Sydöstran > Nyheter

Thursday, 21 November, 14:38

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 15:10

Varför har Sölvesborg blivit så otryggt?Artikeln i Sydöstran 6 november om låsandet av kommunhuset ger upphov till liten undran: Varför blev allting i vår kommun plötsligt obehagligt, farligt eller hotfullt efter Louise Erixons trontillträde?.
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sölvesborg, Sydöstran, Louise Erixons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför har Sölvesborgblivit , , otryggt

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bengt-Erik Grahn är död

Sydöstran - 15 minuter sedan

AF-kaos landar i kommunbudgetar

Kommunerna larmar om att Arbetsförmedlingens flykt från landsorten slår undan benen på stödet till de arbetslösa. Det ökar kommunernas försörjningsstöd..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sydöstran i dag för fem år sedan: Totte räddade sin granne ur elden

2014 skrev vi om ett rådigt ingripande. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Nytt avtal kan ge tusentals nya bostäder

JSB har tecknat ett nytt stort avtal. Det öppnar för byggandet av tusentals nya bostäder inom den närmaste tioårsperioden..

Sydöstran - 1 timme sedan

Friskvårdsförening får Folkhälsopriset

Folkhälsopriset 2019 har i dag delats ut till en Karlskronaförening som lockar till rörelse och ger medlemmarna inspiration och glädje. Samtidigt blev en av föreningens funktionärer hedersomnämnd för sitt stora engagemang..

Sydöstran - 1 timme sedan

Jimmie Åkesson: Vi växer för att vi har rätt

När Sverigedemokraterna i dag inleder sina landsdagar är det från en helt ny styrkeposition. Socialdemokraternas hundraåriga roll som största parti hotas nu på allvar av SD. De politiska motståndarna käbblar om varför SD växer.

Sydöstran - 1 timme sedan

Fler klarar sig själva efter stroke

Sydöstran - 1 timme sedan

Äldrenämnd backar – betalar för kaffet

Äldrenämndens ordförande kritiserade först betalningskravet för politikerkaffet i Ronneby stadshus. Men nu har nämndens ledamöter gått med på att betala för fikat under sammanträdena. Den kaffebryggare som ordföranden fick av undersköterskeupproret har han lämnat över till verksamheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.