SVT > Inrikes

Wednesday, 13 November, 08:11

SVT - 07 nov 19 kl. 16:07

Experten: SD:s förändringar ska göra det lättar att samarbetaI dag berättade SD att de ändrar riktning i flera frågor och tar bort kritiserade formuleringar när de lägger fram sitt nya principprogram. Forskaren Ann-Cathrine Jungar tror att förändringarna handlar mer om att andra partier ska våga samarbeta än att locka väljare. – Det handlar mer om att bli normala, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SD, Ann-Cathrine Jungar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, SD:s, förändringarska , göradet , lättaratt , samarbeta
Dagens PS - 23 aug 18 kl. 11:23

Experten: Här är 5 steg till lyckad trading

Intresset för trading och sparande ökar och aldrig tidigare har det pratats så mycket om just day trading. Men hur gör man för att komma igång? Och vad bör man tänka på?

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 11:23

Experten: Här är 5 steg till lyckad trading

Intresset för trading och sparande ökar och aldrig tidigare har det pratats så mycket om just day trading. Men hur gör man för att komma igång? Och vad bör man tänka på?

GöteborgsPosten - 27 okt 17 kl. 06:00

Miljöexperten dömer ut regionens klimatpolitik

Trafik- och miljöexperten Anders Roth har granskat regionens plan för transportinfrastrukturen och hans dom är hård. - Jag hoppas verkligen att regionledningen förstår allvaret och genomför förändringar i planen..

Dagens PS - 03 maj 19 kl. 08:30

Experten varnar för Oscar Properties

Konkurshotade byggbolaget Oscar Properties kan snart gå under, varnar Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners. Kommentarerna publicerades i en artikel i Svenska Dagbladet. Bolagets aktieägare och de som investerat i obligationer står vid ett vägskäl i och med det lånförslag om en förlängning på tre år som ligger på bordet.

Expressen - 20 dec 17 kl. 11:17

Experten: Zlatans United bör lösa semifinalplatsen

Arsenal och Manchester City är redan klara. I kväll är det Chelseas och Manchester Uniteds tur att lösa en semifinalplats i ligacupen, eller Carabao Cup, som den numera heter. För Uniteds del väntar Bristol City – där Mourinho väntas göra ett par ändringar– Jag kommer att göra några få ändringar, säger Manchester Uniteds tränare inför matchen.

Expressen - 05 jun 12 kl. 15:17

Experten: Kristallklart ? Olsson bänkas i EM

Erik Hamrén gör flera förändringar i kvällens startelva mot Serbien, jämfört med mot Island. En av dem är att Jonas Olsson hamnar på bänken. En plats som West Bromwich-backen lär få behålla, enligt Viasats expert.

SR - 11 jun 13 kl. 13:34

Experten om startelvan: "Bra val"

Två av valen sticker ut som möjliga kursändringar för landslaget..

DN - 11 apr 14 kl. 11:57

Experten: Banker utsätts i högre grad

Som bank måste man vara beredd på att allt kan hända och vid förändringar i systemen gäller det att ha beredskap för att det kan gå fel. Det anser IT-säkerhetsexperten Anne-Marie Eklund Löwinder..

Dagens Medicin - 09 sep 15 kl. 19:00

Alzheimerförändringar tros ha spridits via läkemedel

Proteinutfällningar i hjärnan som är typiska för alzheimer kan ha spridits mellan människor med hjälp av tillväxthormonläkemedel, enligt en ny studie i Nature. Men resultaten måste tolkas försiktigt, anser svenske experten Kaj Blennow..

Expressen - 22 dec 15 kl. 06:10

Experten: Kokoppor kan drabba människor

Kokoppor kan drabba både människor och katter. På kort tid har minst två fall av den ovanliga sjukdomen identifierats på Malmö djursjukhus. – Rent generellt ska man som djurägare alltid reagera på förändringar i hur det egna djuret mår och hellre fråga en gång för mycket än en gång för lite, säger Kerstin Bergvall, specialiserad veterinär, Statens lantbruksuniversitet..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Rapport: Ungas alkohol- och cannabisdebut kryper uppåt i åldrarna

Allt ovanligare att svenska ungdomar gör alkoholdebut före 14 års ålder..

SVT - 9 timmar sedan

Mikael Damberg: Tech-jättarna måste bli bättre på att rensa kommentarer

Det finns mycket kvar att göra. Det säger inrikesminister Mikael Damberg (S) angående de stora teknikföretagens oförmåga att rensa bort hot, hat och trakasserier från sina plattformar..

SVT - 12 timmar sedan

Efter SVT:s granskning – Facebook tar bort hetskommentarer

Muslimer, mörkhyade, ensamkommande och romer som ska dödas och jämförs med parasiter. Vissa av kommentarerna har legat ute på Facebook mer än två år. Det är först när SVT uppmärksammar Facebook på de brottsliga kommentarerna som de tas bort.

SVT - 12 timmar sedan

Facebooks Sverigechef: Vill absolut inte vara en plattform där folk konsumerar våld

Efter SVT:s granskning av amatörboxningsmatcher som sänds live via Facebook svarar nu bolagets Sverigechef, Sam Rihani, att man inte vill vara en plattform för våld. Samtidigt anser han att bolagets mekanismer för att upptäcka otillåtet material fungerar. Kan menar att detta även gäller kommentarer i livesändningar.

SVT - 13 timmar sedan

Elisabeth Svantesson (M): Utred hur staten kan lämna Telia

Regeringen bör omgående inleda en utredning för att bana vägen för en försäljning av statens ägande i Telia. Det säger Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson..

SVT - 13 timmar sedan

C: Stödjer inte misstroende mot Morgan Johansson

Centerpartiet kommer inte att stödja en misstroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson (S). – Att avsätta en minister hjälper inte situationen, säger Centerns gruppledare Anders W Jonsson..

SVT - 18 timmar sedan

Fler hatbrott på nätet anmäls – men de har blivit svårare att granska

De anmälda hatbrotten ökar kraftigt. Samtidigt har brotten på den största plattformen Facebook blivit svårare att granska, enligt Tomas Åberg på föreningen Näthatsgranskaren..

SVT - 19 timmar sedan

KO varnar: De vilseleder med sina reapriser

Konsumentombudsmannen, KO, varnar för tre företag som fejkar reapriser. De förbjuds att använda sitt missvisande sätt att redovisa ordinarie- och reapriser..

SVT - 19 timmar sedan

Se misären på hundfarmen i Ungern

Många hundar som smugglas till Sverige har vuxit upp under horribla förhållanden. Det är vanligt att de kommer från Ungern. Edina Némedi är djurrättsaktivist i Ungern och stängde tillsammans med myndigheterna ner en illegal uppfödningsgård år 2017.

SVT - 20 timmar sedan

EU: Telia får köpa TV4

Telia-aktien var redan före beskedet draglok på Stockholmsbörsen, med ett kurslyft på drygt 1 procent. Efter EU-beskedet har uppgången ökat till nästan 2 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.