Skånskan > Nyheter

Thursday, 14 November, 07:41

Skånskan - 07 nov 19 kl. 16:30

Nya ägare till fastigheten på Bofinksvägen 1 i HöörHöör Simon och Rebecca Edberg, 28 och 27 år, har tagit över fastigheten på Bofinksvägen 1 i Höör från Helena Karlsson och Ted Killman. Ägarbytet blev klart i oktober 2019 och köpesumman blev 2 700 000 kronor. Huset byggdes 2000 och har en boyta på 153 kvadratmeter. För bara fyra månader sedan såldes ett annat hus precis i närheten, på Vråkvägen 3. Där blev priset för det 62 kvadratmeter stora huset 1 577 000 kronor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bofinksvägen, Höör, Simon, Rebecca Edberg, Helena Karlsson, Ted Killman, Vråkvägen, Munkarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , fastigheten, Bofinksvägen1 i , Höör
Västerbottens Folkblad - 02 maj 13 kl. 10:55

Bofinksvägen och Morkullevägen byggs om

Nu byggs Bofinksvägen och Morkullevägen i Umeå om, så att det blir en lugnare och säkrare trafikmiljö på gatan. Raksträckan har gjort att många bilister [...].

Västerbottens Folkblad - 14 jun 18 kl. 20:00

[PLUS] Inga planer på cykelöverfart på Bofinksvägen

Det finns i nuläget inga planer på att göra en cykelöverfart på Bofinksvägen som S-politikern....

Trelleborgs Allehanda - 19 mar 14 kl. 16:30

Villaägare på Hedvägen klagar på bilarnas buller

Sju villaägare på Hedvägen strax väster om Kattebäcksvägen skriver till kommunen och klagar på bullret från trafiken.
Enligt villaägarna har trafiken - och därmed bullret - ökat markant efter att Maglarpsrondellen öppnat och Virkesvägen stängts av. Tidigare var de boende endast störda under vissa tider men numera pågår de störande ljuden dygnet runt, enligt de klagande villaägarna.

NSD - 15 maj 13 kl. 15:56

Ny ägare till sågen i Örarna

Sågen i Örarna har fått en ny ägare. Den nya verksamheten behöver dock endast 3-5 anställda..

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 19 kl. 13:52

Nya ägare till Olvonvägen 15 i Strövelstorp

3 800 000 kronor blev priset för Olvonvägen 15..

Skånskan - 19 okt 19 kl. 12:22

Nya ägare till 80-talshus i Höör

Höör 3 150 000 kronor fick Helena Karlsson, 31, och Ted Killman, 33, tidigare boende på Bofinksvägen 1 i Höör ge för huset på adressen Kabyssvägen 1 i Höör. Det 182 kvadratmeter stora huset är byggt 1987. Köpet från säljaren Helen Anehov och Jörgen Mikael Johansson blev klart i oktober 2019.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 11:25

Fastigheten på Gisslebergavägen 5 i Annelöv har fått nya ägare

De är nya ägare till Gisslebergavägen 5..

Polisen - 29 okt 13 kl. 16:52

Information kring händelsen vid Bofiksvägen i Västerås

I samband med tömning av ett dödsbo i ett källarförråd på Bofinksvägen 37 i Västerås anträffades i dag sprängämnen. Polisen har spärrat av det område som bedömts lämpligt för att säkerställa säkerheten för allmänheten..

Skånskan - 26 apr 16 kl. 17:09

Fastighetsägare överens med kommunen

SVEDALA Svedala kommun och nio fastighetsägare vid Aggarpsvägen har kommit överens. Det innebär att överklagandet för den nya skolan har dragits tillbaka.Efter två möten kunde representanter från Svedala kommun och samtliga boende i husklungan vid Aggarspvägen konstatera att de var överens.

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 16 kl. 16:28

"Betalt för fastigheten tre gånger"

Åmåls kommun betalar en årshyra för fastigheten Vågen, före detta HC och Seaside, på 664 200 kronor till Åkab. Merparten av Åkabs kostnader handlar om avskrivningar.– Det är en märklig affär, tycker Kjell Kaså (C).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Med julturnén som sorgeterapi

För tre månader sedan gick Pernilla Anderssons pappa ur tiden efter en lång tids kamp mot alzheimers. Nu ger hon sig ut på julturné som bland annat tar henne till Malmö, Lund, Ystad och Kristianstad.
– Den här turné känns nästan som en hägring nu; att man får fokusera på något annat och komma bort lite från sig själv och sitt grubblande, säger hon.

Skånskan - 45 minuter sedan

Knivhöggs vid rån

Limhamn Strax efter klockan elva på onsdagskvällen larmades polisen om att en skadad man skulle befinna sig på Roddaregatan i Limhamn.Enligt larmet skulle den skadade mannen befinna sig ute på gatan. Han hade blivit rånad av två gärningsmän som även ska ha huggit honom.

Skånskan - 2 timmar sedan

Självkritik efter nytt fall av näringsbrist

Kävlinge Mannen hade slutat äta och trillade och bröt benet. Trots att han inte kunde sköta larmet skickades han hem. Efter några dagar trillade han ur sängen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Byggstart innan tågstarten

Svalöv Efter många om och men kan planerna för både trygghetsboende och ett fyravåningshus på Lantlyckan i Svalöv gå igång.
På senaste mötet med kommunfullmäktige fick majoriteten igenom sitt förslag, men oppositionen med Centern i spetsen är inte alls nöjda.En illustration har plockats fram hur området kan se ut i framtiden:
– Vi vill veta vad man ska göra med hela området.

Skånskan - 2 timmar sedan

C vill omfördela till hemtjänst

ESLÖV Centerpartiet stöttar det mesta i S-M-L-majoritetens budget men vill att nämnderna åläggs att spara in totalt 13,5 miljoner samt kapa en miljon på kommunens centrala administration. Tio av de miljonerna vill C ge vård- och omsorgsnämnden. Även vägföreningarna på landsbygden och föreningar som satsar på integration av unga föreslås få mer.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisstation har tömts på poliser

mellanskåne Från att cirka tio poliser dagligen haft polishuset i Höör som arbetsplats ska i stort sett samtliga ha lämnat lokalerna i samband med att de nya polislokalerna i Eslöv öppnades i veckan. Kvar finns enligt säkra källor bara kommunpolis Anna Johansson.
– Jag kommenterar inte antalet poliser som sitter i huset, säger hon.

Skånskan - 2 timmar sedan

43 fler arbetslösa i Eslöv under 2019

ESLÖV Allt fler blir arbetslösa i Eslöv. Antalet har ökat med 43 i år.
– Det är en ökande trend utan tvekan, säger Claus-Göran Wodlin (M), ordförande i Eslövs gymnasie- och vuxenutbildningsnämnd.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lövestadsdag kan bli verklighet till våren

lövestad Marknadens vara eller inte vara var frågeställningen vid ett möte som byalaget kallat till.
Ett tjugotal bybor kom, och fler hörde även av sig med nya idéer.Det blev ett lyckat möte, kan Lövestadbygdens byalags styrelse konstaterar efter ödesmötet i tisdagskväll.

Skånskan - 2 timmar sedan

Byggherre Bolinder överklagar avslag

Rydsgård Bolaget Rydsgårds Fastighets AB, där Johan Bolinder är delägare och styrelseledamot, tänker överklaga bygg- och miljönämndens avslag på bygglovet.
Bolaget fick nej till att bygga fyra våningar med lägenheter i Rydsgård.Tidningen har tidigare berättat att Rydsgårds fastighets AB fick avslag på sin bygglovsansökan för Lantmännens före detta fastighet vid Bangatan i Rydsgård.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Många som sitter i Eslöv har kunskaper om Höör”

höör Chefen för lokalpolisområde Eslöv Niklas Årcén bekräftar att utryckningspoliser och utredare lämnat Höör. Kommunalrådet Johan Svahnberg (M) blir något oroad när han får informationen.
– Det är viktigt att polisen kan komma ut snabbt när något händer och då behövs det poliser lokalt, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.