allt som åstadkommits. Men medger att det var väldigt skönt att två av vallöftena, simhallen och lägenheter i centrum, hann infrias i sista stund.
Fler invånare, bra ekonomi, nya LSS-bostäder, ombyggnaden av skolan i Lövestad, den nya sporthallen där, deltagandet i tv-programmet ”Körslaget”, Eiser fritid, framgångar på näringslivsrankningen och privatisering av kommunala verksamheter.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Erdogan träffar Trump i Vita huset

En omtalad "bromance" sätts på prov när USA:s president Donald Trump möter sin turkiske kollega Recep Tayyip Erdogan i Washington DC i dag. Erdogan väntas anklaga USA för att inte respektera en överenskommelse om nordöstra Syrien..

YA - 30 minuter sedan

Ovisst läge för nya EU-kommissionen

Klartecken inom kort – eller rent av väntan till nästa år? Torsdagen kan bli avgörande för när Ursula von der Leyen och hennes nya EU-kommission ska få börja arbeta. Läget är ovisst in i det sista..

YA - 30 minuter sedan

Villa lägger av efter säsongen

YA - 15 minuter sedan

Höga gupp: Kommunen missnöjda på nya farthinder

Många Skurupsbor har uttryckt sitt missnöje över de nya farthinder som byggts vid Nils Holgersson-gymnasiet. De får nu också stöd av kommunen, som skrivit till Trafikverket med anledning de höga guppen..

YA - 15 minuter sedan

Stort jordras utanför Kungälv

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.